Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kackac

...

Asi před týdnem jsem mamčině kámošce půjčila DVD Casanova a už mám strašněj absťák !!! *10* *9* *14*
    • gallacher

Re: ...

se ti nedivim,proto nedavam veci z Heathem nikdy z ruky,i kdyby me meli zabit tak nikomu nic nepujcim :D:D
      • Re: Re: ...

No já mám zase doma dvě DVD Zkrocené hory, protože když jsem ji loni dostala v únoru od kamarádky k narozeninám (jen v češtině), tak jsem se tak bála, aby se mi s ní něco nestalo, že jsem si ještě koupila originál DVD, když jsem ho objevila v Tescu. A také jsem ho chtěla mít v angličtině.

Vím, že tohle je Heathova diskuze a bude-li to někomu vadit, předem se omlouvám, ale hodně z vás má Heatha spojeného právě s Jakem Gyllenhaalem, chtěla jsem proto upozornit na jeho nový film PRINCE OF PERSIA, který má premiéru 28. května.Koukněte na trailer vypadá to velmi dobře *3*
    • Re: ***

Já mám Jakea také ráda, byl to Heathův přítel a kamarád, a na tenhle film určitě půjdu, moc se na něj těším.
      • emo-anne

Re: Re: ***

já ho mám tky moc ráda....:):)stráášně už kvuli zkrocené hoře ;);) tky se moc tesim ;)
  • zabít

Lidičky já každý den si říkám proč umřel vždyť to je strašně takový mladý ,ale když si přečtete ten text co je tady na osobnostech a u konce je ,že za to mužou ty prášky , že to jeho srdíčko nevydželo a proč bral ty prášky kuli tomu podělanýmu filmu *9* jen kuli podělanýmu filmu musel umřít ten nejlepší herec na světě *9* *9* *9*
    no život mu to nevrátí tak at je mu zem lehká a at na něj nikdy nezapomeneme *4*
  • Just a...

předem se omluvám za možné chyby, ale doufám, že tam žádné nejsou...

Just a man...
    who made his dream come true...

Just a man...
    who lived for it...

Just a man...
    with his own life...

Just a man...
    who lost it in a minute...

Just a man...
    who has a place in my heart...

and always will...
  • radule

hrozne moc si preju,aby toho oscara dostal!vazne si ho zaslouzi,vzdyt je tak.... *14*
  • heath.4ever

úcta

Ahoj všem,
    teď jsem si přečetl,že tvůrci filmu Temného rytíře,který bude mít premiéru v Americe v červenci,projeví úctu Heathovi v závěrečných titulcích.Když už se nedostaví na premiéru.Na ty titulky si určitě počkám!
    • Re: úcta

tak to je dobře!!!!bože už je to tak dlouho!!
  • klarusha-h.l.

forever (navždy)

We don't forget, because you are the best in the world! Rest in peace. Forever... :-)
  • heatcliff

Heathy...

Dnes jsem mamce pouštěl Temného rytíře, žánr filmu jí sice vůbec nezaujal, ale Heatha jako Jokera chválila, ale hlavně když ve scéně ve věznici, kdy batman Jokera bije, mamka říkala, proč ho tak batman mlátí, že je chudák, mamka totiž vnímala prostě Jokera jako Heatha, a tak jí bylo líto, když viděla, jak ho batman valí... *1* ale bylo to milý *4*
  • heath.4ever

petice

ahoj všem!tak jsem brouzdal po internetu a hledal fotky Heatha a narazil jsem na zajímavou věc.na stránkách můžou fanoušci podepsat petici,aby byl Heath nominovaný na Oscara za roli The Jokera v Temném rytíři.tady máte odkaz: http://heathledger.com/nominate/
    n apíšete jméno,příjmení a e-mail na který vám dojde potvrzovací link na který kliknete a je to!!tak podepisujte a šiřte tuto zprávu dál ať je co nejvíc podpisů,protože Heath si to zaslouží!
    • Re: petice

4ever je mimochodem moje báječné kolo :-)
      ...jo petice...a nebyla by někde petice za Heathův návrat do života? Co to v tom klukovi sakra bylo, že jsem si vždycky přála mít ho za bráchu a jít s ním na pivo?
      Chybí mi jeho přítomnost na téhle planetě.
      R.
      • janahermiona

Re: Re: petice

a myslím že nejen tobě:-( *9*
  • ...

Ja mam Heatha moc rada. Jako herec byl strašně nadanej a na svůj nizkej věk natočil dost filmů a každy z nich je něčím odlišný a vyjmečný. Jsem mocka zvědava na temnýho rytíře.... hlavně na jokera :) a to že Heath zemřel.... dost mě to vzalo.... 2 dny mi bylo smutno a brečela jsem..... ale je fakt, že u mě v srdíčku stále žije a nikdy na něj nezapomenu!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit