-
?
Čtu si tak komentáře co tadyk napsali lidičky a nestačím se divit *9* *13*
NECHÁPU LIDI,KTEŘÍ SEM CHODÍ JENOM SE VYCHLOUBAT,ŽE HILALY JE LEPŠÍ A TÁÁQ PODOBNĚ!PROSTĚ MI NA TO NEJSME ZVĚDAVÍ,A VY CO NEMÁTE HEATHA V LÁSCE NEBO V OBLIBĚ SEM NECHOĎTE!PŘECE JE TO DISKUZE O HEATHOVI *14* NEBO SNAD ŇÁKÁ ,,VYCHLOUBACÍ ČÍ HÁDACÍ DISKUZE,,?!
NEZALEŽÍ JESTLI JE HEATH NA 2. NEBO NA 7. MÍSTĚ.TO JE ÚPNĚ JEDNO.HLAVNÍ JE TO,ŽE KAŽDÝ FANOUŠEK HO MÁ RÁD,ŽE SE MŮŽE KOUKNOUT NA JEHO FILMY,ČLÁNKY,FOTKY,VIDEA A POD.
TAK SI TOHO VAŽTE! *3* *5*
A VY CO SEM PÍŠETE TY NEHEZKÝ KOMENTÁŘE SI NECHTE NA NĚKDY JINDY!!!NIKDO TADYK NENÍ ZVĚDAVEJ NA VAŠE PROJEVY A NESPOKOJENOSTI!
DOUFÁM,ŽE SE SITUACE ZLEPŠÍ *9*
Heathe,fanoušci tě zbožňují,a nikdy nepřestanou! *14* *14* *14* -
-
Re: ?
jo nikdy nepřestanou!!!! *3* -
Re: ?
přesně tak..nechápu jak může někdo srovnávat např. Avril s Heathem..když to jsou dva uplně odlišní lidi..a kdo nemáte Hetha rádi tak proč sem chodíte..tady sou lidi kteří na něj vzpomínají a milují ho a rádi si tu o něm s někým popovídají protože aspon vidí že nejsou jediný komu Heath tak chybí..takže kdo ho nemá rád at radši vypadne!..a už neřeště na kterym místě Heath v tohle blbym žebříčku je..u nás je navždycky na prvnim místě a to je hlavní! -
-
Heath
Ano,svatá pravda,Heath je náš navždy-ALWAYS! a nejkrásnější film je Zkrocená hora!
-
-
Re: ...Pravda!
to je pravda,Heath má své fanoušky stále!A POKUD TU NĚKDO hEATHA Pomlouvá nebo něco podobného,at sem radsi nechodí,mi Hetha přece milujeme!
-
-
Krásné Vánoce!...
Všem fanouškům na diskuzi přejí Krásné Vánoce, pod stromečkem splněná přání, klid, smích a hlavně vážit si každé chvíle strávené se svou rodinou, či blízkými, protože každý okamžik je cenný. A nesmíme zapomenout, že žijeme jen jednou
*4*
A Heath nám bude o nejkrásnějších svátcích v roce žářící hvězdičkou na zimním nebi. Tak na něj občas myslete *4* -
ach ne
no prave jsem se ve skole v informatice docetla ze zemrel. no ja jsem jako oparena porad tomu nemuzu uverit. *9* -
Re: evicka milacek
a kde to tam mam najit? -
vánoce
Omlouvám se za pozdní přání veselých vánočních svátků.Byla jsem mimo republiku.Takže Vám všem co jste tu přeji jen to nejhezčí a ať se Vám vyplní alespoň částečně každý váš sen. -
-
Re: vánoce
tobě taky krásný Nový rok a hodně štěstí.Já myslím že my všichni co jsme tu máme jeden veliký sen který nám už nikdy nikdo nesplní.Neboť ho splnit nelze.
-
-
Temný rytíř
Chystáte se někdo do kina 7.8.08 do Letňan na Temnýho rytíře?????????? *3* -
-
Re: Temný rytíř
Bohužel jsem až ze severní moravy, takže mám smůlu jinak bych moc ráda šla. Tak pokud se nepletu, tak dnes je to už pět měsíců co Heath zemřel, smutný konec jednoho milého a hlavně mladého člověka a herce a také táty. No jo, život ne nevyzpytatelný, tak se mějte krásně, užívejte sluníčka a zase o sobě dejte vědět!Zdraví Lenka. -
-
Re: Re: Temný rytíř
i když na něj nebudeme koukat všichni ve stejným kině, tak i tak se na ten film budeme dívat a pak si můžeme sdělit všichni naše názory z filmu.
-
-
Re: Temný rytíř
Do Letnan ne, ale do Prahy určitě pojedu.. Už se strašně těším...:o))
-
-
I love you Heath Ledger
Taky jsem se dívala na uvedené vide.SOu opravdu nádherná. *14*
Heardovi to tam sluší i s jeho ksichtíčkama *15*
Taky jsem se před půl hoďkou dívala na film CANDY.Tento film je opravdu úžasný a poučný. *4* Doporuču ji ho *3*
Heath má krásný úsměv a byl to jak vynikající herec tak i člověk. *3*
Nikdy na tebe nezapomeneme,zůstaneš nám v srcích. *14* *5* -
světýlko
hele, taky máte od tý doby blbou náladu, jen co si na Ledgera vzpomenete? mě už z toho asi hrabe a přitom jsem se s nim osobně vůbec neviděla. Ale prej se nezabil, prostě srdeční příhoda, to se tak stává:-( je ho vážně škoda. Ted budu jenom doufat, že neumře další z mejch oblíbenejch herců..to už bych skočila z mostu' -
-
Re: světýlko
já vždycky když vidím nějakou fotku nebo video u toho ta krásná hudba...tak se rozbrečím...dost mě to dostalo a ještě dlouho to bude bolet....R.I.P. Heath..We love you!!!! -
Re: světýlko
Já nemám blbou náladu jakmile si na něj vzpomenu, jen mi je vždy moc smutno. Někdy vylítnou slzy, ale náladu mi to nezkazí. Neboj, jistě už nikdo z Tvých oblíbených herců neumře. To by bylo fakt smutné. Příliž velká náhoda. Já teda nemám už žádného jiného oblíbeného herce. Zkoušela jsem hledat mezi osobnostmi, abych se trochu od Heatha odprostila, ale nikdo mi zatím nestojí zato, abych mu své sympatie věnovala. HEAHT je jedinečný. I po smrti. Chybí mi! -
-
Re: Re: světýlko
Každý je jedinečný, neboj to přebolí. Myslím, že z té mladší generace by stál za zmínku i Colin Farrell nebo Adrien Brody nebo i ten Di Caprio. Leadgera sice nenahradí, ale líbit se můžou taky.Hlavu vzůhu, to půjde! *3* -
-
Re: Re: Re: světýlko
a dívala jsi se na ty videa???hej mě to vždycky tak vezme...moc smutný...které video se ti líbí nejvíc??? -
-
Re: Re: Re: Re: světýlko
Ne na videa jsem se nedívala, protože mám z toho žaludek na vodě nebo spíše měla jsem. A taky proto, že nemám bedničky a tak když jsem se dívala na to jeho interviu, kdy mluví o Jokerovi, tak to působilo opravdu komicky. On se tam pořád tak drbal a kroutil. Ale chápu, že někomu to dělá dobře se na to koukat a pak se z toho dříve dostat. Já se budu těšit, že se dotočí ten jeho poslední film a taky na Batmana, i když to není moje parketa. A taky jsem ještě neviděla I am not there, takže tam na nás bude dýchat jeho přítomnost a vzpomínky snad už nebudou tak bolet.
-
-
Re: Re: Re: světýlko
díky za podporu,vážím si toho!!!ale zapomenout se nedá, to je jasný...
-
-
Re: Re: světýlko
jako dobrý herec je i Jake Gyllenhaal taky ze Zkrocené hory, ale Heath je jenom jeden!!!
-
-
-
zdravím..
všechny.Včera jsem se dívala na patriota s Heathem Ledgerem.Já u toho řvala jak kravka když ho zabily...a večer sem se podívala na Neda Kellyho,takže jsem celé odpoledne a večer věnovala Heathečkovy.A nelituju toho,ve všech filmech je dokonalý a naprosto úžasný herec a člověk.Vždy si ho budu vážit a podporovat ho na těchto stránkách aby se na něho,nedej bože, nezapomělo,bylo by mu to líto.A mě taky.Neboť HEATH LEDGER nesmí a nemůže a nebude zapomenut.Na to ho mocinky moc miluju *14* *3*
Já nikdy,nikdy docela neuvěřím tomu že už nežije.Ale i tak jsem ráda,že jsem jeho nej fanynka a můžu se na něho dívat ve filmech a tím na chvíli vstoupí do mého života,kterej je na chvíli opět krásnej..než skončí film,bohužel.Ale Heath to tak chtěl,aby sme si ho pamatovaly díky filmům a díky filmům věděly jakej byl člověk.Člověk nádhernej s čistým srdcem,velkým talentem,s myslem pro humor,obětavým pro svou rodinu a hlavně schopný zahrát všechno pro nás-fanoušky.Určitě o nás věděl a ví..a dívá se na nás a opatruje nás.Tak ať svítí jen sluníčko,aby na nás viděl pořádně a ne přes mraky.Odpočívej v pokoji Heathečku.Chybíš nám tady.Milujeme tě pořád a napořád....sbohem a s láskou *4* *4* -
-
Re: zdravím..
Proč si myslíš, že si jeho nej fanynka? -
-
Re: Re: zdravím..
Proč?Protože sem.A troufám si říct,že ta největší.Mám skoro všechny jeho filmy,mám knihu plakáty.A hlavně moc ho obdivuju a miluju.A každej den se s ním přivítám nebo rozloučím.A jsem neustále tady.Tak proto.A tím nechci říct,že vy ostatní nejste to ne.Vím že stejně jako já ho zbožňujete.Ale já přeci jen o trochu víc.. *3* *3* *3*
Heath Ledger ppořáááád a napořááááád *15* *14* *5* -
-
Re: Re: Re: zdravím..
nebudem se prece hadat kdo je nejvetsi fanynkaa ae nejsi jedina kdo videl vetsiu jeho filmu...me taky zbivaji treba dva a budu je mit komplet...kazda z nas ma jeho plakaty knihu....a nema cenu se hadat o tom kdo je nejvetsi fanynka:) ja o nem dokazu mluvit furt....dokazu o nem rict cokoliv:) a kazda z nas ho ma v srdcii:) Jsme ty nejvetsi fanynky spolecnee:)souhlasite??? -
-
Re: Re: Re: Re: zdravím..
Já se nehadám o to, kdo je jeho nějvětší fanynka, to jsem ani neměla v úmyslu :D Prostě mi přišlo jenom trošku přehnaný jak tady slečna prohlásila "Já jsem jeho největší fanynka." nic víc:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zdravím..
me taky no:D ae radsi neresme:D
-
-
Re: Re: Re: Re: zdravím..
jasne, tak to ma byt *3*
-
-
No a? Taky mám všchny jeho filmy, mám plakáty, články a taky mám knihu...Znala jsem ho dřív než většina z těch co tady začali psát až potom co ho viděli poprvé teď o Vánocích v Příběhu rytíře, 10 důvodech nebo Zkrocené hoře...A taky si netroufám říkat takovou blbost, jakože jsem jeho největší fanynka...navíc si myslím, že spousta lidí v Americe měla větší možnost se s ním setkat, obdivovat ho..než my všichni na tomhle fóru..To je jak kdybys řekla že existuje bůh..taky to nikdo jistě neví... -
ne ne nastejno.....
-
-
-
Re: zdravím..
tak to je ten nejkrásnější komentář co sem s tady přečetla...a musím se vším souhlasit...taky budu podporovat aby se na něj nezapomnělo...ale já vím že se na něj nikdy nezapomene...to se prostě stát nikdy nemůže...na to byl moc krásnej a taky nejlepší herec....miluju ho moc a nikdy na něj nezapomenu....věřím tomu že se má tam nahoře dobře... *4*
-
-
Je škoda, že zemřel.....takový nadějný herec.... *9*
-
-
nadejně se předávkoval *11*
-