-
Re: Re:To neni možný..
Taky jsem se chtěla rozpovídat o tom, jak na mě působil plaše a něžně, když dělal rozhovory a když se fotil se svýma fanouškama. Měli ohromný štěstí, že ho viděli ve skutečnosti a stáli třeba i blízko něj. Opravdu nevím co se mnou (a nejen se mnou) Heat dělá. -
Re: Zbytečné.............
Tak to jsi napsal moc hezky..Souhlasím v plném rozsahu *3* Taky jsem to před chvílí četla a připadá mi to jako blbost-srovnávat Šmajdu s Heathem *7*
Ale je dobře, že se o něm píše *4*
Jinak opožděně zdravím všechny v novém roce a přeji jim kromě zdraví hodně krásných zážitků u Heathových filmů *3* Především jsme všichni napjatí jaké bude Imaginárium..Moc se na to těším, jak se o něm bude zase více psát a mluvit, ale zároveň stále nemůžu uvěřit tomu, že po téhle premiéře už žádná další nebude *9* Aspoň, že ho vidíme stále v jeho krásné dcerce *3* -
Re:To neni možný..
To neni možné Heatcliffe. Sedím u počítače a chci se zapojit do diskuse a v tom vidím tvůj příspěvek a je to jako bys mluvil za mě. Fakt neuvěřitelný. Taky jsem chtěla napsat, že se Šmajdou mají málo společného, snad trochu ty oči. Ale aby na mě působil jako Heat to tedy ne. Ale taky mě moc potěšilo, že na něj lidi nezapomínají, protože to ani nejde. Když jsem se dívala na Candy, tak hned v prních záběrech, jak tam připravují ty drogy a Candy chce to samý co oni, tak Heat se na ní tak zadívá...To se mi podlomily kolena protože to bylo úžasný, ty oči a pusa a výraz..k zbláznění. Vůbec mám pocit, že od tý doby, co jsem viděla Zkrocenou horu jsem se musela zbláznit. Jak říkáš Heatcliffe, tam při jeho mluvě a pohledech to člověk ani nedýchal. Absolutně mě dostal. Nechápu, nechápu. Strašně se mi líbí, že se nesnažil ve filmech zalíbit, ale opravdu to zahrát a dát do toho duši. To se mu opravdu dařilo. Někdy jsem na sebe naštvaná, že jsem do toho tak spadla, protože to se mi ještě nikdy nestalo.U žádnýho filmu, ale na druhou stranu mě to dalo ty úžasný pocity smutku a štěstí zároveň, a shlédnutí Zkrocené hory považuju za jeden z mých nejúžasnějších zážitků. Nedá se to vysvětlit, ale myslím že mě všichni chápete když sedíte před televizí a Heata máte nadosah a přece tak daleko...Hrozně mě to mučí a přece je to tak nádherný.. -
Zbytečné.............
Nevím o čem tu je řeč,- Heath je Heath a tečka!
Znám spoustu krásných a dobrých herců, ale Heath měl něco, co ty všechny ostatní vlastnosti předčilo. Měl něco více, měl něco, co prostě vypouštěl ze svých očí a rtů, u něj stačilo, když udělal jeden letmý pohled obličejem, a získal si vás tak, až je to k neuvěření! Nechápu čím to dělal, hlavně jeho oči, ty na něm byly nejkrásnější, vždy máte pocit, že jimi něco říká,...
Opravdu byl jedinečný, člověk si říká, že už proto je každý den krásný, pro ten jeho úsměv, a proto čím byl, je až neuvěřitelné, jak moc dokázal zasáhnout tolil lidé po celém světě, měl v sobě lidskost, krásu, charisma, a myslím si, že to byl určitě velmi citlivý člověk, jde to poznat z těch jeho rozhovorů třeba, mluví tak pěkně, a při tom se často dívá dolů, rukou si přejede čelo, a pak se na závěr věty trochu pousměje takovým klukovským úsměvem¨. Ani to nechápu, když jsem 1. ledna 2009 sledoval Zkrocenou horu myslel jsem si, že se podívám na obyčejný film, půjdu třeba spokojený spát, a to je vše. Ale už během filmu jsem cítil, že něco takového jsem dlouho neviděl, a že Heath si mne získal na celé čáře, pak jsem stále jen myslel na něj a na film, můžu říct, a myslím, že s emnou bude souhlasit spoustu lidí,, že Zkrocená hora a Heath dělají zázraky s lidma.
A to všichni víme, že Jake byl ve Zkrocené hoře také skvělý, a jeho výkon byl rovněž nadlidský, ale Heath byl tím, který to všechno proboural, byl to pevný most celého filmu, byl předurčený k tomu, že pokud se tu máte z něčeho a z někoho zbláznit, byl to jedině on. Už na začátku filmu, když Heath jako Ennis se Jackovi představí tím tichým a smutným hlasem, když se ho jack zeptá, zds mu doma dali příjmení, a on tak ucvrkne- Del Mar, říkáte si pane bože, i ta věta je u něj zážitek. Nechápu to, ja nerozumím tomu, jak to zahrál, to že dal do roho celou svou osobnost, to vědí snad všichni, ale ta role je tak těžká, k tomu on nesplinl skvěle jen monolog, ale podrobil té roli i svůj hlas, mluvu, pohyby, jakoby si před natáčením řekl, až půjde klapka, jsem Ennis Del Mar, asi to tak nebylo, ale díky tomu výkonu tomu lze věřit...Byl to pan herec, a jedinečná osobnost. -
Re: K té podobě....:D
má tam být Zrudla...:) -
K té podobě....:D
Musím Vám to říct :D....teda z mého pohledu si heath a šmajda nejsou podobní, jedině těmi vlasy.....ale heath má svou přírodní barvu mnohem tmavší.....a ani v rysech obličeje bych nic neviděla......ale to hlavní co jsem chtěla napsat...: když vysílali v TV příběh rytíře, zrovna v té době u nás byl na náštěvě strejda s rodinou....a já jsem jim o Heathovi povídala jak ho obdivuju a jak byl úžasný atd. a strejda mě vůbec nebral a potom takový to v tom filmu hraje šmajda...? všichni uplně výtlem...a já trudla.... *16* ...ne nehraje to je Fando Heath Ledger... od tý doby si ze mě delají občas srandu...a říkají tak co 3majda Gábí... :D.... takže je to fakt komický když to o něco později napadne nějaké novináře bulvárů na slovensku.... :D ale znova dodávám mě nepřijdou podobní vůbec ničím.....Heath byl jedinečný, nenahraditelný a nepřekonatelný.... ale to ru my všichni víme...♥ a strejdovi to taky dostatečně vysvětlým...:D -
Temný rytíř ;)
Nevim, jestli to víte, ale radči to sem stejnak napíšu... :) takže The Dark Knight na HBO: 16. ledna 2010 v 21:40, 25. ledna v 20:00 a 26. ledna v 01:45 :) -
Re: Re: Podoba
No, tak možná trošku jo... ale stejnak... -
Re: Podoba
Mě teda nepřijdou, že si jsou podobný vůbec... Šmajda a Heath, to se nedá srovnávat... -
Re: Re: Re: Re: Podoba
je prawda ze tam možná nějaké rysy jsou, šmajdu sem měla moc ráda...Ale heath a šmajda,to se srovnat nedaa....heath byl jedinečny a dokazal toho strasne moc...a smajda je znamy jen diky superstar...vemte si kolik talentovanych lidi mame v ČR a na SLOVENSKU...ale heath tim jak si sel za svym snem tak to dokazal :) -
Re: Re: Re: Re: Podoba
..krásně jsi to vystihla. *4* -
Re: Re: Re: Podoba
Ještě jsem chtěla napsat,že je moc hezký že o Heathovi píšou a že se na něj nezapomíná *15* .Sice každej má na to-co se jejich podoby týče-svůj názor,ale jak už psal Heatcliff je to krásný že o něm píší *14* .A i kdyby se o něm už nepsalo a to se doufám nestane,tak mi na něj nezapomeneme,v našich srdcích bude pořád *3* *3* -
Re: Re: Podoba
Já tam teda žádnou podobu nevidím,snad jen že jsou oba blondáci...Musim říct že Miro Smajda se mi vzhledově moc líbí,ale nenapadlo mě ho srovnávat s Heathem.Podle mého názoru je každý jiný,ale pokud tam někdo podobu vidí,tak budiž...Smajda se dokáže krásně usmívat,ale v Heathově usměvu je něco zvláštního,nádhernýho....ta jeho mimika,jak se tvářil-ten jeho pohled,prostě to nedokážu pořádně vysvětlit.... -
Re: Podoba
Možná,že mají stejný nos,oči,vlasy..a možná i podobný úsměv.Ale já si nemůžu pomoct,Šmajda je pro mě prostě nenom kluk,který je známý díky superstár a musím za sebe přiznat,že se mi jeho hlas líbil.
Ale..když slyším Heathův hlas,i když nezpívá je to pro mě zážitek.Úžasnej,hlubokej hlas..Já bych ale nikdy nesrovnávala Heatha a Šmajdu..ani podobou a ani v ničim jinym. -
Re: Pojídač
To mám úplně stejně Danny, vždy když vidím jeho film, a on pak skončí, příjde mi hrozně překvapivé a neuvěřitelné, že to slunce jakým on ve všech filmech je, už nežije, je to opravdu neuvěřitelné... *9* -
Pojídač
Včera mi přišel Pojídač hříchů, který jsem si objednala, ještě ho doma nemám. Sice to není zrovna můj oblíbený film, ale hned jsem se vrhla k přehrávači a kochala jsem se Heathovým obličejem, postavou a hereckým výkonem. To byl zase zážitek. Vždycky, když vidím nějaký jeho film, vžiju se do děje a zapomenu na to, že už nežije. A když si to pak uvědomím, je mi ho strašně moc líto. -
...
No to zas slovenský bulvár něco naše....!
Kdyby to neudělali, nad nějakou podobou bych ani nepřemýšlel, možná má šmajda nějaký blond, širší úsměv,a hnědé oči, ale to má tisíce jiných herců a osobností, to bych mohl s Heathem srovnat někoho jiného, -ale prostě Heath je Heath, a jen nechápu proč dělají takové stupidní články o nějaké podobě, na druhé straně je pravda, že tu o Heathovi krásně píší, jak byl neodolatelný, a že ho budeme ještě dlouho oplakávat, ale jinak se mi nějaké srovnávání nelíbí, Heath byl jedinečný.
A opravdu nebýt readakčních nud slovenslého bulvárního plátku, kdy nevědí co dalšího by na svůj web uveřejnili, tak bych nad nějakými podobami nepřemýšlel, ale tak samozřejmě pokud někomu podoba příjde nezazlývám mu to, a nic proti tomu nemám, ale víte všichni jak Heatha pro všechno obdivuji, a nedám na něj dopustit,-) Ale v tomto případě to lze pokládat i za lichotku, když Heathe z tolika herců vyberou jako sex symbol,- to je pravda...) *4* -
Podoba
WWW.blesk.cz/clanek/celebrity-super star-finaliste/130073/smajda-sexsym bol-jako-heath-ledger.html Jako musím řict, že už mě to napadlo, když se vysílala superstar a tak mě tenhle článek docela dostal, neříkám, že jsou kluci uplně stejní,to vžádnem případě, Heatha nikdo nenahradí, ale něco z něho prostě v sobě Šmajda má *3* nemůžu si pomoct!!! -
Re: TV mini
dekuji za info,hned zitra si ho pujdu koupit.. -
Re: TV mini
jéé díky hned si to musím jít koupit ať mám všechny fotky do kroniky *5*