-
Re: Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Já jsem to taky buhužel neviděla,strašně mě to štve,ale co můžu dělat,že ?!.. -
Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Tak bohužel neviděla jsem *9* *9* Cinema je placený kanál který mi nemáme a byla jsem maštvaná vám musím říct. V 21:35 jsem byla nastoupená před televizí s mamky souhlasem a zapnu to. Překvapení - nova cinema nám nejde *9* *9* já byla tak naštvaná. Tak jestli jste to někdo viděl tak napište *4* -
Re: Re: Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Děkuju, tak snad překecám mamku abych se na těch (15 min jestli dobře počítám) mohla mrknou. *4* *4* -
Re: Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Já taky ne ,ale na stránkách nova cinema to je http://tvprogram.nova.cz/?hash=6093 648061265566912352 -
Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Skvělé ale já to v tv programu nenašla. *9* -
Re: žena a život
Ano, mám to doma už od soboty. Neodolala jsem. *14* Jinak je to takové zvláštní číst jak Pýt ze Zdivočelé země vypráví o Heathovi. Dva herci z "různých světů" a přitom se setkali a natočili spolu film... Závidím Táborskému, Rousovi, Chalupovi prostě našim českým hercům co si mohli po boku Heatha zahrát i když v malé, nijak nevýrazné roli. Jednou bych chtěla takového člověka potkat osobně a zeptat se na Heatha, jaký byl při natáčení, jak to vlastně probíhalo. Zatím můžu kládst otázky jen sama sobě *9* -
Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Nevím,jestli to sem někdo psal,dnes ve 21:40 na nova cinema -
Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse -
Re: Re: žena a život
¨JJ aji Tomáš Hanáák:)Pani...zavidim jim to:(:( -
Re: žena a život
Jasně,hned jsem si to šla koupit.Je zvláštní číst rozhovor českého herce,jak píše o Heathovi.
Vždycky když se dívám na Kletbu bratří Grimmů,říkám si jaký měl Miroslav Táborský štěstí,že si zde zahrál poměrně větší roli a ještě k tomu po boku Heatha.Hrál s ním,mluvil s ním...takový štěstí. -
žena a život
Už jste si koupili nebo přečetli tu ženu a život?:) -
Re: Bratři
Jj...viděla jsem na to ukázku v kině, a vypadá to velmi zajimavě...navíc uplně jsem si vybavila jakea, jak sedí jako tělo bez duše a vzpomíná na heatha:(:( -
Bratři
4.2. měl mít u nás premiéru film Bratři, kde hraje Jake jednu z hlavních rolí. Je to film, který se vznikl ve stejné době jako Imaginarium a při jeho natáčení se Jake dozvěděl o smrti Heatha. Psali, že z toho měl takové trauma, že musel na dva měsíce natáčení přerušit, protože nebyl vůbec schopen pracovat. Chtěla bych ten film vidět, ale v Plzni zatím v kinech není. -
nápad
Znovu jsem se koukala na týdeník Televize, kde je Heath jako Ennis, a jsou tam i ostatní mladí herci, kteří zemřeli předčasně. Říkala jsem si, že o spoustě takových umělců byly natočeny životopisné filmy, jestli třeba někoho nenapadne natočit takový film i Heathovi. Určitě by to byl zajímavý námět. -
Ned Kelly
Ned Kelly byl úžasný...nemám slov -
Re: Honzo..
Už jsem ti napsal,-) -
Re: Re: Ned Kelly
Díky, když tam hraje Heath tak to určitě bude :) -
Honzo..
tak jindy ty nepíšeš a já musím končit..no tak se měj a ahoj někdy.. -
Re: Re: HONZO!!!
budu se těšit na vzkaz... -
Re: Ned Kelly
tak pěkný pokoukání *5* -
Re: HONZO!!!
Petro mám se dobře, napíšu ti vzkaz,-)
Jinak na 10 důvodů se těším moc, i když jsem si 10 důvodů stáhl před pár dny, a podíval se na to, a musím říct, že Heath je tam opravdu božský, jako všude,-)
Dnes odpoledne mě tak zas napadlo, že je neuvěřitelné, že už Heath nežije, protože já ho mám tak rád, a všechno kolem něj vnímám dost živě, někdy mi prostě příjde jakoby stále žil...
A navíc on všude na fotkách a ve filmech vypadá tak moc živě a radostně, je to k neuvěření, že tak už to není, a že Heath sám už vlastně není, je to fakt zvláštní pomyšlení. Bý ta spon na chvíli v kůži těch, kteří s ním měli možnost mluvit a hrát, i když nevím, on je silně působící přes obrazovku, a vidět ho na vlastní oči, já bych byl asi v tranzu,-) *3*
Asi to všichni chápete, protože on měl jako jeden z mála lidí přirozené charisma a talent ovládnout mysl lidí prostřednictvím malého pohledu. No jo Heathy je andílek,-)