-
a knights tale
Ahojky kto z vás chýta kanál Tv Markíza?
Dnes tam išiel film Príbeh o Rytierovi...
s Heathom.
*4* We Love HL -
Re: Re: Re: Re: 2010
Přesně tak,-)!!!,-)Jsme tu pro Heathe!,-) -
Re: Re: nový rok
mooc děkuju....také Ti přeju Nádherný nový rok 2010.... *4* -
Re: Re: Re: 2010
MJ!!! jenže my se známe....sice jsme se třeba nikdy nevideli ale mnohokrát jsme mezi sebou sdíleli nové zprávy a naše pocity okolo a heatha...a i informace o nás....já třeba vím že gallacher bydlí u olomouce..a heatcliffe v praze a to už taky neco je.....to je neco uplne jineho než že například já minimálně jednou denně odmítám přidání do přátel nějakých....japonců,indů,francouzů apod.....ty vůbec neznám..!!! my jsme tu všichni jako jedna velka komunita.....o sorry oprava kromě tebe samozřejmě....tak čau!!! *8* -
Re: Rok
to je až magické...měla jsem to taky tak Heatcliffe. Já si teda nepamatovala kdy v lonském roce davai zkrocenou horu.....ale když jsem se na ní dívala.....cítila jsem to naprosto stejne.....uplně mě to ovládlo jako kdyby heath a hora byli nejaka droga ..... a já se z toho totalně zhulila...:D a když to skončilo.....šla jsem spát a celou noc....mě ten film pronásledoval (v dobrém :) a pořád jsem na to myslela.....a tak to u mě taky začalo....:) Od té doby je Heath jediným mužem v mém životě který mě nikdy nezklamal...... -
Re: Re: Re: Re: Rok
A víš, že jsem si také potom ještě pouštěla určité momenty v angličtině? Je v tom daleko víc emocí a prožitku, když člověk slyší opravdové hlasy herců, kteří to tak skvěle zahráli. Je to prostě úžasný zážitek. -
Re: nový rok
Děkuju...I tobe krásný rok 2010..:-) ♥ -
Re: Re: Re: Rok
Přesně tak, když jsem si Zkrocenou horu pustila 1.1., tak to bylo úplně jiný než během roku (a to jsem ji viděla nejmíň 60x) Taky jsem si pustila určitý momenty v angličtině, třeba když se loučili hned po létě 1963 nebo po 20 letech 1983 na jaře a i když jsem rozumněla jen málo, tak to bylo úchvatný a procítěněnjší než v češtině. Víc to vyniklo a zarylo se do duše. Už napořád. -
Re: Re: Rok
Úplně přesně jsi popsala moje pocity, když jsem Zkrocenou horu viděla poprvé. Myslela jsem, že jsem se zbláznila. Nikoho to moc nezajímalo, až tady jsem zjistila, že ten příběh zasáhl hodně lidí stejně jako mě. Je to mimořádný film s mimořádnými výkony. Včera jsem si ho pustila zhruba ve stejnou dobu jako šel před rokem, a byl to ohromný zážitek, daleko silnější než po celý rok, kdy jsem ho viděla xkrát. Je natočený a zahraný s takovým citem, že se člověku dostane hluboko do duše a už tam zůstane. -
Re: Re: 2010
To je nějaká nová móda, mít na facebooku milion lidí které ani neznáš? -
přesně tak..jsem na tom stejně.Ty pocity co líčíš a tak.Doufala jsem, že třeba i letos bude Zkrocená hora v Tv, ale zatím nic:(..už je to rok a já mám znovu odvahu se na ten silný příběh podívat(loni mě to dost sebralo)..a už bych moc chtěla..po roce..jenže kdoví kdy to bude..do té doby to snad seženu na DVD -
seriál Heath Ledger
Věděli jste, že na TV zone club budou dávat seriál Heath Ledger(dokument)??
8. ledna v 21:00
9. ledna v 20:10
14. ledna v 21:55 a dál nevim... možná víc dílů nebude... vážně nevim...
Jinak žádné bližší informace sem k tomu zatím nenašel... Kanál zone club stejnak nemám, tak se nebudu moct koukat... :( -
Re: Re: Rok
Přesně tohle se mi stalo, když sem v roce 2005 poprvé viděla Příběh rytíře a poznala Heatha...byla sem na cestě do Anglie a celý pobyt sem myslela jen na něho :) Pak už začla mánie fotek, informací a trvá to až doteď....Zrovna teď sem se dívala na dotky z Anglie a všimla sem si fotky, kde jsme s tetou v automatu a fotily jsme se a datum bylo 28.10.2005 tedy den, kdy se narodila Matilda...Pánii...Už to tak uběhlo...Ale Heatha sem nepřestala milovat a ani nepřestanu :) -
nový rok
Zdravím všechny a Heatcliffa a zuru a gabi a gallacher a prostě všechy co milujou Heathe.Všem přeji šťastný nový rok a hodně radosti při Heathových filmech a při jeho poslední premiéře Imaginária.Tak pevné zdraví a pohodu v roce 2010..A nezapomeňte-Heath je náš a Heathe milujeme.....navždy... *14* *3* -
Nemůžu neodpovědět na tvůj příspěvek. Prostě jsem si nás všechny, který to zasáhlo představila před rokem v noci u televize u Zkroceny hory. Kdybych tehdy věděla, že v tom nejsem sama a že takový stav jako já má i mnoho dalších... Tenkrát jsem chtěla s někým ten film probrat, ale nikoho to nezasáhlo tak jako mě. Prostě se jim ten film třeba líbil, ale nic víc, žádný další myšlenky na něj. Dneska to moje výroční sledování Zkrocený hory bylo mimořádný. Nevím proč ale jsem v tom zase. Zase jsem toho moc nesnědla a pořád myslím na Ennise a Jacka, na jejich srdcervoucí osud. Ach jo. Ale teď už je to jiný, můžu sednout k počítači a trochu se z toho vypsat. Pořád nemůžu pochopit, co se mnou ten film dělá. Tak se mějte fajn. -
tak ty myšlenky jsem měla tu noc podobné *9* jinak přeji šťastný nový rok 2010 *4* -
Rok
Přemýšlel jsem úplně stejně se Zkrocenou horou, také jsem jí poprvé viděl 1.1.2009, néjen to, také jsem poprvé viděl a zažil Heathe, tehdy si mne dostal, a od té doby jsem na něj myslel, stejně jako na Zkrocenou horu, byla to až magická noc, určitě mi rozumíte, nikdy mne nic nezasáhlo jako hora a Heath, a zvláště film a herec, opravdu jedinečné.
Takže já vlastně dnes slavím rok od poznání Heathe, je to zvláštní, že už to je rok,-)
Jinak přesně za 20 dní máme Imaginárium.
když jsme si o půlnoci připíjeli, já si se ségrou připil i na Heathe,-)moc jsem na něj myslel, že on už ten nový rok slavit nemůže, chudáček náš,-)
Tak se mějte, zatím, a DOBRÝ vstup do roku 2010.,-) -
Re: Re: Re: 2010
jasne pridej :-) -
Re: Re: 2010
Tak jestli můžu,tak si tě přidám :) -
rok 2010
Takže všechno nejlepší do nového roku. Právě jsem dokoukala Zkrocenou horu (stejný nápad jako danny - 1. výročí) a nemůžu zastavit slzy. Heat byl neuvěřitelný. Jinak k Vánocům jsem dostala "Biografii Heata" konečně !! A o Vánocích tolik filmů s Heatem, že se z toho vzpamatuju asi až během roku. Heate díky! Nikdy nezapomenu.