Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

Re: 2010

a kdyby jste si me chteli pridat do pratel tak tu skupinu ridim...a ma prezdivka na facebooku je Jane McLean Ledger...
  • gallacher

2010

Všechno nejlepsi do noveho roku 2010.....kdyby se nekdo chtel pridat do me skupiny Heatha..na facebooku tak se jmenuje... I Love Heath Ledger...Forever in My Heart!!
  • gallacher

Re: Re: Ať to tu běží,-)!!!

já mám na facebooku zalozenou Heathovu skupinu...
  • rok 2010

Také chci popřát všem fanouškům Heatha krásný rok 2010, bude to rok, kdy bude stále ještě něco nového, nový film, který nikdo ještě neviděl, možná i nějaké ocenění, které bych si přála. Pak už zůstanou jen vzpomínky. Jinak zítra si pustím Zkrocenou horu, protože to bude přesně rok, co jsem ji viděla poprvé (i mnozí další), a kdy se mi, dá se říct, změnil život. Hodně štěstí všem!
  • emo-anne

silvestr

v australii uz maji novej rok:) STASTNY NOVY ROK VSEM;-)
  • aliss67

...

Ahojky...Štastný Nový Rok *4*
  • stankova.lidka

to není špatný nápad ale to by chtěla založit Heathův profil ještě jednou a český *4*
  • gabi..heath..

Re: Ať to tu běží,-)!!!

Nejspíš se mi nepovede tak pekně a dobře sformulovat mé myšlenky jako ty Heatcliffe ale chtěla bych také všem popřát nádherný budoucí rok.....ve kterém budeme moci i nadále sdílet naše myšlenky,sny,přání a nové zprávy o našem milovaném Heathovi on je pro mne jakési světlo mé dušičky i v tom nejtemnějším okamžiku...takže všem krásný nový rok užíte si Silvestra a doufám že nás tu bude stále jen přibývat a přibývat...jo a ještě jsem chtěla říct že by bylo fajn kdyby jsme se navzájem přidali na Facebooku jestli ho teda máte.....a mohli si i tam občas popovídat.....
  • stankova.lidka

vím že tu jsem jen krátce, ale chtěla bych vám také popřát do nového roku hodně zdraví, štěstí, lásky a radosti *4*
  • Re: miluju ho!!

Já miluju i film Kletba bratři Grimmů,je to boží a malém sem se ke konci rozbrečela,když to vypada.,že umře..a navíc je Přece oceněn jako ,,NEJLEPŠÍ PADOUCH ROKU,,bomba,stejně se mi v BATMANOVI líbil nejvíc Joker,které hrál-měj pěkný kostým,ale myslím pořád na Heatha..je mi strašně líto..mám slzy v očích,když slyším,že tu není...:,-(
  • Re: Ať to tu běží,-)!!!

Pro všechny z nás moc znamenal,myslím si,že jeho filmy jsou boží,lepší člověk už se do filmů nehodil-Do Neda Kellyho-ohromně mu to tam slušelo:-* Chtěla bych se s ním setkat...Kéž by tu mohli být mezi námy.Miluju film Temný rytíř,Čtyři pírka,Příběh rytíře!Zbožnňuju ho,teda zbožňovala... *14*
  • Re: Re: Candy

A všem Vám přeji krásného Silvestra,a všechno nejlepší v novém roce 2010,hlavně zdraví,štěstí a LáSKU-tý není nikdy dost.Hezky si to dnes všichni užijte a ahoj v příštím roce *3* *4* Doufám že se tady budem nadále scházet v tak hojném počtu,paaa *5* *4*
  • Re: Candy

Jéé,opravdu budou dávat Candy?? *15* *3* *14* ,tak to je supééér....už se moc těším,mám jí sice na divku,ale ráda se na ní kouknu v televizi,jupííí *1* *1*
  • eve-lyn

Nebudu se nějak vypisovat,takže krátce.I tobě a Vám všem přeji krásný Nový rok.Aby ten Nový rok byl pokud chcete lepší něž-li tento letošní,byli jste,a to především zdraví a šťastní.Mějte se krásně..
  • heatcliff

A samozřejmě přeji ještě mnoho fanoušků Heathovi na osobnostech, né jen tu! A také ať diskuze stále jede, a přípěvky nešetříme nikdo.,-)
    Takže všem všechno nej!!!
  • heatcliff

Ať to tu běží,-)!!!

Lidi, končí rok 2009, který myslím pro nás, jakožto všechny fanoušky Heathe moc znamenal, vyšla jeho biografie, Heath získal Oscara, kterého jsme mu všichni neskutečně přáli, a bylo toho celkově mnoho...
    Já si k němu našel cestu na začátku roku, který teď končí, a chtěl bych mnoha lidem na téhle diskuzi poděkovat, že jsme tu mohli všichni plně a pohodově hovořit o našem idolu,-)
    Chtěl bych všem popřát krásný rok 2010!, a jen to nejlepší v něm, a kromě toho popřát další skvělé zážitky, které si získáte s Heathem. Imaginárium máme v kinech za 20 dní, což je krátká doba, a tím pádem se blíží okamžik, na který všichni netrpělivě čekáme, ale zároveň se ho obáváme, a máme z něj pocit smutku, i tak si myslím, že se máme ne plno dalšího s Heathem těšit, on přeci pro nás v mnoha věcech zůstal, a jeho filmy jsou tu a budou jen pro naši radost,- Tak si dnešní den pohodově užijte, a myslete na Heathe,-)H.
  • petrahladilova

Matilda

Bože můj ona je pravá dcera svého otce..je Heathovy tak strašně podobná že je to až s podivem zarážející.To proto že heath tu nemůže být s námi a tak nám ho má připomínat což nemusí,protože na Heathyho se nezapomíná..jen chci říct že jsem vděčná za Matildu a za její podobu s Heathem..a je to tak dobře doufám,že s zní vyroste dobrý člověk jako byl a je její tatínek...Matildo buď šťastná že si mšla takovýho tatínka,maminka ti o něm jistě hodně vypráví a to je dobře byl skvělý a my to všichni víme...měj se dobře maličká... *3*
  • petrahladilova

Re: Re: proč

sem ráda že nás je víc a tak tolik Heathe milujem.Zaslouží si to je tááák krááásnej a nevšední a milounkej a je prostě nejnejoblíbenější človíček na této planetě i když už nežije,je prostě Náááááááááááš,miluju tě Heathy...
  • Matilda

http://justjared.buzznet.com/2009/1 2/15/michelle-williams-matilda-ledg er-are-new-york-dolls/.....Matilda je vážně převtělený Heath, protože ta podoba a taky mimika je taaaak *příšerně* autentická, že to až člověka bolí!!!!!Máš nádhernou dcerku Heathe.... *4*
  • heatcliff

...

Zítra dávají na Markíze Kletbu bratří Grimmů, tak se to kdyžtak pusťte, kdybyste chtěli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit