-
Filmy
Dnes jsem si pustila film Příběh rytíře, bohužel ho mám jen na VHS, takže si ho nemohu pustit v originále, ale je to docela dobře nadabované. Heath je tam okouzlující, jak určitě všichni tady víte. Každý den až do Heathových narozenin si pustím jeden jeho film (mám jich 10) a na jeho narozeniny samozřejmě budu koukat na Zkrocenou horu. Viděla jsem ji už tak 100x, ale vždycky, když dávám DVD do přehrávače, pořád mi buší srdce až v krku,a mám takovou slavnostní náladu. Úplně se chvěju po celém těle. Moc se na to těším. -
-
Re: Filmy
Zkrocená hora je zážitek *3* -
-
Re: Re: Filmy
Každý Heathův film je dokonalý herecký koncert.Pro Zkrocenou horu to platí dvojnásob -
-
Re: Re: Re: Filmy
To určitě! Tenhle film je jedinečný.
Heath měl před sebou tolik úžasných filmů, ve kterých by zářil, co na to říct... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Filmy
Tak tohle jsem si říkala snad tisíckrát.Kolik by měl filmů,fotek,rozhovorů....Na jeho filmy koukám pořád dokola,a tu jeho tvář,mimiku,gesta už tak důvěrně znám,že mi připadá že ho znám odjakživa.A co víc.Ty filmy znám téměř zpaměti a když si je pouštím, prožívám to, jak kdybych je viděla poprvé. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Filmy
To je pěkný, že to tak máš, tyhle pocity.
I když Heath nežije, byk bych moc rád aby kouzlo jeho filmů přetrvalo dlouho.
A myslím, že to tak bude, protože zrovna hrál v takových filmech, které se člověku do hlavy dostanou, zejména Zkrocená hora, Candy, Casanova, nebo Temný rytíř...
A samozřejmě že těch dobrých filmů s Heathem je ještě více, a co je super, že Heath tím, že se jeho kariéra dá rozdělit na dvě etapy, protože v té jedné se dá se říct věnoval úplně jinému druhu filmů, než v té druhé, a tím že Heath hrál v tolika žánrově rozlišných filmech, má o to zajímavější filmografii, protože každý film je svým způsobem úplně jiný, a to je asi dobře.
Heath moc dobře věděl, proč po 10 důvodech odmítal nesutále další podobné role v různých středoškolských komedií, protože by se jeho kariéra ubírala úplně jiným směrem, a on sám by jako kvalitní herec ztrácel, protože by naplno nerozvinul svůj talent, a pro laciné komedie by ho byla škoda, když to byl tak ohromný herec, který člověka okouzlil jedním pohnutím obličeje, a hned jste věděli, že je to tam!
-
-
-
-
Re: Re: Filmy
Je, opravdu úžasný. Pro mě ale všechny Heathovy filmy jsou zážitek, už proto, že v nich hraje on. -
-
Re: Re: Re: Filmy
to je pravda...pro me je kazdy heathuv film obrovskym zazitkem a kdykoliv zacina film jeho v tv mam srdce az v krkuu:-*** -
-
Re: Re: Re: Re: Filmy
Jo jo, jen čekáš na moment, kdy se tam Heath objeví, a pak, pak už jen koukáš, ale jak... *3* *4*
-
-
-
-
-
..
tak tohle je HNUS.. myslela sem si že tohle je stránka pro ty kdo měli Heata rádi a chtějí si na něj občas vzpomenout.. a ne pro ty mamrdy, co maj patologickou pořebu někomu ubližovat.. sakra co je špatnýho na tom, že ho měl někdo rád a je mu líto že umřel.. copak to, že se s nim nikdo neznal osobně, znamená že ho nikdo nemůže obdivovat?? chodila sem na tyhle stránky ráda, ale ty vaše trapný keci mě pomalu začínaj odrazovat.. z některejch těch komentářů je mi fakt na zvracení.. nevim kdo se může snížit k něčemu takovýmu a kdo vůbec může psát tak hloupý a zlý věci.. víc k tomu fakt nemám co říct.. -
-
Re: ..
taky mě to štve,že se lidi navážejí do těch,kteří dávájí na jevo svoje city..a říct o někom že je gay,aniž by ho znal to je taky dost trapný..takovým lidem bych sem zakázal chodit..ale bohužel to nejde..a tak tady musíme číst ty keci těch ubožáků...s tím se bohužel Baru musíme smířit.i takový lidí jsou mezi náma.ale zapomeneme na ty keci a budeme vzpomínat na člověka,kterého máme rádi a těch ubožáků si budeme snažit nevšímat... -
Re: ..
dear baru,
zivot neni vzdycky ruzovej, a vsechno ma i sve stinne stranky. tak a ted si sundej z xichtu ruzovy brejlicky a poslouchej: jestli sem nechces chodit, tak nemusis nikdo te nenuti.tolik negativismu sem ani ja do jednoho prispevku nedostal takze priste staci no comment. *5* -
-
Re: Re: ..
tak na tohle můžu říct opravdu jenom no comment.. *1* *1* mě prosím z těch svejch záchvatů vynech.. -
-
Re: Re: Re: ..
neni problem, se tu priste nemotej pod noham *3*
-
-
-
-
Co se má stát stane se :-(((
hrozně moc mě to zaskočilo uplně když sem to četla tak sem měla vykulený oči a nemohla tomu uvěřit! *9* je to hrůza *9* ale člověk s tím nic nezmůže bohůžel *9* takovej hezkej......... *9* -
velka strata
proc? byl krasnej, byla snim sranda, byl chytrej a ve filmech hral jako kdyby to byl skutecnej zivot - rychle se ucil... vycerpanej clovek to ma tezky a na pul je smyslu zbavenej (urcite to znate kdyz uz nemuzete) nahoda a nehoda je blbec -
CO?!
Ahojte lidi...jak si to tady čtu, vidím že ostatní ho měli mezi herecké favority jako já. NEchci uvěřit tomu, že jedna z mých platonický lásek už není...JE to možné???všichni píšete jak skvélé filmy natočil(jako že sem každy viděla tak 5x)ale uvědomujete si,že kolik dalších super filmů, sme s ním mohli shlédnout?!?!?!?!Ani nechci pomyslet na to že TED už žádný film s ním neuvidím.... *9* -
-
Re: CO?!
já tě plně chápu, já jsem byla z té zprávy hooodně vedle, ačkoliv Heath nebyl můj nejnejoblíbenější herec, byl sympaťák a já se těšila na nový film...dozvěděla jsem se to dneska v 7 ráno ve vlaku z jednoho rozhovoru...nemohla jsem tomu uvěřit dokud jsem to neviděla na netu... *9*
-
-
kdo dává takové známky???
jako by mě zajímalo kdo dává takové blbé známky za komentáře...to bude asi ten člověk,který tady jenom otravuje..vy víte koho myslím,že??? -
-
Re: kdo dává takové známky???
sry, mozna te zklamu ale ja fakt nemam cas ani chut znamkovat ty radoby zvasty o tom jak, kdy a co kdyby. obvzlast kdyz se vsechno toci kolem tak podprumerneho, herecttvim uboheho, bez charizma, smyslu pro humor, nafoukaneho narcisty jakym ledger bezesporu byl. (dpc. nevite o nem vic nez ja, ale vy ho budete vychvalovat jako to byl spasitel, kua to je donebe volajici) *16*
PS:chybel sem váááám, protoze vy mne jóóóó *1* -
-
Re: Re: kdo dává takové známky???
ty jsi opravdu špatnej člověk, to že chodíš na tyhle stránky a znepříjemňuješ nám to tady, tak to svědčí o tom, že jsi sám. O Heathovi se pleteš, on možná toho oscara po smrti dostane, vyčetla jsem to na jednom portálu, že je žhavým kandidátem na oscara za jokera. Prosim tě, přestaň sem chodit, my si tu chceme v klidu povídat a nestojíme o ty tvé ubohé připomínky, asi nic jiného neumíš, jsi zkrátka ubohý. -
faktem je ze byl vic nez dobry herec (slovem sqely bych setril), taky byl pohledny (a kdo ne v hollywoodu, ze), nemyslim si ze by se se svou smrti nejak proslavil (to je spis k placi) a uz vubec ze by posmrtne dostal nejakyho oscara
ale nechapu jak nekdo muze napsat ze to byl sqely clovek kdyz ho videl max. ve filmu nebo na fotce to mi mozek nebere PS:(po smrti byl slavnejsi akorat lenin a lennon)
----tohle jsi napsal ty, tak nechápu proč měníš názory,leda by Tě bavilo provokovat lidi. Ach jo, pro mě to byl herec s budoucností a těšila se na další filmy, protože točil pořád lepší a lepší. -
-
Re: Re: Re: kdo dává takové známky???
v tom co sem napsal mas praavdu. a pardooon ze vyjadruju svoje nazory (stejne jako vy) kolem toho (akorat ze ty moje nejsou tak ruzove, ze jo). a jestli dostane oscara at mne klepne pepka!!! pravda je sak ze dobrych hereckych vykonu bylo minuly rok jako safranu (snad jen optimus prime v transformers, klasika shrek a nezklamal ani Johny Deep) *7* -
-
Re: Re: Re: Re: kdo dává takové známky???
No mě se zdálo, že je jen rychle měníš,abys Ty lidi tady naštval.Ale je to Tvoje věc. No i když to sem nepatří tak Oskar si určitě zasloužil D.D.Lewis a Javier Bardem. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kdo dává takové známky???
se nejak vyznas.... mne se stejne nejvic libil optimus prime, cmelak, megatron, serza, devastator atd. ach ta amerikanizace ale kdyz je to tak hezkýýý
-
-
-
-
názor debila bez mozku...bezcharakterní seš tak akorát ty a ty tvoje keci..hoď se do klidu a nech nás na pokoji..takovým pakům jak seš ty by měli zakázat sem chodit...otravuj život někomu jinému... -
už se těším na ty titulky!!!!
*14*
-
-
Re: kdo dává takové známky???
Známky si vôbec nevšímaj. niektorí ľudia sem chodia vyslovene len písať alebo čítať. a vôbec sa nemusia venovať známkovaniu. Takže to neber tragicky, dôležité je, čo sa tu píše o samotnom Heathovi, a to je najdôležitejšie.
-
-
Heath :-)))))))
Heath je prostě božííííííí!! Strašně nádhernej,sexy,... Stál by za hřích!:-)))))))))))))))))) -
novy fanusik
Ahojte. Pred tromi dňami som sa zaregistrovala vo fanklube Heatha Ledgera. Prečítala som si všetky príspevky v tomto fore. Niektoré sú dobré, iné zasa urážajúce. tí, ktorí nemajú Heatha v láske, nech radšej odtiaľto odpália a nechajú priestor pre tých, ktorí ho mali radi. Fanklub je predsa pre fanúšikov, nie pre anti-fanúšikov.Tí, nech si zriadia nejaký anti-fanklub a nech si tam dokazujú, akí sú blbí. A, Heath, nech už zomrel akokoľvek, bol aj tak úžasný človek a tiež nie je dňa, kedy si naňho nespomeniem. -
Heath
ahojte, to je veľká škoda takého fešáka a herca! To nie je fér, že tak náhle zomrel. Veď mal dcérku! A ani nestihol dotočiť film. Bol úžasný a sympatický. HEATH FOREVER !!!!! -
Heath Ledger :):):)
tento velmi skveli muzicek je fakt nadherny !!!! Nechapu holky , kterym se tento kundak nelibi !!!! jsou kravy . no a ted neco k nemu : videli jste uz film , ktery je uz 8 roku stary ? jmenuje se ,,Deset důvodů proč tě nenávidím ´´........ ty kraviny co jste tu o nem napsali jsou blbosti !!!! pravda je .... ze je mooooccciiinnnkkkyyy hezky a ma uz dceru !!!!!!!!!!! A je pekna , ale on je hezcí!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):) no reknete nemam pravdu ? no jasne :):):):):)tak jo co daaaaallll? libi , nelibi ? annnnnnnnooo:):)::)