-
...
Všechny zdravím!,-)
Je jasné, že se teď články o Heathovi pohrnou, když se blíží to hrozné výročí jeho smrti, zároveň premiéra Imaginária.
Doufám, že brzy dostanou v Bontonlandu propagační plakáty k Imagináriu i s Heathem- v ten den se Bontonland pořádně napracuje,-)))! -
Re: Heat
Tak to mám velkou radost. Díky. Myslím, že ho měli všichni rádi nejenom protože byl talentovaný herec, zpěvák, režisér...ale hlavně proto, jaký to byl člověk. Jen si vzpomínám na přebírání Oskarů, jak všichni byli dojatý, když ho posmrtně získal Heat. -
ještě jeden tip
ve chvilce pro tebe je taky fotka s naším Heathem je tam jako casanova a taky pěkná foteška *14* -
časopisy
Dekuju ze sem pisete v jakym casopisu je Heath,protoze bych byla uplne namydlena.....hned si je pujdu koupit....a dekuju predem za dalsi informace..a tesim se na unorovou Cinemu... -
Pro Zuru
Zuro,prej tam tomu filmu tleskaly a že to nebylo v slzách ale že mu dávaly hold čestně a zaslouženě,jeho jedna z nejlepších rolí.Tak sem to četla...
A já to mám taky tak,jak Ledgerův to mohli napsat trochu jinak a s úctou nám vlastní..ale oni neví že tu jsou i nějací fanoušci,jsou hloupoučcí... *7*
A taky všem díky za tipy na časopisy,hned budou moje *15* *15* a já se taky bojím co ten film se mnou udělá naž tam uvidím Heathe,musím jít někam do poslední řady kde si můžu v klidu pustit emoce na vzduch *9* na jednu stranu se těším a na druhou ne...ach jooo
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a tak vůbec myslete na našeho Heathe Ledgera... *3* *4* -
Re: Časopisy
tak až zítra půjdu z oběda tak prolistuju celou trafiku *15* *15* -
Re: Časopisy
psala sem do cinemy a bylo mi odepsano ze do unoroveho cisla pry pripravuji i neco o Heathovi ... -
Časopisy
V časopisu Story je přes celou stránku fotečka z Candy.V TV Revue jsou hned tři obrázky a článek.Vážně mi to udělalo velkou radost.Zase nastává období,kdy budu chodit po obchodech a listovat všemi časopisy,jestli tam náhodou někde něco nebude.Ne jen kvůli Candy,ale taky kvůli Imagináriu.Už se strašně moc těším.Musím jít hned 21.Doufám,že konečně bude něco i v Cinemě. -
Re: oprava
Chtěla jsem napsat: nevím, co ten film se mnou udělá. -
heat
Dneska psali i v Blesku, že Ledgerův poslední film přichází právě do kin. Tak jsem si říkala, že o tom informují s předstihem. Ale nepsali kde. Spíš mi ta informace přišla strašně chladná. Jakej Ledgerův film? Vždyť to byl náš Heat!!!
Cožpak neví,jak ho máme rádí? Jinak vůbec nevím co ten film udělá. Bojim se, abych se tam nesložila. Až uvidím tu jeho tvář....Ještě jsem nečetla žádné recenze na jeho poslední film. Nevíte jak v Americe? -
Re: ...
my víme:-))))) -
já to taky netušila, jinak bych to tady s radostí napsala, jen jsem nevydržela a koukla na čsfd- jestli už někdo napsal nějaké názory na tenhle film a pár lidí se tam právě zmínilo, že na něj byli tam -
...
Proboha, ono se to hrálo v Lucerně na Nový rok?! No tak to jsem vůbec netušil, proboha bydlím v Praze, a nevím to, to je zvláštní, fakt jsem o tom nevěděl, no nevadí, já si počkám na 21. ledna, aspon se mám ještě chvíli na co těšit...)
Jinak o premiéře už píší v TV Max, a je tam i malinký článek o Candy, která je v sobotu, - nic významného, ale to víte, já mám rád každou malou zmínku, ....-) -
předmremiéra
Zdravím všechny v Novém roce a přeji hodně zdraví a pohody!!!
Nevím jestli někdo z Vás byl na předmpremiéře Imaginária, která byla V Lucerně na Nový rok. Asi deset let jsem chodila na Nový rok do kina-byl to docela fajn zvyk, škoda, že nejsem z Prahy, protože bych si to nenechala ujít. Je fajn, že kino tímto filmem začalo novou sezónu.
No hrozně moc se těším až konečně po 21.1. tenhle poslední pohádkový film s Heathem uvidím, kritika sice trochu setřela konec, ale na Heathův poslední výkon se pěje jen samá chvála. Tak hezkou podívanou i Vám! *3* -
to je pravda když Heath nahodí ten svůj úsměv k sežrání a ty oči *14* *14* *14* -
nj *4* s českým dabingom som ešte nepočula *4* -
...
No mě to také naštvalo, totiž Zone Club kabelová společnost UPC zrušila ze své nabídky, a patrně hádám, že máte práce UPC, které máme také, ovšem stejně k ničemu,-)
JInak Aliss já se na Příběh rytíře na Markíze díval,i když mi hrozně vadí slovenský dabing, který mají slováci fakt hrozný, z českým dabingem se to ani nedá porovnat, a to néjen u tohodle filmu...ale díval jsem se, Heath tam je totiž slunce, stačí jen vidět ty jeho oči, a udělali byste pro něj cokoli,- no prostě Heath je Heath,-!) -
Re: a knights tale
já chytám nedávno tam dávali Kletbu bratří Grimmů, ale Příběh rytíře dávali 26. prosince na NOVĚ tak jsem koukala tam *1* *1* *4* -
Re: Re: seriál Heath Ledger
neboj nejsi sama já to taky nemám a docela mi to štve *10* *16* *16* -
Re: seriál Heath Ledger
no tak já ho taky nemám *16* to snad ne.Nemohly to dávat na zone reality?AAAAAACCHh jooooo *9* *9* *9*