-
Re: Re: Re: Re: Re: Uvidíte?
No je to normalne na netu zkus uloz.to treba... ale neexistujou k tomu ani cesky titulky a je to jen v Anglictine... -
Re: vystřižená scéna
je hodne dobrejch herci jako treba Depp,Pitt....apod....ale Heath mel velky dar a to nikdo jiny nema....usmev,oci,tanec,rezirovani, sport,hrani,zpivani..a mnoho dalsiho... -
Re: Re: seriál Heath Ledger
Nechtěla by si to třeba nahrát a pak to uploadnout někam a jako že bysme si to mohli pak stáhnout my, co ten program nemáme... :) -
tak to uz nevim,nasla jsem to nekde na netu... -
Re: Re: Imaginárium
neboj nebudeš sama, vidět ho ve filmu a říct si že už žádný jiný nebude....je hodně těžké při tom zadržet pláč, sama to obrečím jistě večer 22.1. v kině u Imaginária a určitě i večer až půjdu spát *9* *9* -
vystřižená scéna
Danny omlouvám se, pustil jsem si to, je to vlastně kus té scény, která tam je, ale tenhle kousek je oprabdu trochu jiný!
Ennis s tou košilí ve filmu jen stojí, a pak už jde dolů, ale ten vystřižený záběr ukazuje, jak se zničený opírá o zeď, a ještě více pláče- mne to tak dojalo!
měli tam ten kousek nechat, ukazuje to ještě větší stránku Ennisovy zdrcenosti z Jackovy smrti, a z toho jak ho miloval.
...A Heath, proboha, jak to mohl zahrát tak úžasně životně, nechápu to, věřím mu každé slovo i pohyb, věřím, že by to spustu herců zahrálo dobře, možná iskvěle, ale nikdo by to nikdy nezahrál tak jako Heath, -NIKDO NIKDY! -
Re: vystřižená scéna
Danny ale jak Ennis tiskne Jackovu košili k sobě to v tom film je, pokud vím!
Jinak to jak mu říká I love you, to bych chtěl teda vidět, vždy si říkám, že je škoda , že to sobě neřekli , měli si říct, že se milují, to mi je fakt líto, že tohle film neobsahoval, myslím, že to k tomu patřilo, ale asi to nechali záměrně otevřené, a myslím, že za všechno mluví ta závěrečná věta Ennise- Jakcu, přísahám,- sice jiným slovem, ale také je to určitě Miluji tě,-) -
vystřižená scéna
Našla jsem na YouTube vystřiženou scénu ze Zkrocené hory, z Jackova pokoje, kdy Ennis najde Jackovu košili a tiskne si ji k sobě. Škoda, že to vystřihli, bylo tam ještě daleko víc emocí. Pak existuje ještě jedno video, trochu delší, kde ještě Ennis říká: y love you..., ale to je již nedostupné. Strašně mě to zase dojalo. Podívejte se: BBM Deleted Scene -
a kde já si to taky stáhnu..dík -
ne ja si to stahla z netu... -
Re: Re: Re: Re: Uvidíte?
a to se dá normálně koupit v obchodě nebo sis to objednala přes net?Já to chci totiž taky mít doma,pěkně u Heathových filmečků.. -
Re: Re: Re: Uvidíte?
ja mam Heath Ledger: A Tribute...je to dobry,popisuji tam jeho cestu z australie do hollywoodu....mluvi tam o nem i Magie a myslim i Christian..a par dalsich,hlavne z temnyho rytire.. -
Re: Imaginárium
taky sem se divala,bohuzel to nejde.....ale jsem z toho jelen protoze na netu pisou ze to bude mit premieru 21.1. a dneska v novinach Metro byl o tom velkej clanek a tam je napsany ze 22.1. tak fakt nevim,kazdopadne je to jedno,protoze na to stejne budu hned jak to bude mit premieru...a kdyby to bylo presne na den jeho umrti tak to asi v tom kine nepreziju,uz tak se bojim ze tam budu bulet jak mimino.. *9* -
Imaginárium
Díval jsem se na web Palace Cinemas, zda už si tam třeba nejde zarezervovat vstupenky na Imaginárium, ale ještě né, vím je brzy, ale prostě chci tam jít ned v den premiéry! A pak aspon ještě jednou!
Ale už tam o Imagináriu píší,- blíží se to, blíží! Zároveň se blíží strašně smutné období,- bude to smutné, co víc říct... -
Re: Re: Uvidíte?
A který máš na dvd? -
Re: Uvidíte?
sice nevim jestli tech dokumentu je vic..ale ja mam jeden na DVD.... -
Uvidíte?
Zítra je na Kanále Zone Club ten dokument o Heathovi, budete to někdo sledovat? Nebo to nikdo z vás nemá?
No my bysme si chtěli dát tu nabídku, kde ten kanál je, sice neuvidíme ten 1. díl asi, ale ty další mám šanci vidět- proboha dokument o našem Heathovi, a já neuvídím první část,- tak to mne to štve!!!,-))) -
Re: seriál Heath Ledger
Jééé,tak to dík,že jsi to sem vůbec napsal.Jsem asi jedna z těch mála šťastných,co tuto stanici májí.Budu tedy při tom dokumentu na Heatha myslet i za vás.Asi to však není potřeba,protože vy na něj myslíte stejně sami a stále. -
Re: Re: časopisy
mohli by ho tam dat..ja si myslim ze nejaka sance tady je... -
Re: časopisy
Tak to jsi mne potěšila! To se tedy těším také a moooc! Kdyby tak byl na přední straně, na obálce, to by bylo!,-)