Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • l.enik

TV mini

Další časopis.Myslím,že to nikdo nezmiňoval.V TV mini píší o Imagináriu a jsou tam dvě fotečky s Heathem.
  • Re: Candy

Ano Candy je opravdu krásný film,ale zároven i moc smutný...Heath to zahrál tak autenticky,a i Abbie....Candy mám i na dvd,a určitě se na to kouknu co nejdřív znovu.Taky jsem u toho brečela.
  • gabi..heath..

Re: Re: ship to shore

to je fakt suprový....skoro až nepředstavitelné že je tady Heathovi stejně jako mně ted....:D
  • gabi..heath..

Candy...♥

TAaak včera jsem se opet celá zaplnila smutkem, několikrát běhěm tohoto překrásného filmu mě napadlo proč už si nic tak velkkolepě procítěného náš milovaný Heath nezahraje....měla jsem slzy v očích jak z filmu tak už po několikáté z Heathova odchodu.....:( ♥
  • heatcliff

Re: ..

Tahle scéna je fakt moc smutná, a pak jak jí řekne, že je to pořád hrozně křehké, a ona se se slzama zvedá a jde pryč, ...
  • heatcliff

...candy...

No Candy je opravdu nádherný film, samozřejmě ho také nevidím poprvé, myslím, že po Zkrocené hoře je to jeden z jeho nejlepších filmů. Je tam i krásná hudba, a Heath se mi tu mimořádně líbí, a konec je velmi smutný...
    Jinak dnes jsem si byl koupit tu Chvilku pro tebe, je tam fakt moc pěkná fotka Heatha, jako Casanovy. Teď si štřím na věci, které se blíží, jako to Imaginárium, chtěl bych jít aspon na to dvakrát, protože vím, opravdu to chci,,-)
  • eve-lyn

Re: ..

U mě uplně stejný..i když sem to viděla už několikrát pokaždý to ,já nevím,ale asi prožívám víc..a pak v tý restauraci jak začně brečet,tak mi tečou po tvářích uplný niagáry *1*
  • gallacher

..

Tak v noci sem dokoukala Candy,jakouz tradicne sem brecela, působilo to na mě víc než když sem to videla Xkrat předtím...Celej film je skvelej ale me se nejvic libila ta scena na konci jak ona za nnim prijde do te restaurace nebo co to bylo a polibi se a pak on zacne brecet,to me dorazilo uplne..
  • Candy

Koukali jste všichni na Candy? Je to film, který jsem už viděla mockrát, jak v angličtině, tak v češtině, ale v televizi je to nějak působivější. Heath to zahrál neskutečně, je to určitě jeden z jeho nejlepších výkonů. Moc to na mě zas zapůsobilo. Je ho taková škoda!!!
  • Re: CANDY

Candy sem už viděl tolikrát... *4* , ale stejnak budu koukat... *3* Heathyho si prostě nemůžu nechat ujít... *4* Je tam úžasnej... jako všude... *1* *4*
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Re: CANDY

přesně tak.. *4*
  • a.n.c.a.

Re: heat

jojojo v MF DNES taky psali...a taky jen tak kratoulince...do kin prichazi imaginarium s Heathem Ledgerem...
  • a.n.c.a.

Re: Re: Časopisy

super!! :)
  • a.n.c.a.

Re: Story

krasnej...jeden z tech nejoblibenejsich s Heathem
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: CANDY

Je to uzasnej film... *4* krasnej... a s nim i Heath (:
  • eve-lyn

Re: Re: Re: CANDY

Určitě,tohle si nemůžeme nechat ujít. *4*
  • Re: Re: CANDY

Ano to víme *14* *14* ....Já už se taky těším dnes na Candy, na našeho milovanýho,sladkýho Heatha *3* *3* .Tak se sejdeme všichni ve 23.50hod. u televize jo?
  • petrahladilova

Re: CANDY

a nemusím říkat že to je film s naším milovaným Heathem *13* to všichni víme ne? *5*
  • eve-lyn

Re: Re: ship to shore

woow..tady to Heathovi opravdu sekne ! *15* ..Je prostě kouzelnej.
  • petrahladilova

CANDY

Dnes před půlnocí dávají na ČT1 Candy.Tak se všichni dívejte,já jdu spat po zprávách a natočím si budík a budu koukat.Se moc těším... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit