Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

Re: Re: Re: ještě týden

nemuzu se dockat,uvidime Heathecka..a strasne se tesim na to jeho "vuala" :D:D *1*
  • emo-anne

Re: Re: ještě týden

ejky doufám ze to vyjde a uvidime se tam;)strasneee se tesim uz na ctvrteeek :)
  • gallacher

Re: ještě týden

to mi povidej :D...odpocitavam kazdou minutu..fakt me tim nehorazne nastvali...
  • emo-anne

ještě týden

Ještě týden musím čekat na to, až u nás budou dávat imaginarium....božžeee....:(:( nehoráázně se těšíím :) *14* *14*
  • heatcliff

Re: Re: Re: Re: ...

Vím, že jsi to tady už párkrát psala, ale chtěl jsem po té redaktorce, aby mi napsala přesnější informace, co s Heathem tam bude,...
  • Re: na youtube

Samozřejmě Sound of Silence *3*
  • na youtube

Heath Ledger Sound og Silence - úžasná záležitost...
  • gallacher

Re: Re: Re: ...

nemas zac,ale psala sem to tady z asi trikrat...
  • Imaginarium...

Dneska sem byl konečně na Imgaináriu... sem unešenej... vážně nádhera... :) Heath hrál jako vždycky úžasně... :) Vážne škoda, že nikdy už nic nenatočí... :( V jednom okamžiku mi bylo trošku do breku, když sem na to tak koukal... jinak sem to zvládnul kupodivu hodně dobře... :) Stejnak ale nejkrásnější okamžik, když Heath vyletí z toho zrcadla a: ,,voala''... *15* :) U filmu sem se i docela zasmál... :) Jen mě jako docela vytáčeli nějaký lidi... nebyl snad skoro jedinej člověk, co by se tam bavil o Heathoj a nezkomolil jeho jméno... :( jedna holka ho tam nazívala třeba Hedr Ledgr... nebo třeba ty blbosti co tam o něm vykládali... :( No tak ale překousl sem to a snažil se jich nevšímat... ještě mě pak vytočili u konce, když sem čekal na tu fotku Heatha a někteří se už zvedali a zacláněli... :(
    Po cestě domů sem si ještě koupil ten Týdeník Televize a ve vlaku si pěkně počet... :) Prostě dneska vydařenej den a pěkný rozloučení s Heathem... *9* :) Nemůžu se dočkat, až vyjde Imaginarium na DVD... jinak za chvilinku si ho pujdu stáhnout. Prostě si to musim pustit znovu... :) Všem, kdo Imaginarium ještě neviděli ho vřele doporučuju... je to bomba... *3* :)
  • heatcliff

Re: Re: ...

díky za info...no snad tam bude"!
  • gallacher

Re: ...

nova cinema vyjde 29.1. a podle chlapa z redakce co sem mu psala tam bude Heath...
  • zítra

Dnes jsem si také koupila Televizi, ta fotka je krásná, zase mě bylo do breku, když jem si připomněla Zkrocenou horu a zvláště Heathovu smrt, to je vždycky hrozné. No ale těším se na zítřek, kdy půjdu na Imaginarium. Už se nemůžu dočkat. V Plzni byla sice premiéra už 21.1., ale dřív mi to nevyšlo. Aspoň se mám stále na co těšit. Pak napíšu dojmy.
  • heatcliff

...

Stále čekám na odpověď ze Cinemy a Popcornu, je to hrozné, už několikrát jsem tam psal, dokonce minulé léto, z Popcornu neodpovídají vůbec, nechápu k čemu tam ta redakce je, nebo co tam dělají, a měla by už vyjít nová Cinema, minulý měsíc,- v prosinci, vycházela už 23, a teď máme 27, a stále nic! Tak hlavně, aby v té Cinemě bylo něco s Heathem!
  • emo-anne

Re: Re: Re: Imaginarium v kině

jo bude...Ať už to je....strašně se těšíím!! *14*
  • Dík

heatcliff: Díky moc za ten magazín, hned jsm si to běžela koupit :)
  • Re: Heath v týdeníku Televize

No nádherný *4* ,zitra si Týdeník Televize určo koupím,a díky za tip *5*
  • Re: Re: Imaginarium v kině

Já jsem z Kynšperka nad Ohří-okres Sokolov.No uvidím,snad se taky dočkám *3* Tak to Ti ted bude utíkat pomalu,do toho 4.2.,vid? *5*
  • Re: Re: Imaginarium v kině

No tak já jsem z Liberce a myslím že nejsme zas tak malý město...to čekání mě zabíjí..
  • heatcliff

Re: Re: Heath v týdeníku Televize

To máš pravdu! *9* *9* *9*
  • stankova.lidka

Re: Heath v týdeníku Televize

Už to mám doma, zrovna jsem přiběhla s Týdeníkem, už po cestě domů jsem se dala do čtení. A myslím že Heath tam má snad největší sloupek. Stejnak by bylo nejlepší kdyby tak na té dvojstránce vůbec nebyl. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit