Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heath a jeho Ksichtíky xD

Miluju když vidím video kde se Heath Ledger smějě jeho úsměv mě vždycky potěší vrásky které mu přři něm naskočí sou tak svůdný a sexy že z nich uplně memůžu. (a on vážně ksichtíky umí) je to hrozně vtipný roztomilý a krásný když dělá nějaký obličeje. hledala sem různý videa s ním a našla sem jedno fakt vtipný při kterým sem se rozplívala a smála zárověn. momenty když se tváří uplně ujet je strašně moc a autor je schrnul do jednoho videa a musím uznat že je to vážně uplně superní *3* určitě se nato podívejte rozplívala sem se přitom a smála http://www.youtube.com/watch?v=d89Q8_gWXQ8&feature=related a nebo na youtube.com zadëjte: HEATH LEDGER - SO FUNNY! Pt 1
    Super je i HEATH LEDGER - SO FUNNY! Pt 2 *15* stojí to zato
    • piper002

Re: Heath a jeho Ksichtíky xD

on byl skvělej xD
  • Zápal plic

Ted sem se na x17online docetla ze mel zapal plic... A pry to rozhodne nebyla sebevrazda! Neodsuzujte ho tak rychle, vite jakej je bulvar, tohle je pro ne nejtypictejsi pricina smrti...
  • Ahoj lidi

ahoj lidi!!!který ten videoklip se vám líbí nejvíc???prosím napište!!!
    • Re: Ahoj lidi

ahoj:)me se libej urcite vsechny ale nejvic asi zkrocená hora..ten film me fakt dostal:(
  • terezkaaaa+heat kdyby:'(

Ahojky mikuju heata on je strasne sladkej a videla sem ten poslední jeho film jak hraje jokera je super. A nedavno bezela zkrocena hora a uplne sem u toho brecela:'(. Nevim proc zrovna on byl tak sladky a tak skvely herec. Lidi mam e-mail sskari@seznam.cz napiste mi a muzem si o nem psat a nemate jeho naky fota?? On je tak krasny je mi líto ze sem ho nemohla poznat. tet daval i 10 duvodu proc te nenavidím a tam je taky moc sladkej. Ja ho proste miluju je to me svetýlko nadeje ktere nikdy neshasne i kdys heat uz není mezi námi.:'( A urcite se dostal do nebe byl tak simpaticky a hodny on byl bozí a porat nemuzu uverit ze uz není mezi námi. Proc nejsem americanka??? PROC:'( Aspon bych ho nekdy mohla potkat:'( Kdyby jo byl by to nejhescí den mího života ale to už se nestane možná až tu taky jednou nebutak se setkame. Heate jestli si to nekdy prectes a prelozís MILUJU TE. A kyby to slo klidne bych dala cokoli aby si tu s nama mohl stale byt. Tva nejdrassí terezka. Tak kdystak lidi napiste na ten muj mail. Dekuju. Myslím ze heat byy byl mooc stastnej ze na nej furt nekdo myslí a ma ho rád. A jeho filmíky sou boží. 3koda ze jich není víc. Heate si best kluk a ja te budu vzdy milovat. Tak lidi pá kdystak napiste jestli mate fota plagaty clanky klidne i za peníze a nebo jestli cete o nem pokecat atd,... tak et e 1 na sskari@seznam.cz Dekuji moc. Ahoj
  • emo-anne

kalendář

Tk už ho mám konečně tky ! :)
  • perth
    Heathy 4ever R.I.P. *9*
  • heatcliff

...

Temný rytíř v TV? No já už psal do Primy, zda na něj mají práva, a budou ho vysílat, zatím mi odpověď nepřišla. Jinak v kinech byl minulý rok, a na dvd je od prosince, já si myslím, že v tv by mohl být tak na podzim příštího roku, a nebo na jaře v tom dalším. Uidíme...A vemte si třeba Imaginárium, to bude v tv tak v roce 2012, to už budou 4 roky od Heathovy msrti, ježíš to je šílené, opravdu...Ale těším se na vydání Imaginária na dvd, to hned zkoupím všechny edice, a plakáty *15*
    • gallacher

Re: ...

taky si už dělám zálusk :D *15*
  • aliss67

Ticho...Tvoja duša spí

Tiše se na tvé mrtvé tělo dívám.
    Slzy v očích docela často mívám.
    Tiše pláču nad tvým mtrvím tělem.
    Byl si mého srdce učitelem........

Teď tu sama u tvé rakvi sedím.
    Na tvé něžné ruce smutně hledím.
    Teď sou studené jako led!!!!!!!!!!!
    Chci tě zpátky a to hned!!!!!

Proč ty si s andělama v nebi.
    A já už jenom sama na zemi..
    Bez tebe Lásko smutno je mi.

Než tvou rakev spustěj do studeného hrobu.
    Tak ti slibuju,že budem už navždy spolu.
    K tobě do rakve si tajně lehám.
    Cíl v životě už dávno nemám.
    To ty si byl můj životní cíl.
    S tvou smrtí skončil mého života díl
    *4*
  • mimi.for.love

Filmíky

Jsem ráda, že tenhle týden dávali hned 2 Heathovy premiéry: "Zkrocená hora" a "10 důvodů, proč tě nenávidím".. Byl fantastickej, dokážu si představit, kam by to až dotáhl.. Nesmíme na něj zapomenout.. *9* *9*
  • heatcliff

HAPPY NEW YEAR!...

Všem fanouškům na této diskuzi bych chtěl popřát Vše Nejlepší do roku 2011 *4*
    Také doufám, že i v dalším roce, který nás čeká, pojede diskuze naplno, přeci jen- jsme tu kvůli Heathovi *4* Já budu Heathovi věrným fanouškem stále, a doufám, že nejsem jediný *3*
    Takže ještě jednou Vše Nej v roce 2011. Mějte se.
    • emo-anne

Re: HAPPY NEW YEAR!...

Rozhodně nebudeš jediný :))) Také všem přeji Šťastný nový rok ...a doufám že to tu brzo zase rozjedeme :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit