-
Dnes by měl 36 let... Obrovská škoda jeho talentu! Vzácný příklad toho, jak herecká kariéra a úspěch v šoubyznysu neznamená jen štěstí, slávu a peníze...a taky, že to není tak jednoduché, být hercem, jak si mnoho lidí myslí. Má to i mnoho stinných stránek ...
Jednoho z nejnadanějších herců svojí generace už bohužel neuvidíme v žádné další roli... *9* -
-
bohužel máš pravdu doufám že se někdy dostanu k jeho hrobu abych se mu poklonil a vzdal hold jeho hereckým výkonům
-
-
Je to takovej sladkej koloušek a je úplně k sežrání!!! =o)
-
Příběh rytíře..
Přišla jsem domu z koncertu a stihla jsem pulku rytíře:) byla jsem stastná že jsem ho zase mohla videt:) Hned po skoncení jsem volala kamarádce, jak se jí to líbilo:) byla nadšená:) -
Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Ahoj všem, pokud někdo máte doma příjem televizního vysílání od O2, tak je tam od včera nově ve videotéce film - Beze mě: Šest tváří Boba Dylana.
Už se těším až si ho věčer pustím. Přeji všem příjemnou podívanou.
Pa, Anatt -
Tak s tímhle chlápkem si dokážu představit život!!!!Jenomže už ma rodinku,že?????Pozdě *9* .Mohli by ho naklonovat co???Si představte že by jste ho meli kazda z nas co po něm tak toužíííte!!!Andělská *4* představa!!!!
-
Heath L,.....pro všechny
no jo kazdej tu pisete nikdy nezapomeneme ale já nechci zpominat ja chci aby byl *9* *9* *9* -
Dotaz
Ahoj.Chtěla jsem vylepšit sko´re desítky tím,že budu hodnotit fotečky Heatha,ale nebere mi to hlasy.Nevíte někdo jak je to možné? *10* -
-
Re: Dotaz
Ahojky, tak jsem to teď také zkusila pár fotek ohodnotit a mě to jde. Nevím jak je to možné. Už podezírám správce serveru, že tady ničí Heathovu "popuraritu". Mě tam zase furt nejdou vkládat fotky. Respektivě se odešlou na server, ale už je sem nikdo nevloží. Tak to furt dokola zkouším. Také mě to štve. Snad se to zlepší a vše brzy bude fungovat, tak jak má. -
-
Re: Re: Dotaz
Ahoj Anatt,tak mám chvíli čas a říkám si kouknu na nový fotečky a budu hodnotit.Hodnocení mi to zase nebere.Dřív se to stávalo u nových fotek,tedˇto pro změnu nejde u některých starých.Na stránkách u dcery s tím také nemáme problém,tak nevím,kde je zakopaný pudl.Jinak fotky jsou moc hezké.Můžu se zeptat,kde je bereš?Já se musím pochlubit,že jsem schovávala pro svoji dceru staré čísla časopisu Bravo-někdy z devadesátých let-a říkala jsem si,že se ji budou hodit až vyroste.Ale vloni v létě,v zápalu velkého úklidu,jsem je všechny vyhodila.Tedˇ mě to mrzí,protože by se opravdu hodily.Jsem si jistá,že bych tam našla spoustu zajímavých článků o Heathovi.Ale v tý době, dokud jsem s ním neviděla nádherný film Čtyři pírka,jsem nevěděla ještě ani o jeho existenci.Tedˇje pozdě litovat.Svěřila jsem se se svojí blbostí,tak je načase končit.Mějte se všichni moc krásně. -
-
Re: Re: Re: Dotaz
Ahoj Dádo, to mě moc mrzí, že Ti stále nejdou hodnotit fotky. Napadá mě zda to není netem?! Mě tohle funguje. Teď jsem to zkusila jak u nově vložených fotek, tak u těch starších a hodnocení běží, tak jak má. Opravdu nevim. Zkusila jsem zase vložit nějaké fotky, asi 20, tak uvidíme zda je sem správce dá. Na otázku odkud mám Heathovi fotky Ti ráda odpovím. Stahuji si je z netu. Mám několik internetových stránek, z kterých čerpám, ale zdaleka nemám všechny. To bych jich měla tisíce, možná i víc jak 10tis.. Vybírám si jen ty hezké, zajímavé a zvláštní fotky. Ale Heath je v mých očích krásný na všech, takže nejsem asi moc objektivní. Ale mě to neva. :-)
S Bravem to je fakt pech. Také jsem je kdysi měla, ale už ani nevím kde skončili. Docela bych si v nich teď z nostalgie zalistovala. Třeba bych tam také našla Heatha. ;-) Jééé to by bylo fajn. Ale mám smůlu, Bravíčka jsou pryč.
Přeji Ti hezký den a ať se to hodnocení už umoudří. Pa.
-
-
-
-
....
hrozná škoda že umřel.Ty dgogy to je hrozný svinstvo!!!! Souhlasíte semnou? -
skrotena hora
Ahojte. Na stranke www.gorilla.sk som si objednala všetky jeho tituly, ktoré boli dabované alebo aspoň s českými titulkami. Dnes mi došla objednávka, v ktorej bola aj skrotená hora. Na konci filmu boli zaradené bonusy, v ktorých režisér Ang Lee povedal,že do úlohy Ennisa del Mara chcel od začiatku obsadiť Heatha, lebo to bol talentovaný mladý herec, ktorý sa na túto úlohu výborne hodil. A na rozdiel od Jakea Gyllenhaala mal prax v jazde na koni, aj v rúbaní dreva, nakoľko vyrastal na ranči. Takže pre neho bolo natáčanie viac menej zábava. Aspoň vidno, aký to bol všestranný herec. Preto sme ho mali radi a stále ho mať budeme. A viac menej mám posťahované skoro všetky jeho filmy, ale keď narazím na originál, tak neváham a kúpim si ho, nech stojí čokoľvek. -
já ho žeru
*14* kaneeeeeeeeeeeec *14* !!!!!!!!!!!! *3*