-
Re: Ned Kelly
tak to heatha neobdivuješ tolik jako my...:)....nebo aspon vetšina z nás....já bych si sedla na prdel i kdyby natočil reklamu na ponožky..:D....ale mě ten film příde plný emocí a vlasteneckých skutků.....je to dobrý film....♥ -
Re: Re: dnes zase
sry sem se preklepla Heathovi ♥♥♥ -
Re: dnes zase
my jsme měli také náštevu a taky na to vsichni jedním okem porad koukali.....a já jim k tomu povídala o Hetahovi.....♥ -
Re: temný rytíř
fakt?? myslíte že ho seženu i když si ho koupím zítra..? já ho mam v PC ale originál je originál.... *3* -
temný rytíř
kdo nemáte ve sbírce heathových filmů temnýho rytíře tak dnes v tesku za 300kč s obalem jokra. *3* -
...
Těším se, že náš drahý Heath bude opět v TV. A Gallacher také se s tím občas nechci smířit, že Heath už není, - Heath mě prostě dohnal k emocím, které jsem skoro nikdy neměl, a to říkám po pravdě! Mám z něj trému, když ho vidím ve filmech, a pomyslím na něj, a na to všechno, já z něj fakt nemůžu... -
dnes zase
Včera jsem také viděla Příběh rytíře, měli jsme návštěvu, ale já jsem si sedla před televizi zády ke všem a koukala jsem se. A za chvíli koukali všichni a všem se to moc líbilo. Byl to krásný film, Heath tam byl také moc krásný. Dnes bude ještě Ned Kelly, už se zase moc těším. -
Ned Kelly
Zítra ve 22:30 na TV prima je Ned Kelly tak at víte:) já už to teda viděla a moc mě to nebavilo..ale možná se na Heetha znovu kouknu..:) -
Re: Re: Re: ...
Nejseš,taky mě to lákalo něco udělat.
*15* -
Re: Re: ..jako vždy dokonalý
Ned Kelly je pěknej film ,určitě se koukej.Když jsem ho viděla poprvý ,rozbrečela jsem se..,ale asi jako u každýho Heathovýho filmu. *15* -
..
Nahnala jsem celou rodinu k televizi a vsichni jsme se divali....Celou dobu jsem zadrzovala abych se nerozbrecela,nevim porad se s tim nedokazu smitit...k jeho vykonu ani nejsou slova...proste BEST!! -
Re: ..jako vždy dokonalý
Ten novy kalendár jsem dostala taky k Vánocum ! *14* NEJLEPŠÍ ON JE!! *9* -
..jako vždy dokonalý
Dokoukala jsem Příběh Rytíře..a musim říct, že nezklamal..nádherný to bylo =) Už dlouho jsem sem nepsala, tak jsem si řekla, že bych to zas mohla obnovit =) K Vánocům jsem dostala ten nový kaledář Heathem a nějak jsem se neubránila a začala brečet štěstím!!! *9* *14* *4* Nádherný obrázky!!
A chtěla bych se zeptat jaký je ten film Ned Kelly?? *4* -
Re: Re: ...
No to bys měla *5* .Stejně je to krásný,že se tento film natáčel v Praze...máš pravdu-slova jsou zbytečná.Nejvíce se mi líbilo,jak tam Heath tančil-připadal mi tak veselý a bezstarostný.On má tak krásnej výraz ve tváři.Když byl záběr jeho obličeje přes celou obrazovku,tak jsem neodolala a políbila ho na tu obrazovku,já jsem trhlá,co?? *7* *1* -
Re: ...
Když skončil Příběh rytíře..jenom jsem vydechla..slova byly k tomu zbytečná..Zrovna teďka na podzim jsem byla na hradě,ale bohužel jsem do chámu nešla.Ale musím si tam udělat výlet! *15* -
...
Tak Příběh rytíře skončil, - Heath byl jedinečný,toť vše.
A jinak chrám sv. Víta, no tak tam také půjdu, stát na zemi, na které stál i Heath, no i to je menší zážitek...) -
Re: Re: Re: filmííík
Já též ... -
Re: Re: filmííík
taky koukam...a oplakávám *5* x* -
Re: filmííík
babička mi ted rekla, že ten chrám, kde byl s joslin na začátku, je chrám svatého víta....bože tam se pujdu podivat a reknu si ze presne tady staaaal:):) -
filmííík
ted zrovna kukáám na miláčka...je tam kráásnýý....bože on je tak vyjimečný, vtipný, hezky.....MILUJU HOO :-*