Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dada.

Fotky

Ahoj,asi to pěkně schytám,ale bohužel se musím přidat k názoru Anatt a vyslovit své nepochopení k tomu proč fanoušci stále vkládají ty stejné fotky.Chápu,že v tom množství fotek se člověk nemůže ani moc zorientovat,ale dát sem stejnou fotku,která nejenže už je dlouho vložená,ale i notoricky známá všem fanouškům?Dobře,člověk nezalistuje nebo fotka neutkví v paměti,ale když je na přední stránce a za pět řádků se tam objeví zas?Prosím pokuste se napřed fotky trochu prohlídnout než nějaké zase vložíte.Omlouvám se předem jestli jsem se někoho moc dotkla.Jinak se musím pochlubit,že mně se něco takového stát nemůže,protože správce má na mě asi nějakou pifku a nechce mi sem moje fotky vložit-asi mám moc špatný zdroj.Jinak jsem moc ráda,že Heath vyhrál globus,že je konečně zase první v žebříčku herců a že s ním budou dávat film Čtyři pírka-určitě na něj koukejte,je moc hezký.Mějte se krásně.
    • Re: Fotky

cože? kdy budou ten film dávat? já to chci vidět..xDD
      • piper002

Re: Re: Fotky

24.1....to je přístí týden sobota...
    • Re: Fotky

Já myslím,že každý kdo fotky vkládá, tak by si měl nejdříve prohlédnout ty, které už tady jsou.Podle mě jo togické, ale přehlédnout se může každý.
      • Re: Re: Fotky

logické
    • anatt

Re: Fotky

Ahoj Dádo,
      s těma fotka je to fakt trága, ale já jsem domluvená se správcem, že všechny duplicitní fotky mu zašlu a on je stáhne a bude tam ta fotka jen jednou. Jen jsem se k tomu zatím ještě nedostala. Byly svátky a teď nám těžce onemocněl táta (ale už se to lepší), tak snad si brzy najdu pár hodin a všechny fotky co zde jsou víckrát najdu a následně "vymažu". Čím víc fotek, tím víc času. :-( Ale myslím že je mám všechny v hlavě, už jsem je viděla snad milion krát. *3* Tak drž palce ať to zmáknu. *3* Fotky, které sem správce nevloží jsou pravděpodobně chráněné nějakým autorským právem. Takže to není Tebou, neboj. Zlatý globus mě nesmírně potěšil a budu mít ještě větší radost, když Heath dostane i toho Oskara. Věřím, že ho dostane! Musí, je skvělej, ale především Jokera úžasně zahrál!!!
      Zatím papa...
      • dada.

Re: Re: Fotky

Ahoj Anatt.Ty seš prostě fantastická!Už dlouho jsem tu nebyla a teď,když jsem si přečetla tvůj vzkazík,tak mám ohromnou radost!Už dřív,když jsi psala o svém nápadu to trochu na fotkách pročistit, jsem si říkala,že je to skvělej,ale neprovoditelnej nápad a ty jsi to dokázala.Tak doufám,že to vyjde.A taky doufám,že je u Vás už vše v pořádku-myslím tatínka!?!S těma fotkama to chápu,ale moc nepochopím,když vkládám fotky ze stejného zdroje,tak proč to jednu vezme a druhou ne.Měj se moc krásně,at jste doma všichni v pořádku a ať ti to vyjde s tím správcem a fotkama.Ahoj.
    • gabinka022

Ode mě to teda neschytáš, já na to mám stejný názor a souhlasim s tebou..pak to prohlížení fotek ztrácí kouzlo, když se tam opakujou stejné fotky. Ale chápu, že stát se to může.
    • piper002

No je pravda že v tom množství se to dost ztrácí..ale asi mám stejný problém jkao ty xD..už jsem se několikrát pokoušela vložit tady jednu fotku(a neboj, ta tady určitě není=má vyroba xD) a pořád tady není...a to samé i u jiných celebrit..zkoušela jsem tam nahrát plno fotek a prostě nic...už mě to štve!!
  • aliss67

už sa nikdy nevrátiš...

Brečím pořád celou noc,
    chybíš nám tu strašně moc.
    To jen ty svým úsměvem,
    zlepšil si všem celý den.

Teď už to tak ale není,
    od teďka se všechno mění.
    A teď když už tady nejsi,
    začali být minuty delší.

Už se nikdy nevrátíš,
    ale na to ty už nemyslíš.
    *9* *4*
    • Re: už sa nikdy nevrátiš...

úžasný
      • aliss67

Re: Re: už sa nikdy nevrátiš...

dík *4*
  • sonish-kaa

Oscar

Taky doufám , že Heath vyhraje OSCARA!!! On si ho zaslouží , protože to co předvedl v Temném rytíři byl nadlidský výkon a k tomu byl ještě energicky vyčerpán. Těším se na předávání cen OSCARŮ budu se taky dívat . Myslím,že to bude na programu pro7 . Ti kteří nemají tento program můžou sledovat na internetu. *3* Předávání bude někdy pozdě v noci , ale i přesto se budu dívat *14* *14* *14*
    Heath je prostě nej herec , newím jak to mám popsat, ale určitě víte jak to myslím *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    Mimochodem Forrest Gump je taky výborný fim kde graje v hlavní roli Tom Hanks ,tento film mě dost dojal *9* *4*
  • Re: Re: Anyna

akorat je to anglicky:-(
  • rodina slíbila, že ....

Koukněte se na stránky yellow.cz tam jsou drby a klepy a uvádějí tam, že rodina Heatha slíbila, že se postarají o Matildu a bývalou ženu.
    • Re: rodina slíbila, že ....

Kéž by to dodrželi, tak by ukázali, že mají srdce na správném místě.
      • Re: Re: rodina slíbila, že ....

No já to četla taky, ale potom jsem na PerthNow četla, že otec Kim říkal, že to byla poslední vůle jeho syna a nic na tom měnit nebude. Sice tam říká, že Matilda je v jejich životě na prvním místě, ale nevím jak to dopadne. Prý aby něco z dědictví dostala se teď stará Heathův strýc.
        • Re: Re: Re: rodina slíbila, že ....

také jsem o tom četla, že zbavili Kima Ledgera zprávcovství o majetek za jeho otce, že udělal akorát tak dluhy. Tak uvidíme.
  • fakt bozi!

ahojky,to new Heathovo video je fakt bozi(ostatne jako vsechna Heathova videa *1* )takze fakt doporucuju!Zitra jedu na tyden do italie a musim rict,ze se mi po tyhle strance bude vazne styskat *15* tak se tu mejte a chodte sem i za me! *3*
  • ajinta

Zlatíčko

Heath je majitel nejkrásnějšího úsměvu, osobité jiskry a talentu. Je to herec, který si získal nejen mě, ale i další miliony fanoušků, kteří na něj nikdy nezapomenou.
    • terezzz105

Re: Zlatíčko

no a možná právě kvuli té největší dokonalosti musel umřít ale už nikdy se nenarodí tak dokonalí a nadaný herec jako byl on je mi to moc líto (i když sem ho neznala) ale co se stalo stalo se a už to nejde nikdy vrátit (bohužel) hráje no vlastně hrál asi nejlíp ze všech herců a hereček která znám (ale tohle je jen můj názor nemusí se vám líbit) -KONEC- *9*
    • Re: Zlatíčko

myslím si, že s tebou všichni souhlasí
      • anet3

Re: Re: Zlatíčko

Určitě. Krásnější úsměv jsem ještě nikdy neviděla *3*
  • heatcliff

...

Zítra dávají na Markíze Kletbu bratří Grimmů, tak se to kdyžtak pusťte, kdybyste chtěli.
  • vzpomínka

Bože,takový to byl šikovný,mladý kluk,celý život měl před sebou,kariéru pěkně našláplou i v osobním životě se mu začalo dařit a tak dopad...bože...když jsem dnes opět viděla film"10 důvodů,proč tě nenávidím",tak to se mnou zas zacvičilo,když jsem ho viděla a musela jsem brečet,když jsem si vzpomněla,že tu už není mezi námi. *4*
  • Souhlasim,ale..

co kdyz mel ale problemy, ktery my nechapem ??..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit