-
Nový fotečky
Nemohl by semka dat někdo nový fotky já to bohužel neumím a bylo by to fajn koukat na něco novýho.I když Heath se nikdy neokouká a vždycky se na fotečky podívám. *4* -
-
Re: Nový fotečky
Já se sem snažím furt dávat nějaké nové fotky, ale bohužel mi je správce sice příjme, ale už je sem nevloží. Jen někdy. Což nechápu. Ale jsem trpělivá a tak je furt dokola vkládám. Vždycky se divím, jak sem může někdo dát fotky, které tady už jsou, některé tady jsou i 3x nebo dokonce 4x. Ale to neva, stane se! Tak zatím pa. -
-
Re: Re: Nový fotečky
třeba je správce, ten otrava co sem chodí -
-
Re: Re: Re: Nový fotečky
Ježiiiš, jen to ne.. *10*
-
-
-
-
fňuk
*9* tak už to mám za sebou konečně úleva, tak zase 22.června *4* -
miluju ho *14* *14* *14* *14* *14*
-
prohlášení Michelle Williams
v pátek 1.2. Michelle Williams vydala prní prohlášení od smrti Heatha...http://www.msnbc.msn.com/i d/21134540/vp/22958274#22958274
do poručuji shlednout s kapesnikem :-( -
smutno
Lidi co mi to proboha děláte,vaše příspěvky jsou někdy plné smutku a neštěstí...tak zrovna poslední 3.Tady jde vidět že Heath byl a pořád je nejvíc milovaným člověkem ne této zemi...je mi z toho tak smutno že tady není a už nikdy nebude,myslím fyzicky,protože v naších myslích a srdcích je pořád a navždy bude.Je mi tak smutno po něm a tak strašně mi chybí,že je to k nevydržení a ukápne i ta slza pro něho. *9*
Není to fér,že umřel,byl tak mladý a plný života i když byl unavený,ale pořád měl pro co žít.Měl nás,Matildu a v neposlední řadě Mitchell i když to tam bylo všelijaký,ale pořád jsme tady byly.
Zrovna včera jsem byla na You tube a psaly tam že Heath spáchal sebevraždu-proboha- on by se nikdy vědomě nezabil,proč by to dělal??Já věřím že to byla nešťastná nehoda.A co vy myslíte?
Taky psaly že Heath navštěvuje Mitchell jako duch a že se ho poprvé bála jako ducha.Co já bych za to dala kdyby dal vědět že o mě ví!!!!!Lepší by bylo kdyby žil a já ho směla osobně potkat a podat mu ruku a mluvit s ním a říct že je to ten nejbáječnější člověk na světě.No ale bohužel,snad v příštím životě..
A když to tak vezmu takovej člověk jako byl on se už nenarodí,on byl a je vyjímečný jak svou krásou tak svým talentem a v neposlední řadě svou člověčinou.Škoda Heathy že jsi umřel bude mě a nás to bolet po zbytek našeho života.S láskou a úctou ti vzdávám hold..MILUJU TĚ..a nejen já ale i další a další kteří by daly já nevím co abys mohl žít..Prostě jsi NÁÁÁÁŠŠŠŠ a vždy budeš...
No tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a pište,cokoliv hlavně pište...tak ahoj.. -
Newim
Moc mě mrzí,že umřel,byl to dobrej herec.Líbil se mi.Říkam: Heathe,nikdy nezapomenem! *9* -
mezera
Ahoj lidi!
Na Heathovi "ujíždím" od prvního shlédnutí v kině Příběhu rytíře. Poslední týdny probírám novinky v kinech a připravované filmy, a ta mezera po Heathovi je strašná. Není moc na co se těšit, respektive takové charisma pro mne žádný herec už nemá. Je to bída, ale na druhou stranu je dobře, že tu s námi vůbec byl.
Je mi z toho stále smutno.
erko -
ahoj všichni
Tak sem si říkala,že když tady byl ten Karlovarskej festival,tak jestli by tam byl někdy i Heath kdyby žil *7* .
Já bych tam určitě jela abych ho viděla..Honzo dlouho ses mi neozval ve vzkazů..děje se něco?Tak se mějte prázdninově nebo dovolenkově a hlavně se mějte sluníčkově a HEATHLEDGEROVSKY!!!!!!!!!!!Zdraví Petra *3* -
-
Re: ahoj všichni
Taky jsem to sem chtěla napsat, ale ty jsi mě předběhla. *3* Já to do Karlových Varů mám taky daleko, ale kvůli Heathovi bych tam určitě jela ! ! ! *3* Byl by to pro mě obrovský zážitek. *4* -
-
Re: Re: ahoj všichni
Já bych se tam určitě pokusila nějak dostat,ale nevím,nevím ..
-
-
Re: ahoj všichni
Jojo,taky mě to napadlo,jestli by tam byl.Já bych ho ale stejně neviděla,do K.Varů to mám fakt daleko,ale aspoň by mě hřálo u srdce,že je u nás.Daleko ale přece jenom blízko.Jinak měj se krásně i ty *4*
-
-
kalendář
Tak kalendář Heatha na rok 2011 koupíte za 39kč v levných knihách,profilové fotky.Včera jsem na něj narazila na Palmovce,tak jsem si na vás zpoměla,že z toho budete mít radost,tak doufám že všichni kteří po něm toužíte ho seženete *4* -
heath ledger
CHtějí nás rozbrečet nebo co?Proč ho tam dávájí zrovna když už to bude rok a někteří ani oněm neví že umřel.Včera jsem viděla zkrocená hora.Bylo to super,až na to,že jsem u toho brečela.Nechápu to,bylo mu jenom 28let!!Vždyť mohl točit dalších 50 filmů!!A mohl se možná radovat oskara nebýt.....Jiný takhle skvělý herec už nebude.We love you *14* *14* *14* *14* -
-
Re: heath ledger
byl uzasnej hodne velkej talent ted kdyz bezi jeho folmy umiram jen brecim strasne me to mrzi ze zemrel... -
Re: heath ledger
Jo taky sem tu zkrocenou horu viděla a taky sem brečela *9* *9* hrozně mě štve že umřel ..proč zrovna takovej dobrej, nadějnej herecc...mam ho hrozně rádaaa *14* *14* i když už nežije *9*
-