-
Bett
ale myslim ze to neudelal schvalne ze asi na to nejak zapomnel ale to by prece nebyl tak blbej ze by se zabil ma prece dite a zenu ne? -
-
Re: Bett
no jasny,ale zas kdo vi,ale ted sem se divala na nejaky jeho rozhovory a vypada to ze to byl skvelej bavic-co slovo to se divaci zacali smat *4* jeho fakt skoda,uz se nam blizi to smutny vyroci-minulej rok tou to dobou tu jeste byl,nj ale cas nejde vratit-skoda,jo a na netu sem nasla jeden clanek a vnem byla veta ktera ho fakt vystihuje:Byl to vyborný, skromný sympatický a charismatický herec-a stim souhlasim
-
-
Levné knihy
Zítra se du mrknout do prodejny levne knihy doufám že tam budou mít aspoon nejaký film s Heathem *15* -
Bravo
Ahoj, určitě si kupte nové Bravo, stojí to za to ;-) -
-
Re: Bravo
jo to jo je to dobry ty dve stranky si vytrhnu a nalepim si to na dvere v pokoji abych ho mela porad pred sebou -
Re: Bravo
On tam je Heath, nebo něco o něm??? *14* -
-
Re: Re: Bravo
Je tam celá dvojstránka o Heathovi *4* Teď když o něm nikde moc nepíší, to opravdu potěší. -
-
Re: Re: Re: Bravo
Díky moc, také už ho mám doma, jsou tam krásné fotky, kde to Heathovi moc sluší. Michelle tam o něm píše opravdu moc hezky, až mě zaráží, když to byla taková její životní láska, proč se s ním tedy rozcházela? Řekla bych, že to začala nejvíc zdůrazňovat až po jeho smrti. Ale to je jen můj názor. Nic proti ní. -
-
Re: Re: Re: Re: Bravo
Kdo ví, co se mezi nimi tu dobu odehrávalo.. Určitě nic nedávám Michelle za vinu. Naopak ji obdivuji. Je strašně silná. Vyrovnat se s tím, zase normálně žít a ještě o tom dokázat mluvit.. Navíc vychovává Maty, která je Heathovi nesmírně podobná. Jak tváří, tak gesty a prostě vším. Je celá Heath. A ona se dokáže celý den dívat do těch Heathových očí, které po něm Maty má. Fakt ji obdivuju. Už pro mě, jako fanouška, je to někdy dost těžké pochopit. Kdybych mohla - smekla bych před ní. *4* -
Re: Re: Re: Re: Bravo
Michelle je skvělá *3* Chová se jako normální člověk a né jako bulvární výrustek.
Ani si nedokážu představit, jak zničující pro ní musí být takové vyprávění o Heathovi.
A proč ho opustila? Myslím, že měli mnoho problémů jako pár. Asi to nebylo zrovna harmonické soužití, aspoň i Terry Gilliam to tehdy řekl v rozhovoru pro Vanity Fair. Ale to byla jejich věc.
A myslím, že se v tom už nikdo šťárat nemusí. Prostě se rozešli a tím to končí.
Jen jsem rád, že o Heathovi Michelle mluví, asi se už dokázala otevřít a normálně o tom hovořit, což je dobře.
I když jak píšu, musí to pro ní být drásající. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bravo
To šťárání nebylo na tebe, bylo to obecně myšleno *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Bravo
Vůbec se v tom nechci šťárat, jen mě to tak napadlo. Já si Michelle vážím jako herečky, myslím si, že je i dobrá máma a že Heatha měla ráda. Kdoví, co mezi nimi bylo, to ví jen Michelle.
-
-
-
Re: Re: Re: Bravo
Díky za info. Už to mám doma a musím říct, že je to krásná dvojstránka. Mluví o něm krásně, především Michelle. Poslední dobou jsem si Michelle hodně oblíbila *4*
-
-
-
-
:'(
Proboha to snad není možný... Není dobrý, když zemře mladý člověk a už vůbec není dobrý, když se ve skutečnosti neví proč. Takový krásný chlap.... V 28 letech se zkrádka umírat nemá. Jeho filmy jsou skvělé a hlavně on vnich je skvělý... Vlasně byl skvělý. *9* -
Náš milovaný Heath!!!
JSI A BYL JSI NEJLEPŠÍ HEREC....NIKDY JSI NÁS NEMĚL OPUSTIT,ALE ŽE SE TO UŽ STALO,TAK NA TO JAK JSI BYL SUPROVÝ HEREC...NIKDY NEZAPOMENEME A TVOJE FILMY SI BUDEME RÁDI POUŠTĚT DÁLE...JSI ZLATÍČKO...MÁME TI VŠICHNI MOC RÁDI HEATHE A MĚJ SE TAM KRÁSNĚ....MI FANOUŠCI NIKDY NEZAPOMENEME......JSI V NAŠÍCH SRDCÍCH DÁLE...
*14* *14* *9* *3* *14* -
Heath
Strašně mě to zaskočilo,byl to skvělý herec,krásné role-je to velká škoda,náhrada se bude hledat velmi těžko.RIP Heath *9* -
článek
Tady je článek z té Enigmy...http://heathy-ledger.blog. cz/1103/smrtonosne-prokleti-filmovy ch-oscaru -
Jak mohlo z tohoto světa odejít něco tak krásného a dokonalého. Často na tebe vzpomínám, zlato.
-
-
moje řeč.......
-
-
...
sem si tak prohlizela stary casaky,nasla jsem par miniclanecku o heathym ale zadna slava. *9* -
jeho úsměv a oči jsou k sežrání a