Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ned Kelly

Probírala jsem filmy na který bych se mohla kouknout a narazila jsem na Neda Kellyho, tak se jdu ted dívat. :)
  • Re: Imaginárium - zážitek navždy

To ti vážně závidim, já to už uvidim tak maximálně v letňáku, protože u nás v kině to najednou přestali dávat! Po 14ti dnech!!! Když jsem viděla ten program, myslela jsem, že se zbláznim!!!! Nechápu!!!
  • petrahladilova

HONZO!!!

Jak se máš?A jak se těšíš na 10 důvodů?Petra
  • petrahladilova

Re: Imaginárium - zážitek navždy

já se tak těším,ale musím počkat až do března *9* to budou u nás dávat teprve Imaginárium..
  • Re: Imaginárium - zážitek navždy

Chyba : jeho jméno...bohužel v dalších nových filmech nebude - tam mělo být, jeho jméno tam samozřejmě bylo napsané
  • Imaginárium - zážitek navždy

Tak před chviličkou jsem se vrátila z kina, plná dojmů a zvláštních nepopsatelných pocitů. O tom že je film už u nás v kině jsem zjistila půl hodiny před začátkem. Jen sem uviděla ten název, rychle jsem sbalila tašku a běžela na autos. Stihla sem to naprosto včas. V sále jsem byla nervozní. POřád jen ukázky k jinýcm filmům, což mi jenom k nervoozitě přispělo. Konečně tady, ale byl film. Nebudu tady popisovat o čem příběh byl, to musíte vidět sami *4* , tento film na mě zapůsobil zvláštním krásným dojmem. Kydž se Heath smál smála jsem se taky. Dokonce se mě kamarádka v kině ptala proč se pořád usmívám...ani jsem si to neuvědomovala...byl to nádherný pocit vidět ho na plátně, na ten pocit asi už nikdy nezapomenu. Když ten film končil, četla jsem si titulky, a řekla si že už v titulkách jeho jméno...bohužel nebude, titulky stále běhaly dokola a když jsme odcházeli ze sálu tak jsem se naposled ohlédla a tam s titulkami mizelo jeho jméno, potom tam již byla jména ostatních, bylo to něco nepopsatelnýho....odcházela jsem plná radosti a smutku zároven, věřím, že i vy na tento fim nezapomenete, protože je svým způsoben neobvyklý a zlváště jedinečný...Heath do toho vložil své srdce, stejně jako do všech ostatních rolí, a proto na něj nikdy nezapomenu.
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: filmíík

jj to já taky... s radostí si to vychutnám ještě několikráát *14* jj moc děkuju... *4*
  • eve-lyn

Re: Re: Re: filmíík

Jasný,natěšená jsem strašně a pořád víc a víc.A pudu určitě taky aspoň 2x,chvi mít Heatha pořád na očích.A přeju ti brzké uzdravení.
  • emo-anne

Žena a život

V ženě a život je rozhovor s českým hercem, který hrál s heathem a mattem v bratrech grimmech:) Je tam popsaná jeho spolupráce s heathem a taky jeho casting na roli..jak heath seděl v publiku s mattem a jaký meli pohled a tak:) stojíí to za to;-);-) nebudu dál prozrazovat :)
  • emo-anne

Re: Re: filmíík

to ti věřím:) předtím jsem byla hrozne nervozníí....ale aspon se máš stále na co těšit a určitě věřím, že kdyz se tak moc těšíš, že budeš nadšenáá....Ja jsem nadšená:) ja se těším , až na to pujdu znovu...na to bych chodila pořáád *15* ale sem ted nemocna... *8* tak az tak za týden... *9*
  • eve-lyn

Re: filmíík

Ty se tak máš,já budu čekat až do 25. , než uvidím Imaginárum..všichni už vyprávíte a já nemám co.Ale zase díky vám se na to všechno stále víc a vííc těším! *15*
  • emo-anne

filmíík

Taak a jsem doma:) nemam slov...bylo to skvělé ..od začátku filmu jsem cítila takovou nervozitu, ale jak sem videla poprve heatha rozzarili se mi ocicka :) Jak se tam objevil Johny depp tk sem věděla, že tam heath ještě bude:) ae pak po judovi sem to nečekala :) překvapiloo me to :):) byla sem šťastnáá:) Kdo to neviděl, tak se má na co těšit...co nejdřív na to pujdu znovu:) BOŽEEE....SEM NADŠENÁÁÁÁÁ:) Je to skvěle udělané :)
  • Bravo

V příštím Bravu, které výjde 18.2. má být něco o Heathovi, tak uvidíme, kolik tam toho zase napíšou. :)A 22.2. by mělo vyjít dvd Casanova za 99 Kč.
  • emo-anne

kino

Taaak a dočkala jsem se....V 6 nám začíná imaginarium:) Tak na mě mysletee...STRAŠNĚ SE TĚŠÍÍM:) tk paaa *4* *4* *14*
  • gallacher

Re: Re: Oscar

pardon,omlouvam se Maggie je nominovana za vedlejsi roli
  • gallacher

Re: Oscar

a Maggie Gyllenhaal je nominovana za herecku v hlavni roli.. *4* *3*
  • gallacher

Oscar

Imaginarium má dvě nominace na oscara...Art Direction a za kostými...a Christopher Plummer je nominovanej za herce ve vedlejsi roli,ale myslim ze za jinej film.....Heath bohuzel nic,ale to nevadi,uz za to ze ma oscara posmrtne za Jokera,ma velke obdiv,protoze je jen druhej herec za celou dobu co to ziskal..
  • emo-anne

Re: Heath

jj s tím souhlasím...je naší součástí:) a bude nadáále *3* *4*
  • heatcliff

Heath

Je to možné Zuro,, i já jsem kvůli Heathovi vypustil spoustu emocí, ale stejně se někdy divím, jaký měl Heath citový vliv na tolik lidí, to je až neuvěřitelné, ale on byl prostě předurčený k tomu, aby ho lidé milovali, měl to v očích, a to s Michelle jsem už četl dávno, a říkám si, jak to pro ní musí být hrozné, mám Michelle rád, a je mi jí líto. Je hrozné, že si třeba sama vzpomene na dobu, kdy byli s Heathem spolu, a ted už má jen vzpomínky, navíc Heath se už nikdy nevrátí, rád bych jí tolik psychicky podpořil, jí a Matildu.
    *9* Aspoň že ony žijí, já v nich vždy uvidím kus Heatha, hlavně tedy v Matildě, a Michelle budu fandit.
    Heath v nás jednoduše zanechal velké stopy, možná si ted někdo řekne, že přeháním, ale je možné, že je Heath už naší součástí, myslím to samozřejmě s nadhledem, ale já to tak mám.
  • emo-anne

Re: Re: heat

není to jen platonická láska k němu....Je to láska k jeho filmům, k těm nádherným příběhům, hlavně ve zkrocené hoře a v candy, a taky ke všemu, co je s ním spojené *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit