-
pozn.
ahoj všem. Musím říct - jak už tady mnohokrát bylo řečeno - že to byl opravdu talentovaný kluk. Co se týče Temného rytíře...v roli Jokera byl boží a doufám, opravdu doufám, že dostane oskara! Rozhodně si ho oprávněně zaslouží *3* Tak mu držme palce. -
-
Re: pozn.
Naprosto s tebou souhlasím!
-
-
..
Tak jsem to zase neudržela...Navíc když si představím, že se v téhle situaci ocitl Jake je to mnohem horší ...bože ...Proč se to muselo stát...ten film je tak nádhernej :( -
Prohlášení
Ahoj, chci se s vámi podělit o prohlášení Heatha které jsem objevila na internetu zní takto:Žádná suma na světě nezmění, co dělám na place mezi povely akce a stop... Peníze jsem neměl nikdy a taky mi nikdy nechyběly. Až umřu, peníze si s sebou nevezmu. Žít budou moje filmy - podle nich pak lidi posoudí, co jsem byl za člověka.“
Je to fakt krásný.... R.I.P. -
-
Re: Prohlášení
Ahoj Lino, ono mi to přesně sedí k němu. Bylo na první pohled vidět, že to není typická hollywoodská primadona. Prostě na prvním místě pro něj bylo hraní a pak až peníze. Škoda, že takových není víc.On byl opravdová osobnost. -
-
Re: Re: Prohlášení
To máš pravdu.Hlavně je z toho znát, že to byl opravdu přemýšlivý a moc inteligentní člověk...
-
-
-
Ruce pryč
Teda řeknu vám, ten film měl grády.A Heath byl sexy i jako zombie *4* Prostě pan herec, co vypadal dobře v jakékoliv roli -
Rok od premiéry Imaginária...
Je to neuvěřitelné! Ale dnes je to přesně rok, od premiéry Imaginária. Pamatuji si, jak jsem se nemohl dočkat a v tuhle chvíli jsem psal myslím tady na diskuzi *4*
Nechápu, jak to může tak utíkat, příjde mi to jako včera...Musím si Imaginárium zase pustit *4* -
-
Re: Rok od premiéry Imaginária...
Navždy si budu pamatovat ten moment, když jsem před rokem seděl v kině a koukal na Heatha, když vypadl znovu z toho zrcadla a řekl Vuala, to byl ten nejkrásnější moment celého filmu... *4*
-
-
mazec
Jsem z toho celkem dost v šoku. Mladý, pohledný, úspěšný... -
-
Re: mazec
jn presne tak taky mne to vzalo byl to muj oblibeny herec
-
-
Vzpomínám!
-
???
Tak koukám na to vaše známkování, a nechápu co komu vadí na tom, když se např. někdo vyjádří k tomu, že Heath vypadal při filmových polibcích dobře...S tím naprosto souhlasím.Dostali za to téměř nejhorší hodnocení. Tak jsem jim trochu vylepšila průměr *1* -
...
ahoj, ani nevím proč sem vlastně píšu, Heath nepatřil mezi mé star, i když třeba film příběh rytíře se mi s ním velmi líbil, určitě to byl velmi talentovaný herec, zpráva o jeho úmrtí mě ale docela vzala a tak mi to nedá a musím sem napsat, když jsem se to doslechla, tak jsem si řekla, že to není možné, tak mladý, slavný a krásný? to je hloupost, nějak se mi tomu nechce věřit...a je mi ho líto, ale pokud si vzal život dobrovolně pak .... -
Jednička
Tak Heath už je v návštěvnosti na prvním místě!!! -
-
Re: Jednička
musíme ho tam udržet co nejdéle, protože si myslím, že za své herecké výkony si to zaslouží.
-