Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • viapodia

Všehno nejlepší =)

Heathi! Všechno nejlepší k tvým narozeninám! Tyjo 30 let, to bys měl dneska kráásnou a velkou oslavu. Já myslím že slavíš někde v nebíčku a ze na nás na všechny hledíš jak slavíme za tebe, ať už sledováním Tvých filmů, nebo jen tím že vzpomínáme. Někdo to třeba zapije. Ale jen Tví opravdoví přátelé a rodina můžou slavit tak jak bys to udělal Ty, protože ti Tě znali nejlépe. MTMMR! R.I.P.

Každý člověk je jako polní tráva,
    všechna jeho sláva je jako polní květ.
    Usychá tráva a kvítí vadne,
    Jen Boží království trvá navěky.
    PETR 1:24-25
  • heath.4ever

:(

každý fanoušek Heatha ví co je za den...dnes by oslavil spolu se svojí rodinou a blízkými své narozeniny...bohužel, bůh si ho povolal k sobě, a tím způsobil nejen nám všem ale i jeho rodině obrovskou ztrátu...dnes není co oslavovat...můžeme jen si zapálit svíčku,kouknout na nějaký jeho film a myslet na něj...Heathe,byl jsi,jseš a navždy budeš v mém srdci,kde máš své místo od té doby,kdy jsem tě objevil a dostal jsi mě svým úsměvem,skvělými hereckými výkony, ale hlavně je jedna věc kterou mám na tobě nejraději...jsi skvělý chlap , který má srdce na správném místě..srdce, které už netluče,ale v mé mysli a srdci budeš žít věčně ...Všechno nejlepší
  • Blogís

Včera jsem si založila blog o Heathovi...je tam toho docela dost, ale ještě se na tom bude hodně pracovat. Mám tam třeba i celé filmy...tak se mrkněte
    • Re: Blogís

a ja je to stranka dekuji moc
    • Re: Blogís

J a málem jsem zapomněla... *1* ten blog je www.ledgerheath.blog.cz
      • Re: Re: Anyna

moc ti dekuju za tvou stranku chned sem si ji pridala do oblibenych konecne poradna stranka o heathovych filmech moc dekuju *4*
  • Ahoj

Ahoj holky udelala sem kratsi video s Heathem,ale neumim to dat na youtube a tak vam dam sem jen odkaz tak se dyztak kouknete a napiste mi co si o tom myslite diky....

http://www.moblyng.co m/watch/J0Zn0cQVDa
  • flondynka

Heath

Jee ten jeho krásnej úsměv je nezapomenutelnej *14* Heath byl úžasnej,taky mi strašně chybí,je to hrozný,že už za chvíli to bude rok. *9* Když se objevil,tak sem si říkala,že se někdy pojedu podívat do New Yorku,až se tam bude něco konat,abych ho viděla osobně a ani jsem to nestihla,je to hrozný. *9* Teď už tam můžu jet jen na jeho pámátku,ale nikdy už ho nepotkám jak jde po ulici,nikdy už se tak hezky neusměje a nikdy už nenatočí další film. *9* Ach jo,to je strašný.Nemělo se to stát,měl život před sebou. *9* *9*
    • Re: Heath

Přesně to samí jsem si slibovala i já ale teď už je to pryč ale on pro mě žije pořád *9*
      • emo-anne

Re: Re: Heath

polovina z nás to planovala...... dokonce muj tata byl u jeho apartmánu v new yorku ae nevedel vubec ze ho mám rada a navíc vubec nevedel ze tam nekdo takový bydlí:) uplne jsem zurila
  • petrahladilova

Matilda

Bože můj ona je pravá dcera svého otce..je Heathovy tak strašně podobná že je to až s podivem zarážející.To proto že heath tu nemůže být s námi a tak nám ho má připomínat což nemusí,protože na Heathyho se nezapomíná..jen chci říct že jsem vděčná za Matildu a za její podobu s Heathem..a je to tak dobře doufám,že s zní vyroste dobrý člověk jako byl a je její tatínek...Matildo buď šťastná že si mšla takovýho tatínka,maminka ti o něm jistě hodně vypráví a to je dobře byl skvělý a my to všichni víme...měj se dobře maličká... *3*
  • gallacher

...UZ ZASE?

nechte toho prosim...
  • gothicangel

Heath je nejleepší!

Ahojky taky jsem ho měla strašně moc ráda a byl to skvělej,krásnej a nadanej herec a člověk!A strašně moc mě štve že umřel,ale nevim jak to říct,ale asi je zákon schválnosti že někdo tak skvělej umřel!...Nechápu to,ale asi většinou ty skvělý lidi umřou!...Zajímalo by mě co se vlastně stalo a tak,ale nechci bejt hnusná,ale chápu že je to moc čerství,ale nikdo znác ani nic to nezmění a asi je to osud nebo co,ale prostě umřel a my se s tim musíme smířit!...Nikdo nechtěl aby umřel,ale nikdo to ani nezmění a asi ani nemohl!To co říkám nemyslím ve zlém,říkám jen pravdu jak jí cítím a vím že pravda bolí!...ale tohle se nedá změnit a všichni kdo ho měli opravdu rádi na něj nezapomenou a ty co ho rádi neměli tak by o něm neměli mluvit ve zlém!přeci jen to byl člověk,jeden z nás a nezasloží si aby o něm po jeho smrti někdo mluvil zle a nebo mu nadával...to at radši mlčí a vy co sem píšete to že jsme z toho vháji a myslí to hnusně a tak tak by měli mlčet,protože ani on a asni oni a nikdo z nás by si nepřál aby o nás někdo po smrti mluvil zle a tak..!!...a taky si zaslouží mít ted klid!....On byl úžasnej a skvělj a vim že se nedá na něj zapomenout,ale my všichni se musíme smířit s tím že už tu není,protože všichni víte že nikdo a nic s tim neiudělá!....Tak se všichni držte a nezapomente na něj a myslete na něj jen v dobrém! *4*
  • petrahladilova

o Heathovi

Já všechny zdravím.Bože děcka vy tak krásně o Heathovi píšete a po právu.Ve chvilce pro tebe je opravdu pěkná fotka Heathe,no už ji mám nalepenou v jeho kronice.
    Poslední dobou se mi po něm až moc stýská a je mi strašně smutno.Jak já nenávidím ten den kdy nám umřel,náš milovanej andílek Heath.Včera jsem se dívala na Příběh rytíře a ten film je vtipnej krásnej a Heath je opravdu ten nejlepší herec a člověk.Ne nepíšu BYL protože on JE.Jen je někde jinde než mi a je mu tam dobře a opatruje svou rodinu a Matildu a nás fanoušky.Věřím tomu...
    Já nevím jak vy ,ale já na něho každý den myslím a věnuji mu několik svých myšlenek za den.Já bych chtěla vrátit čas a vrátit se do toho pro nás stašného dne a zachránit mu život..jen kdyby to šlo..
    Mě těší že někde psaly že Heath má tady v ČR velkou fanouškovskou základnu.No bodejť ne,zaslouží si to.Za to jakej byl a je,za jeho filmy a hraní za to jak miluje a miloval svou rodinu a doufám že až jednou umřu budu mít tu obrovskou čest se sním setkat byť jen na pár vteřin...a jak řekla Emo-anne
    objala bych ho,tak strašně bych ho chtěla obejmout a poděkovat mu..za všechno co udělal.Heathy děkuji a věř že na tebe hodně myslíme,nejen já ale i ostatní tvý fanoušci.
    Tak se mějte lidi HEATHLEDGEROVSKY a myslete na Heathe protože i on myslí na nás všechny.Tak pa a Hethy -miluju tě *14* ani nevíš jak...
  • eve-lyn

..

Já Vám všem také přeji všechno nejlepší do Nového roku,vykročme do něj společně pravou nohou pro štěstí,polibkem pro lásku a s teplným čajem v rukou pro zdraví.Doufám,že si dnešní poslední den v roce náležitě užijete ale hlavně přežijete!Já na Heatha NIKDY nezapomenu,je to přeci jen kus života,co ho znám a ty léta se nedají zapomenout.Takže ještě jednou : Vše nej do Nového roku 2011! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit