-
Heathy, Michelle, Jake...
Možná už víte, že Michelle získala nominaci na Zlatý Glóbus za film Blue Valentine, který bude u nás v kinech od 24.ledna. Většina kritiků jí předpovídá i nominaci na Oscara, - jsem rád, že je tak úspěšná
*4* Kromě ní, ale na Zlatý Glóbus nominovali i Jaka Gyllenhaala *4*
Tak mně napadlo, že to je kousek party ze Zkrocené hory.
Michelle nedávno poskytla pro televizi ABC i rozhovor, ve kterém mluví o Heathovi a jeho smrti. Je vidět, že má tu bolest v sobě. Jsem ovšem moc rád, že se jí daří tak dobře, a že dostává jako herečka nějaká uznání, ona si to obzvlášť zaslouží, je moc talentovaná na to, aby se o ní málo vědělo *4* -
ahoj!!na svém profilu na youtube.com jsem udělal video pro Heatha...jestli chcete můžete se kouknout...adresa je www.youtube.com/user/ennisdelmar17 -
?
cauki,vite to,ze je Heath AZ na 22 miste???mozna mam stary info,ale ja na to prisla ted a docela koukam! *9* -
Chtěl bych říct,že heath jeden z mála talentů. Myslím že hodně chybí v srdcích jeho milovníků a taký jeho rodiny měl v sobě jiskru , kterou už nikdo nebude mít.
R.I.P. -
-
Musím jen souhlasit ... je to legenda! *9*
-
-
Príhoda vo výťahu
Konečne som sa osmelila pridať aj ja veľká Heatova fanúšička niečo do tejto skvelej diskusie. Heatha mám rada už od svojich 7 rokov a zatiaľ som nestretla v mojom okolí ľudí ktorý by ho mali radi. Dnes keď som sa vracala domov tak som sa vo výťahu viezla zo svojim susedom. Na mobile sa pozrel koľko je hodín a hádajte koho fotku mal na tapete? Asi ste si nijako domysleli že Heathovu. Čudne som sa naňho pozrela a potom sa on čudne pozrel na mňa. A tak sme na seba čudne pozerali až kým výťah neprišiel na moje poschodie. Bol to pre mňa fakt šok . . . -
Ulrich
Jeste nedavno jsem se dival na Ulricha von Lichtenstajn a on se zabije nemohu tomu porad uverit... -
HL
ja mam heatha moc ráda jako herce ale klesl mozna kuli tomu ze si mnozi uvedomili ze uz ho nikdy neuvidi v zadnym casopise ani v zadnym novym filmu je to skoda......stále na něj vzpomínam i kdyz uz ne tak jako dřív -
Půl roku
Ahoj všem, tak je to právě půl roku co odešel jeden z největších talentů této doby.Temný rytíř prý láme rekordy a po třech dnechs e mu náklady na film vrátily zpět. V hodnocení uživatelů má nevyšší hodnocení a hodnotilo už desítky tisíc lidí, i z toho důvodu se zapíše jako jeden z nejlepších-nejúspěšnějších snímků všech dob jaká ironie, že? Život je krásný, ale nevyzpytatelný. Mějte se krásně a těště se do kina, já se už nemůžu dočkat!!! Ahoj Lenka. -
smutny polrok
ahojte.konecne sa mi po dost dlhom case podarilo dostat na tieto stranky. vobec som si neuvedomila dnesny datum, ale hrala som sa s pamatovou kartou v mojom mobile a tam mam ulozene niektore heathove videa, ktore som si stiahla z you tube. a vtedy som sa asi tak trochu telepaticky zamyslela nad datumom a uvedomila som si, ze dnes je akurat pol roka, co nas navzdy opustil nas milacik heath. minuly tyzden som mala v robote jeden den volno,tak som to hned vyuzila a pustila som si hned tri jeho filmy a bola som stastna, ze ho opat vidim. citala som aj nase bleskovky a tam som sa dozvedela o tom potencialnom oscarovi. dufam, ze ho dostane. lebo, nech bol akykolvek clovek, co mi az tak dobre nevieme, kedze osobne sme ho nepoznali, tak herec bol vynikajuci. a to, co nakrutil za svoj kratky zivot si naozaj oscara zasluzi. tak sa uz len zostava tesit na premieru rytiera u vas aj u nas a uzit si jeho viac menej posledne dielo, v ktorom sa predviedol v plnej parade. tak sa majte pekne a nezabudnite. -
Myslim ,že by bylo fajn kdyby nám dali plakát heatha do bravíčka a ten kdo by chtěl tak tam může napsat
myslim že když nás bude hodně tak by ho tam mohly dát