-
.........
Dívám se pořád na Heathův plakát, prostě z něj nemůžu odtrhnout oči....taky poslouchám tuhle písničku http://www.youtube.com/watch?v=d_LA uuU-xPo něco mi to pořád připomíná... -
Re: Re: Re: Re: děkuji
Na jeho hlas a úsměv nikdy nezapomenu *9* -
Re: Re: ...
No měl hluboký hlas, a jinak vzhledově možná vypadal starší před svou smrtí, tedy hlavně když natáčel Imaginárium, ale mě se líbil všude, třeba v tom jeho posledním rozhovoru vypadal nádherně, a to měl před sebou dva měsíce života *9*
Jinak měl různé stránky, protože třeba si vezmu jak vypadal v Beze Mě, a třeba jak vypadal v Candy, je tam velký rozdíl, u něj hrálo hodně, jakou zrovna měl image, ale musím říct mě se líbil ve všech formacích, někdy působil jako takový usměvavý kluk, a jindy zas jako charismatický muž...,-)
A ano byl stydlivý, to su také myslím, sice byl herec, a v hraní se dokázal klidně svlěknout do naha, ale v rozhovorech byl nervózní, je to zvláštní,-) Ale ta jeho nervozita, jak říkáš byla roztomilá, a navíc mu to vidím v očích, že byl nervózní, stejně jako u něj vidím citlivost, řekla to o něm vlastně i Michelle, že byl neuvěřitelně citlivý,-) -
Re: ...
Jo jo to jsi napsala moc hezky a to že měl na svůj věk velmi hlubký hlas,tak toho jsem si dříve už taky všimla a řekla bych že i vzhledově vypadal starší,než na svých 28 let.A jak píšeš,že byl nesvůj a nesoustředěný,tak to mi na něm přišlo hrozně roztomilý-byl podle mě i trochu stydlivý. -
Re: Re: Re: děkuji
To máš pravdu, Heath- měl- *9* , krásný hlas, ... -
...
Já si ten plakát nalepil do sešitu, kde si budu odedneška dávat všechny možné výstřižky a články, nebo fotky s Heathem, protože ačkoli Heath je na tom plakátu pěkný, ale že by to byl plakát o tom by se dalo mluvit dlouho, protože tady to je spíše větší fotka, než plakát, samozřejmě jsem i za to rád, ale jako plakát to mohli dát normálně v tom větším formátu.
Ale samozřejmě mám na zdi jiné- mám ty dva kalendáře, pak plakát z toho kalendáře, kde je Heath jako Ennis, a pak větší fotku Heatha z Patriota, a to v rámečku, takže mám Heatha všude kolem sebe.,-) *3* *4* *4* -
jj ten plakát je nádherný...a mám stejný problém...u nás v olomouci to také bylo napsané na 21.1 ae budou to PREJ hrát až 4.2...tk doufám ze uz je to poslední termíín...ale hrozně se na to těším ..a máš prawdu vede se tady krásná diskuse a věřím, že každému v srdci zůstane. Na něho se zapomenout nedá:)u mě má vždy kus srdíčka :) -
...
Tak jsem si koupil BRAVO a rovnou dvakrát, abych měl ten plakát ještě jeden do zálohy... prostě mám takovej lepší pocit, když mám věci s Heathem 2x.. :) a ještě jsem si koupil ŠÍP, kde je článek o Heathovi :) Jinak mě strašně mrzí, že sem ještě neviděl Imaginarium:( protože prostě Cinestar v Pardubicích ho měl celou dobu na programu a normálně že ho budou vysílat 21., když ještě den před premiérou nebyl v programu, tak jsem jim napsal a oni prej, že ho nemaj propůjčenej a ještě jentak nebude. :(
Neřekli mi, kdy ho teda budou promítat prostě nic... zmizel z nabídky filmů, co maj na stránkách... :(, takže jestli se tam neobjeví, tak na něj pujdu nejspíš v Hradci... ale prostě doufám, že se tam co nejdřív dostanu... mrzí mě, že jsem ho ještě neviděl... a to sem chtěl jít už na premiéru... *9*
Jinak strašně krásně tu o Heathoj píšete :), taky bych něco napsal, ale asi by se to hodně opakovalo, protože vy ste už toho napsali vážně moc a doopravdy krásně... :)
Tak zatim a hlavně na Heatha nikdy nesmíme zapomenout... ono by to ale ani nešlo... :) Na něj prostě zapomenout nejde... R.I.P. Heath -
Re: Re: děkuji
le musíte uznat že jeho hlas je krásný :) a navíc k tomu ten jeho přízvuk :) náádhera...včera sem byla v kině, bohužel zatím ne na imaginariu a jako náhodu tam dali ukázky na nový film michelle,potom na film The Brothers s jakem gyllenhaalem(u nataceni tohoto filmu se dozvedel ze heath umřel:( ) a nakonec dali ukázku na imaginarium :) byla sem stastná, ze sem videla aspon tu ukázku a nemuzu se dockat na ten unor...uz aby to bylo :) -
Svatá pravda *4* .. -
...
Dnes jsem byla podruhé na Imagináriu.Méně jsem se tentokrát soustředila na děj filmu a více si všímala Heatha.Sledovala jsem jeho pohyby,jeho gesta a grimasy,jeho úsměv a oči.Poslouchala jsem jeho hlas.Má ho opravdu velice hluboký na jeho věk.Všimla jsem si ho už dříve a ze začátku mi připadal až poněkud nepřirozený,teď mi však vůbec nevadí a ráda sleduji rozhovory s ním.Bývá v nich sice dost nesvůj a vypadá dost nesoustředěný,je však radost sledovat ho.Ty jeho vrásky na čele a kolem úst,když se usmívá.Takový úsměv nemá nikdo.Je absolutně výjimečný a nenahraditelný.
Strašně mě fascinuje kolik toho za tak poměrně krátkou dobu dokázal.Kolik za jeden rok dokázal natočit filmů.A spíše kolik rozdílných charakterů do svých postav musel dát.
Kolik zajímavých rolí mohl ještě ztvárnit.Pamatuji se,že když jsem poprvé viděla Čtyři pírka:zkouška cti (mimochodem první film,který jsem s ním vůbec viděla),říkala jsem si,že ten herec by mohl hrát Ježíše.Že ho třeba jednou i ztvární.Pak jsem se dozvěděla tu hroznou věc a vím,že už neztvární nikdy žádnou roli.Byl opravdu vynikající herec.Být to na mě,dala bych mu Oskara za každý jeho film.Neznala jsem ho osobně,ostatně jako nejspíš nikdo z nás,ale přece mě dokázal okouzlit svým vystupováním a charismatem.Vždycky ho budu zbožňovat a považovat za svého nejoblíbenějšího herce. -
Re: Re: Rest in peace
Byl to opravdu okouzlující okamžik,trošku mě to ale taky deprimovalo.Deprimující bylo také vědět,co tomu všechno předcházelo.Ne předcházelo,spíše co následovalo.Jak stále mluvili o smrti a nesmrtelnosti.Zvláštní pocity.Také hned ta první scéna,když se tam Heath objevil...
Teď také vědět,že už ho nikdy v žádném filmu neuvidím.Moc už se těším,až Imaginárium vyjde na DVD,abych měla konečně jeho filmografii kompletní. -
Re: Re: děkuji
ano máš pravdu, je to nepředstavitelný pocit...že už nikdy zřejmě nebude premiéra filmu s Heathem *9* *9* kromě Imaginaria *9* *9* ....ta ztráta hrozně moc bolela a stále bolí... -
Re: děkuji
Petro, Heath tu sice není, ale jeho fanoušci ano, a já ho budu vždy bránit, chválit, a oceňovat jeho herectví, nebo to jak působící osobností byl.
Dnes jsem si pustil mnoho rozhovorů s Heathem, a hlavně ty před jeho smrtí, a je to zvláštní, když měl před sebou pouhé měsíce života, a zase jsem si všiml jeho nervozity, aspoň si to myslím, že byl z rozhovorů a vystupování na veřejnosti velmi nervózní, a vlastně Gilliam říkal, že to rád neměl. Vždy když mluví, nedívá se přímo, samozřejmě člověk se dívá do různých stran, ale on pokaždé když mluvil, tak si hladil čelo, přejel si lehce tvář, díval se do ze mě, na moment pohlédl na zpovídajícího, a hned se zas vrátil na zem...Takový andílek, a na co mne teď sestra upozornila, že si všimla, že měl příliš hrubý hlas na to jak vypadal, že jí ten hlas k němu nepasuje, a je pravda, že Heath ho měl velmi hrubý, - *3* Když si vezmu jak ho někdy nadabovali do češtiny, je to naprosto jiné, než jak zní jeho originální hlas...Ale mám ty rozhovory s ním rád, on byl takový jiný, jak říkám měl zvláštní projev vyprávění, a já nevím, prostě byl takové zlato!
A co teprve ho poznat osobně, ty bych z něj člověk zkolaboval, a padnul na zem, protože když na mne už tak silně působí ve filmu, a v rozhovorech, co teprv s ním mluvit, no ale to se mi nikdy ani vlastně už nikomu jinému nesplní, je to zvláštní, že vlastně nikdy už ho nemá nikdo šanci poznat, vidět, nebo s ním mluvit, a to ani jeho nejbližší, hrozné,- *9* -
děkuji
Děkuji všem co si vzpoměly na toto velmi smutné výročí..Jsem ráda že je tu tolik dobrých lidí,kteří nezapomenou a stále obdivují Heathe Ledgera..on je jak slunce našeho života a je velká škoda,že není mezi námi.To co jste o něm napsaly je tak strašně krásné a smutné zároveň,že je mi z toho dobreku a jen mi víme co znamená když se řekne Heath Ledger.No a i já sem si koupila Bravo a plakat je prostě nádherný a nemůžu se na něj vynadívat...a to je mi 30. hm pravda jsem strašně dospělá ale Heath mě stejně dostal tak jako kdyby mě bylo 16,20,25 a i 100 let.On je prostě nejlepší aspoň pro mě a vždy bude vím to...tak překonejte tento smutný čas a prosím nikdy na něho nezapomeňte..on by taky nezapoměl na svoje fanoušky...
Mějte se HEATHLEDGEROVSKY... *14* -
Just a...
předem se omluvám za možné chyby, ale doufám, že tam žádné nejsou...
Just a man...
who made his dream come true...
Just a man...
who lived for it...
Just a man...
with his own life...
Just a man...
who lost it in a minute...
Just a man...
who has a place in my heart...
and always will... -
....
Dívám se jeho tvář, připadá mi klidná, láskyplná...dívám se na tvář člověka, jehož sen možná skončil příliš brzy, avšak který ve mě vždy při pohledu na něj rozputá naději, že i já mohu splnit můj sen...že i můj život má smysl a není ztracený, že všechno má důvod...ty všechny pocity...a to jen při pohledu na jeho tvář...
Heath - jeho herecké výkony mi vždy braly dech...všechny ohromoval svým talentem a nechával je pouze s nevěřícným výrazem ve tváři..rozhodně je však nenechával klidné. Naopak. Rozpoutal v nich boj. Boj pocitů a emocí. Vášeň, strach, radost, smutek. Vše zároveň. To jak se dokkázal vžít do role bylo neuvěřitelné. Jako jeho osobnost. Usilí, které do toho všeho vkládal. Jeho potenciál. To vše stojí za obdiv. A proto i mě zůstane navždy v mém srdci a vzpomínkách.
Je to člověk, který je nenahraditelný i kdyby se kdokoli o něco pokušel, nikdy to nebude on.
Prostě ho nejde nemilovat....už přeci jen pro ten jeho úsměv... -
Re: zítra
Tak si to užij! A snad nebudeš moc smutnit,-) -
zítra
Zítra jdu na Imaginárium a těším se jako malá, ale zároveň mám strach, co to se mnou udělá. Vidět Heatha na plátně a nerozbrečet se bude hodně těžké... Jsem zvědavá a natěšená *4* zítra popíšu své dojmy. *3* -
Re: Re: Re: help
nemáš zač *4* *3*