-
Re: výročí
No myslím, že se to bude vem velmi líbit, já jsem z toho filmu unešený! Tím, že jsem po dlouhé době viděl něco trochu zábavnějšího a pohádkového, nebo spíše fantasy, je to příjemná změna. A navíc to jak si s tím filmem vyhráli, je úžasné!
Už ať to je na DVD, to se budu zas třepat, až tam bude Heath, já měl včera fakt obrovskou trému, a vidět ho tam, jakoby žil, je to zážitek, radost i smutek v jednom! -
výročí
heathcliffe to je užásné jaká krásná slova tu máš...četla jsem si tvé dojmy z filmu a nemám slov....Hrozně moc se tešíím:) jinak dneska si udělám filmový večer, pověsím si plakát a budu vzpomínat:(:( jinak vy co jdete do kina, užijte si film♥ ja se bohužel dočkám až 4.února....písničku od beatles dneska poslouchám celý den...nemůžu si pomoct, ale vidim ho v ní...:) -
Re: :-(
protoze osud je pekna svina...a taky ta kombinace prasku,a jeho srdicko to nevydrzelo :'( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
:-(
Nevíte někdo,proč umřel? *9* -
Jedna hodina
Lidi, touhle dobou Heath měl zemřít, v New Yorku je teď jedna hodina odpoledne, no a Heath zemřel mezi jednou, až třetí, takže je možné, že v tuhle chvíli mu srdíčko přestalo tlouct,- *9* *9* *9* -
Heath
Bohužel je to tak už 2 roky co tu Heath není. Je to velice smutné. Jsem, ale ráda za to že se mu vyplnil jeho sice smutný sen, ale přece jenom se vyplnit. Nikdy na tebe nezapomenu Heathe. I love you Heath -
ILY
Heathečku budeš navždy v mym srdíčku.. -
...
Ano píšete to tu hezky a bohužel je to tak Heath už tu není,ale v našich srdcích zůstane navždy.Jeho krásné oči a sladkej úsměv si připomeneme v jeho filmech *3* Zapalme dnes na jeho památku svíčku a vzpomeňme na úžasného člověka s velkým srdcem,který miloval život.Chybíš mi Heathe,nikdy nezapomenu. *9* -
Re: Výročí
Moc pěkně jsi to napsala,-)
Jinak také vím, že to byla Heathova oblíbená píseň, a máš pravdu, že ta píseň je taková optimistická, tak asi chtěl žít Heath, jen v životě se sluncem,-)
A máš pravdu v tom, že ta píseň vyjadřuje možná jakousi radost ze života, a že by měl člověk vidět i v tom špatném, někde kousek slunce,-) Je to stejně zvláštní, že už Heath není, kdyby tak žil, kdyby to tak bylo sehrané, aby měl pokoj, ovšem to by nešlo už z mnoha důležitých důvodů...Jinak vemte si, že v New Yorku je touhle dobou 9:46 hodin ráno, takže před dvouma rokama Heath v tuhle chvíli ještě žil, měl před sebou poslední 3 hodiny života, proboha to je strašné, jen jak si to představím, třeba ještě v sobě neměl ty prášky, možná už měl, ale stále žil... -
Výročí
Tak je to tu.. *9* ..2 roky.Bolest a prázdnota z jeho odchodu zůstala stejná..
Raději bych se radovala z jeho života,tak jak se uměl radovat on-miloval život, jeho nových filmů, jeho nových úsměvů..prostě z toho, že je..Že nám dělá radost svými filmy, úsměvy..Ale je to bohužel tak jak to je..Vím, že on by se nikdy záměrně nezabil..
Heathcliff měl dobrý nápad s tou písní, a proto mu také chci věnovat píseň (prý byla jeho oblíbená) - Here Comes A Sun..
http://www.youtube.com/watch?v=DVBB FvhVx0g
..protože je taky takové naše sluníčko a vždycky bude*4* Cítím v té písni naději, kterou všichni, kterým Heathy chybí, potřebují..
Jak krásně napsal Heathcliff, Heathův duch tu bude s námi navždy a fyzicky ho bude vídat v jeho krásné dcerce Matildě*3*
Heathy mám tě hrozně moc ráda a vždycky mít budu *14* Nikdy na tebe nezapomenu! Slibuju! R.I.P.Heathy *9* Renča -
Imaginarium
Tak du dneska s kamaradkama do kina na Imaginarium:) tak uvidim jaky to bude:) nevim jestli to sem uz nekdo psal, ale vcera vyslo novy bravicko a v nem je plakat Heatha:) -
:(((
tak dnes sú to 2 roky čo zomrel Heath *9* *9* R.I.P Heath *9* -
Re: Dva roky s tvou hvězdou v oblacích...
Nádherný... :) *9* -
:'-(
*9* *9* *9* -
A děkuji, že se vám ta báseň líbí, hlavně kvůli Heatha, a máš Perth pravdu, byl jsem toho plný, pro mne to je úžasná zpověď, prostřednictvím těch básní,-) -
Re: Re: Dva roky s tvou hvězdou v oblacích...
,-) Až film uvidíš, sama si to určitě řekneš, protože on je tam tak krásně energický, je to zvláštní, ale i když to samozřejmě nerad říkám,- rozloučil se skvěle, tak jak si ho bude pamatovat mnoho lidí- Usměvavého, krásného a plného života, aspoň na mne tak působil,-) -
Honzo, to jsi napsal krásně! Je vidět, že ti to šlo přímo od srdce..že jsi toho byl plný..
Dojalo mě to.. *9*
Ale zároveň jsem ráda, že jsi ve svých dojmech z filmu napsal, že Heathův duch tu bude s námi navždy.. *4* -
Věnování
Zde vám dám odkaz na krásnou písničku od Alicie Keys, a chtěl bych jí věnovat Heathovi, už kvůli toho textu,-)
http://www.youtube.com/wa tch?v=fEd7qwqfSlo -
Heath
Dnes ráno jsem se vzbudila s myšlenkami na Heatha, pustila jsem si Casanovu v angličtině a jen jsem se tak dívala na jeho tvář a poslouchala jeho nádherný hlas než se ostatní vzbudili. Pak jsem si četla všechny vaše krásné příspěvky a tekly mi slzy, že jsem na ně ani neviděla, zvláště při Hetcliffově básni. Dnes budu na Heatha celý den myslet, večer si určitě pustím na jeho počest můj nejmilejší film Zkrocenou horu, abych s ním byla co nejvíc. Ale to až budu sama, abych se mohla pořádně vybrečet, pustit všechny emoce, které se ve mě budou dnes hromadit. Mám tě moc ráda Heathe, jako my všichni tady. Doufám, že se na těchhle stránkách budeme stále setkávat a na Heatha nezapomeneme. Moc by mě to chybělo. Buď sbohem Heathe!!! -
Re: ...
a chci moc podekovat ze ste tam napsali do toho Brava,ja tam psala taky nekolikrat.....