Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Matilda

Teda, teď jsem koukala na fotky, jeho dcerky. A vyjádření Michelle, že je věrnou podobou svého otce, je skutečně výstižná...Je skutečně celá on.Heath prostě v Matildě opravdu žije dál.
  • ruce pryč

ahojky holky dneska davaj ve 00.00 ruce pryč tak si to nahrajte.
  • Ruce pryč

Film Ruce pryč se mi velice líbil, myslím si, že opravdu ztvárňoval podstvětí a bylo to zajímavé. Jaký máte názor na tento film vy? *3*
  • Heath

ja sem taky vazne husa byla sem vzhuru az do tri do rana a koukala na jinej film sem fakt blba
  • perth

DVD Imaginarium

Ahojky, zdravím všechny po dlouhé době. Mám radost, že zde stále moc pěkně píšete o Heathovi a že na něj nezapomínáte..:o) Já také ne, přestože už se zde pravidelně neobjevuji..Zítra konečně tedy vyjde DVD Imaginarium, moc se těším:o)))
  • heatcliff

...

Díky Emo- Anne, já to prostě udělám, a myslím, že ségra a mamka, které půjdou se mnou to udělají také)))
    Já to prostě musím udělat! Bude to naposled, kdy na něm budu v kině, a vlastně to bude takové malé ale jisté rozloučení, a mrzelo by mě, kdybych to neudělal, protože on mi dal tolik ispirací, okouzili mě, a vzbudil ve mě pocit, že byl úžasný herec, a člověk s neuvěřitelnou vnitřní a fyzickou krásou, který měl velkou jiskru, byl prostě jedinečný, a je mi moc líto toho jak to s ním skončilo, můžu vám říct, že takhle mě nevzala žádná osobnost, myslím takhle citově, samozřejmě je to i tou smrtí, to je jasné, a ať si říká každý co chce, já to hold prožívám a prožívat budu.
    A v tom kině to budou smutné okamžiky, jak jsi řekla Emo- anne, až budu odcházet také z toho budu vykolejený, bude to prostě neuvěřitelně smutné!
    Navíc den před výročím jeho smrti, to budou emotivní chvíle, a vím že v ten den tu bude diskuze k tomu, abysme sem zašli a ke všemu se vyjádřili, a já budu rád, když to všichni uděláme, a budeme se navzájem podporovat a posilovat ještě více naše fanouškovské pouto k Heathovi!
    Budu na něj myslet jako nikdy před tím, a taky budu myslet co v danou chvíli před dvěmi lety dělal, co cítil, nad čím uvažoval, a jak strávil své poslední hodiny života, hodiny, kdy ještě slyšel zvuk ulic a jendoduše žil, a samozřejmě nezapomenu na okamžik, kdy odešel, ve kterou minutu to asi bylo,...
    Budou to silné okamžiky, a když tu vidíte jak moc ho mám rád, jakým idolem a velkým člověkem pro mne je, bylo by snad možné mu u příležitosti premiéry jeho poslendího filmu zatleskat, a poslat mu tak vnitřní dík tam k němu nahoru, za to co pro film udělal- dal mu ty nejkrásnější role a filmy, a dal naději, že ještě existují mladí dobčí herci, kteří nás stále inspirují, i když jeho odchodem jeden z těch nejlepších film opustil, ale i tak mu děkuji, a vím že vy ostatní také-)
    • heatcliff

Re: ...

...ten potlesk je nezbytný...
  • kriss.tynkaa

nejlepší

Heath, nejlepší, nejkrásnější herec všech dob *14* *9* .. A bude pořád nejlepší .
  • pořadí

Heath spadl na třetí místo, měly bychom holky tyhle stránky navštěvovat více, aby se zase vystoupal na první místo, protože ta holka co tam je, mu nesahá po kotníky, tak na tom zkuste pracovat. *3*
    • Re: pořadí

Zac Efron už vůbec ne....Musíme ho prostě dostat zpět na špici *3*
    • Re: pořadí

Taky upřímně vůbec nechápu, co je na Hilary Duff tak zajímavýho...Heath by si zasloužil vrátit se zpět na první místo... *4*
      • Re: Re: pořadí

ahoj..ale jako já to nechápu..přece nedávno byl heath i na prvním místě a měl kolem 120 tisíc!!nechápu jakto že je na třetím a na prvním ta pipka hillary...heath na 1.místo!!! *3*
        • Re: Re: Re: pořadí

ahoj Fildo, dlouho jsem tě tu neviděla. Já to také nechápu, jaktože takhle najednou klesnul a nemá ty hlasy co měl, je to nějaké divné, kdo ví, kdo za tím stojí, ale připadá mi to bodování nějaké divné a hlavně, si myslím, že patří tahle stránka mezi nejvíce navštěvované. Zkrátka opravdu nevím. *9*
  • teddy-girl

básnička

pro ty co se nedostali na můj blog ptž jim nešla webovka tady je ta básnička:

Šťastný, krásný to den,
    je čtvrtý duben.
    Jsme za něj rádi,
    vždy s tebou budem.
    Osudný naopak je,
    dvacátýdruhý leden,
    byl pro všechny tragický,
    Ty přesto žáříš v nebi magicky.

Opustil jsi nás fyzicky,
    v srdcích ale zůstaneš navždycky.
    Myslím na tebe den co den, víc a víc,
    ale Ty jsi už dlouho pryč.
    Kvůli Tobě jsem šťástná, protože žil jsi,
    zároveň pláču, protože odešel si.
    Nikdo se Ti nevyrovná víc,
    "rest in peace"

Nemůžu zapomenout jako nikdy předtím,
    přesto ve snech k Tobě letím.
    V nich jsi vedle mě,
    Probudím se, už tam nejsi a já sem na dně.
    Jsi můj krásný sen,
    To vše každý den.
    Po smrti jsi noční můra moje,
    abys žil, dala bych Ti srdce svoje.

Na Tvé filmy se můžu kouknout jednou, dvakrát i dvaapadesátkrát.
    to mi ale nestačí, chci abys byl mezi námi radši.
    Jsi jako vzduch co dýchám, voda co piju,
    s Tebou se společných chvil nedožiju.
    Já Tě chci nejvíc Heathe!
    to asi všichni víte.

S pláčem, křikem píšu a přemýšlím,
    jak se to stalo v slzách domýšlím.
    Krásný, charismatický, sympatický, věrný to jsi byl Ty,
    tohleto dopíšu fakt nevím kdy.
    Kdyby žil jsi,
    tak svět by hned hezčí byl.
    O tom nepochybuju,
    a chci Ti říct že Tě moc a moc miluju...

Nezapomenu na tvůj krásný úsměv, na tvé okouzlující oči,
    bez Tebe na mě čekají další kruté noci.
    Na tvé sexy tělo, tvá dokonalá ústa,
    kéž bys tu byl do sta.
    Stovka ovšem nedává smysl,
    tak aspoň čtyřicet!
    Tobě ale bylo pouze přes dvacet...
    Tvůj život se nedá koupit,
    Tak proč ho osud mohl uloupit?
    Když Tě každý vidí řekne "hele Heath, dívej!",
    já ale řeknu "v pokoji odpočívej"...
    • irisbam

Re: básnička

nádherná báseň...jsem teď ve škole a musela jsem odejít ze třídy, jak jsem měla skleněné oči =) Opravdu nádherné!! Skládám Ti poklonu!
      Heathe, jsi náš anděl *14* *3*
    • heatcliff

Fŕum!

Zdravím všechny! Dnes jsem na mých stránkách uveřejnil nové dva fóra-to první je:napiš vzkaz pro Heatha do hvězdněho nebe,a to druhé:jak jsi se dozvěděl smrt Heatha-tak pište! a také zítra skončí anketa o nejoblíbenější film a postavu Heatha-takže hlasujte at vyhraje film a postava, kterou chcete! Vše nakonec seřadím podle míst!tak nezapomente! *15*
  • gabi..heath..

Hustý...

Víte že Michael Jackson má jen o 345 fanoušků více než Heath....!!!!!! ....chci to překonat.. *4* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit