Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Candy

Tak jsem si včera pustila Candy, Heath je tam skvělý, moc jsem si to užila. Zase jsem si pobrečela a vzpomínala. Zvláště v originále je to super, protože Heath tam během filmu vypráví jejich příběh, a z toho jeho hlasu mám úplně husí kůži. Je to nádhera.
    • gallacher

Re: Candy

to muselo byt vazne nadherny,musim si to taky koupit a pustit v originale..
      • eve-lyn

Re: Re: Candy

já sem si to stáhla.je to fakt pěkný *14*
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Candy

anglicky s titulkama??...ja jenom cesky a chci si to prave pustit kvuli jeho hlasu...mus to bejt opravdu krasny... *14* *3*
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: Candy

cesky je to naprd...daberi do toho nedavaj moc emoci a ani si to tak neuzijes..to plati o jakymkoliv filmu ne jen o heathovich..
            • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Re: Candy

no česky..chtěla sem to v ajině,ale to sem nenašla
  • gallacher

..

Sem se minuly tyden divala na Tlapku....heath byl z toho filmu nejlepsi,i kdyz tam byl asi dohromady jen 20 sekund.....Porad na neho vzpominam a myslim ze nezapomenu a ani nechci...uz se tesim na Imaginnarium,chtela jsem jit hned na premieru ale nemuzu protoze v tu dobu budu v Londyne,tak pujdu az se vratim,ale nechcu se tam videt,ja budu bulet jak maly decko,a navic Law,Depp a Farell jsou taky moji oblibeni herci,takze si to hodne uziju ale budu slzet,protoze je to posledni film ktery s nim uvidime....
  • Narozeniny

Dnes má Michelle Williams 29. narozeniny, takže všechno nejlepší, a ať jí Matilda dělá jenom samou radost!!!
    • Re: Narozeniny

Vážně *7* *4* ,tak to taky přeji jen to nejlepší...
      • eve-lyn

Re: Re: Narozeniny

já taky
  • petrahladilova

proč!!!!!!

Lidi tak jsem se podívala na poutávku na Imaginárium a říkám vám...nechci se vidět v kině.Jak sem tam viděla Heathečka a pak ach joo zas bulím...a pak Deepa a jak tam propadl tím zrcadlem...ten okamžik se vědělo že Heath umřel a není tady mezi námi... *9*
    ta bolest v srdci se nedááá vydržet a strašně na Heathe myslím a je mi tak smutno...tak stašně smutno,že mi tečou slzy po tváři a tak strašně chci vrátit čas.Heath si to nezasloužil aby umřel tak brzy,že ne *9* *7*
    Já ho prostě MILUJU a nikdy nepřestanu to vím určitě.Tak lidi,jděte na Imaginárium ať Heath vidí že ho máme pořád rádi... *14* *4* našeho.Tak pa pa pa
    • Re: proč!!!!!!

Mám úplně stejné pocity, když se dívám na tu upoutávku, už jsem to tady psala. Dnes mi přišla Candy. tak se strašně těším , až si ten film pustím, Heath tam podal zase vynikající výkon. Je to Pan herec. Hraje tam hlavní roli, takže si ho pěkně užiju. Moc se těším na Imaginarium, ale asi to moc obrečím,když si vzpomenu, že mu osud vzal život, a už nikdy nic jiného nemohl natočit. Je mi to moc líto.... Jen doufám, že se to tu zase rozjede! Nějak to v poslední době zadrhává.
      • Re: Re: proč!!!!!!

Je to strašný že půjdeme do kina s vědomím že to je to poslední,co Heath natočil (ale nedotočil),a že už se nemůžeme těšit na nic nového *9* .Můžeme si jen pouštět dokola jeho filmy-ale to mě nikdy neomrzí *3* ,ach joo...taky je mi z toho moc smutno že už nežije *9* *9* ,ale aspon že tu po sobě zanechal svojí krásnou dcerku,a v ní je i kousek JEHO *14* Nedávo se mi i o Heathovi zdálo-to jak na Něj často myslím...Jo a taky mi dnes přišla CANDY,tak už se těším na víkend až se na ní podívám *14* papa
        • eve-lyn

Re: Re: Re: proč!!!!!!

v tom kině..to asi vážně bude něco..
          taky se tam nechci vidět..ale určo nebudu sama kdo bude asi bulet
  • eve-lyn

..

achjoo..tady se o ničem nemluví..je tady už pěknou dobu mrtvo..musíme to tu oživit!
  • Tlapka

V neděli opět vyjde v North video film Tlapka, tak kdo ji ještě nemá, může si ji koupit, ale Heath je tam jenom asi tak deset vteřin.
  • petrahladilova

Matilda

Lidi zdravím všechny,můj bože Matilda je tak krásná ,Heath na ni musí být moc pyšný..ona je jak květinka,určitě na ni a na Mitchell dává Heath pozor a opatruje je..Určitě je to tak.Škoda,že se toho Heath nedožil a my že jsme ho tak brzo ztratili...myslím na něho den co den a vždy ho budu chovat ve svém srdci a mysli tak jako by neumřel.Navždy s láskou Heathy Legere miluju tě... *3* *14* .Měj se krásně Heathečku...
    • Re: Matilda

Je opravdu krásná...prostě princezna.Jednou bude hrdá na svého otce...až uvidí jeho filmy a uslyší jak skvělý to byl člověk *14* *4*
  • emo-anne

:)

Těšíš se, že to všechno také naučíš svou dceru?
    ,,V tuto chvíli učí ona mě. Ale já věřím, že jednou přijde čas, kdy budu mít příležitost předat jí všechny zkušenosti a poznatky. Nikdy nedopustím, aby měla strach." krasna veta...co?:(
    • a.n.c.a.

Re: :)

nadherna...ale zkusenosti nepreda =(
  • eve-lyn

nové fotky matildy

nové fotky matildy..konečně aspon něco :)
    http://justjared.buzznet.com/20 09/08/31/matilda-ledger-michelle-wi lliams-hanging/
    • Re: nové fotky matildy

Matilda roste jako z vody, je moc krásná - celý tatínek, zvlášť oči a nos. Škoda, že ji Heath už nikdy neuvidí.
  • Candy

Konečně jsem si objednala Candy. Už jsem jí sice měla z půjčovny, ale chci ten film mít doma. Také úžasný Heathův výkon, už se moc těším, až si to pustím v původním znění. Jëho hlas je fakt nádherný. A za dva měsíce .... Imaginarium!!! Nezapomínejte
    • Re: Candy

Prosím Tě a kde jsi si objednala Candy?? *7* Ten film si také strašně přeju vidět *5* Předem díky *3*
      • Re: Re: Candy

Na: DVD-city.cz na dobírku. Jsou tam i jiné jeho filmy.
        • Re: Re: Re: Candy

Moc moc děkuji... *3*
      • Re: Re: Candy

....a mimochodem máš pravdu že jeho hlas je nádherný...takový zvláštní a sexy,ale to Heatheček byl celý SEXY *14*
    • eve-lyn

Re: Candy

já sem ti candy nedávno stáhla
      • eve-lyn

Re: Re: Candy

né ti ale si xD chybičkaa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit