Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heath Ledger

Je možný, že ho postihl tzv. syndrom vyhoření. Tj. když dosáhnete v tom co děláte vrcholu a není kam jít dál. Byl na špici a sám si kdysi postěžoval, že už se pouze opakuje. Je ho velká škoda. Byl to good herec a hlavně mladej člověk. *9*
    • Re: Heath Ledger

Souhlasím s Tebou. Heath měl bohužel tak rychlý umělecký růst a obrovský talent, který se nakonec obrátil proti němu samotnému. Byl to asi osud. *9* *9* *9*
  • hmm.

ach joo...tak už je mu 29.ale je to přece jenom ještě mlady človek a toto si nezaslouži!!!
    • Re: hmm.

mas pravdu ale nikdo nevi jak to doopravdy bylo *9* *9*
      • Re: Re: hmm.

jo no to maš pravdu ale určitě by se mezabil...tomu ja nikdy neuvěřim....taky uš jsem to skoušela ale když jsem se pak vzbudila tak mi došlo o co všechno bych přišla kdybych už se neprobudila..a heath měl holt smulu a probit!! *9*
        • Re: Re: Re: hmm.

Vždyť se nezabil! Byla to nehoda. Ty si o tom snad nečetla jak se to stalo? A navíc, opět se dostáváme k tématu Heathova smrt. To tady dlouho nebylo.... Už mě s tím vážně štvete. A to nemluvím o tom, až bude mít Heath výročí úmrtí. To tady takových příspěvků v tomto stylu bude jak máku.Určitě si vzpomeneme ale já bych ocenila příspěvěk typu: Dnes je to rok...tak odpočívej v pokoji. A né:Dnes je to rok, proč ho nezachránily, byl tak mladý,kdyby to bylo tak a tak... No, nic to je jen můj názor
          • Re: Re: Re: Re: hmm.

a nebo by se také hodilo psát o jeho filmech jaké na ně máte názor, přidávat na tyhle stránky jeho fotografie atd... A také, to je jen můj názor pokud ho chcete dostat zpět na první místo, tak jeho fota známkovat 10, aby se objevil po levé straně na liště a pokud by tam byla jeho fotka, tak by na ní určitě lidé klikali a třeba by měl zase více bodů a postoupil by o nějakou tu příčku kupředu, protože to byl výjmečný herec a zaslouží si, aby si ho lidé pamatovali, takového jaký byl. Opravdu si myslím, že smrt tady rozebírat je už zbytečné, protože už se to tu probíralo hodně krát, popřejme mu klid a pěkné vzpomínky. *3*
  • intoska

heath

byl ton talentovaný herec,škoda že tak skončil..... *9*
  • stankova.lidka

Anglie

Lidičky, vím, že sem moc poslední dobou nechodím, ale i tak bych se chtěla rozloučit před mým odjezdem do Anglie. Jedu na celý týden a moc se těším. Hlavně teda na pocity v Londýně, kde Heath stál. Určitě bych chtěla v hostitelské rodině na něj zavést řeč, i když moje angličtina... no nevím, nevím, ale určitě ho chci zmínit. Třeba mi o něm něco poví *14* A taky doufám, že kalendář brzo vyjde. Včera jsem koukala na google a německé stránky kalendář normálně prodávají, tak nevím proč to u nás nejde *9*
    Takže přátelé, mějte se krásně, budu na vás vzpomínat a za týden nashle *4*
  • FOR HEATH....

SMRT

Černé stíny
    pár prokletých chvil
    najděte mi někoho
    kdo by v tomhle žil
    deprese je nemoc
    na kterou se umírá
    plamínek mé naděje
    už pomalu zhasíná
    v jednom krásném snu
    smrt si přišla pro mě
    a podala mi ruku
    zhasla všechny ohně
    další večer přichází
    lehounce jak vánek
    a já vím že je tu zas
    přemáhá mě spánek
    držela mě za ruku
    potřísněnou krví
    co to asi znamená
    nikdo krom nás neví
    jenom ona vidí
    moje srdce z ledu
    já chci usnout navždy
    tak dej mi kapku jedu
    tvoje ruce mrazí
    jsem tu sama s tebou
    nevím odkud pocházíš
    ale vem mě prosím s sebou.
  • anatt

Příběh rytíře

Ahoj holky a kluci, zkrátka všichni ;-),
    musím se s Vámi podělit o informaci, kterou jsem dnes zjistila. V pátek 19.12. budou na Nově od 20:00 dávat Příběh rytíře. Vím, že jste ten film jistě všichni viděli, ale jak víte, tak v telce to má nezaměnitelnou atmosféru. Já se určitě budu koukat a to i přesto, že ten film také mám na DVD.
    Úplně jsem se rozzářila, když jsem to zjistila.
    Vložila jsem zase nějaké fotky, ale něco mi sem zase nedali. *9* Je fajn, že sem i jiní vkládají fotky, ale moc nechápu ty, kteří sem vkládají fotky, které už zde jsou. Ale to se asi nás starších fanoušků netýká, to budou asi nějací co ty fotky ještě neznají z paměti. *3*
    Jdu se koukat na TV. Tak se zatím mějte všichni moc fajn. Pa.
  • Emo anne?

A co Ti konkrétně vadí? To tady k vůli Tobě nemám chodit a psát? Jsem přeci na diskuzi a občas vzpomínám, s tím prostě nic neuděláš?
    Ale stejně jsem to nějak nepochopila, zkus ze sebe vymáčknout více.
    • anatt

Re: Emo anne?

Ahoj Leni, ani já jsem nepochopila co Emo-anne vadí. Asi moc nepochopila o čem tady píšeme. Ale spíš si myslím, že jsme to nepochopily my "stálice". *3*
      Dodatečně vše nej nej nej... hodně zdraví, štěstí, lásky a moře spokojenosti, ať se Ti splní každé Tvé přání. Ještě dva roky a už mě dohoníš... *3*
      Měj se krásně a ještě se ukaž do konce roku. Vánoční přání napíšu až o Vánocích. :) PaPa...
      • Re: Re: Emo anne?

Anatt, moc díky za přání k narozeninám, obzvlášť od tak velké fanynky H.Ledegra, to potěší.
        M8š pravdu, že asiuž chápeme jinak, no bodejď-jsme ženské před důchodem. *3*
        Tak já se tady ještě před svátky stavím a beru Tě za slovo, že Ty taky. Ahoj všem!Lenka. *4*
        • anatt

Re: Re: Re: Emo anne?

Leni, není zač. Já jsem zde téměř každý den, takže se jistě do vánoc "uvidíme". *3*
      • emo-anne

Re: Re: Emo anne?

ne sory... takhle sem to nemyslela... vubec mi nevadí že tady jste....nemáte někdo nové informace o heathovi?? už to bude rok že??:(:(:( a vám se moc omlouvám:(:(
        • Re: Re: Re: Emo anne?

A jaké nové informace by sis představovala když zemřel?
  • eve-lyn
    Další narozeniny které s náma Heath neoslaví, ale i tak všechno nejlepší Heathe :)
  • heatcliff

Krásný...

Dokument sice nepřinesl nijak nové informace, což jsem ani nečekal, ale aspoň jsme opět mohli slyšet jak ohromný Heath byl. Byl nádherný po všech stránkách, naprosto jedinečná osobnost. Na konci jsem se neubránil dojetí, ale to snad musí trochu dojmout každého, a zvláště toho, kdo má rád Heatha. Je to prostě všechno smutné, tolik bych mu přál život!
    Nemám z Heatha stále slov...
    Zůstane tu navždy!
    • Re: Krásný...

Prosím nemáte někdo ten dokument nahraný? Nemůžu ho nikde sehnat a v tv jsem ho nestihla.
    • stankova.lidka

Re: Krásný...

Souhlasím, sama jsem se slzám pomalu neublánila. Hlavně mě dojalo to, jak Heathovi vzdávali hold. Jak tam o něm všichni krásně mluvili.. A jak sám mluvil v rozhovorech, vůbec sem dabing a o čem mluvil nevnímala, jen poslouchala jeho nádherný hlas. Jsem ráda, že něco takového o něm vzniklo. Jen jedna připomínka - na Heatha mi to přišlo moc krátké.
      • Re: Re: Krásný...

Také se mi to moc líbilo, bylo mi do breku, musel být naprosto úžasný, vyjímečný, všichni ho moc milovali. Ale trošku mě zklamalo, že nebyly žádné ukázky z jeho filmů, jen fotky, a také se ani nezmínili o dalších jeho vynikajících výkonech ve filmech jako Candy, Čtyři pírka atd. Ale nevadí, bylo to moc hezké, hlavně, že to bylo o našem milovaném Heathovi. Mohlo by to trvat pět hodin a pořád bych byla nalepená na televizi.
  • .......

*9* byl to skvělej herec!!! *9*
    • Re: .......

ano byl a vždycky jím zůstane. Myslím si, že opravdu chybí všem. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit