-
nic se neděje
Dlouho sem zde nebyla ale vidím že se nic neděje.Třeba se to po prázdninách zlepší *7* .Já se tak těším na ten film ,Heathečkův poslední film..kdyby ste viděli nějakej článek nebo foto v časopisech dejte vědět.Myslím že něco bude protože se už někde Imaginárium vysílalo.
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a pište a myslete na Něho na *4* milovanýho tak pa pa -
...
Tukám si na čelo... "UŽ SE POPRALI? UŽ SE POPRALI?" -
....
Tak se zase na chvíli hlásím, do doby než se mi spraví počítač. Nechápu co to Stinky pořád vytahuje, to má potřebu vytahovat to co jsem zde napsal někdy...??? Opravdu se v tom neustále musí šťourat? Já to nechápu! Opravdum nikdy to nikoho nezajímalo, a všichni mé názory brali, ale teď najednou přikráší ona uživatelka, a snaží se zkoumat mé myšlení, a hloubku příspěvků- jen myslím, že tyhle zbytečnosti asi nikoho nezajímají, a jsi možná jediná koho to tu neunávně zajímá.JInak podle mého Imaginárium bude po stránce herecké i tvůrčí- patřit patrně mezi Heathovy nejlepší filmy, aspoň myslím. Protože Heath pomohl v tom filmu mnoho hercům, aby docílili lepšího výsledku, popoháněl je. Navíc budu tam cítit jeho smrt, ten film mě bude napínat, což dělá už teď- mám z něj předčasnou radost, těším se na něj, ale zároveň mi přivádí hrůzu, a strach, z toho že jde skutečně o to poslední co Heatha ukáže živého, a navíc bude v tom celém filmu znít ten podtext jeho smrti, prostě to je ovlivněno. Uvidíme, ale prý je premiéra naplánována až na 28 nebo 29.října, a na jaře psali o 1.říjnu, tak doufám že se ty data srovnají. A naprosto souhlasím s tím, že Heath člověka svým kouzlem pohltí, a to ani nemusí mluvit, jeho grymasy, výrazy v obličeji , vám naznačí že jeho podání bude zážitek. Byl prostě talentovaný, a to hodně ,je ho velká škoda, a budu to říkat vždy, a nejen kvůli jeho talentu, ale jeho života je nesmírná škoda, hold co na to říct *9* Zatím se tu všichni mějte, a já doufám mou účast opět pravidelnou během pár dní, zatím to bez diskuze a příspěvků budu muset vydržet. *9* *4* *4* -
-
Re: ....
Teďka si to ale vytáhnul ty, zlato;) Jinak, taky se už těším na Imaginárium. Myslíš, že ho za to můžou nominovat na oskara, jestli předvede dobrý výkon? (V tomhle se moc nevyznám, když jeho roli dohráli jiní herci...)
-
-
..
http://www.youtube.com/watch?v=sr2O DpidSX0
prostě heath má úžasnej hlas..já si nemůžu pomoct..chci aby imaginarum bylo s titulkama..chci ho naposled slyšet.. -
google earth
tak sem hledala na google earth..jen tak něco a pak mě napadlo najít kde bydlel heath..no tak sem to našla..dala sem prostě heath ledger a vyjelo tam x odkazu a asi 4..heath ledger´s old house..tak sem na to clickla a bylo to.. -
-
Re: google earth
taky jsem to uz zkousela....je to dobry =P
-
-
trailery
Kruci, už zase ticho po pěšině? Teď jsem se znovu koukala na trailery k filmům Imaginarium a Temný rytíř tady na Heathově stránce v "Napsali o mně" a zase mě to utvrdilo v tom, že žádný jiný herec na mě nepůsobí tak, jako Heath. Ten mně okamžitě projede až pod kůži. Má takové kouzlo, že (alespoň podle mě)se mu jeho náhradníci v Imaginariu nemohou vyrovnat, i když jsou to výborní herci. Jeho vzhled a jeho hlas mě vždycky úplně rozklepou. -
-
Re: trailery
Mě hlavně dostala ta Tonyho (Johnnyho) věta: "Nothing's permanent - not even death!"...Ale jinak opravdu povedený trailer:) -
Re: trailery
Musím uznat, že v tomhle filmu se mu podle traileru nemůžou vyrovnat, ale taky si myslím, že by to bylo i naopak. Protože zrovna tihle tři jsou opravdu vynikající a myslím si, že můžu s klidem říct, že mají také své charisma a kouzlo osobnosti jako měl Heath. Myslím, že výběr těchto tří-byla trefa do černého. -
-
Re: Re: trailery
Souhlasím, jsou to výborní herci, charismatičtí, myslela jsem ten trailer, když vidím na začátku Heatha, jeho podání, hlas, a pak ty ostatní, určitě na mě nepůsobí tak jako on. A stejné to bude (mluvím jen za sebe)určitě i ve filmu. Je to zřejmě hlavně tím, že tam hrají díky Heathově smrti.
-
-
-
Začátek....
Tak jsem se podívala na uplný začátek téhle diskuse,protože mě zajímalo kdy začala,a první příspěvek byl z 10.8 2004 a dotyčná napsala "Miluji Heatha" ....A já také říkám že ho miluji... -
...
Možná jsem ten Heatliffův příspěvek jen špatně pochopila, tak za to se předem omlouvám :)) Jestli se teď na mě kvůli tomu sesype kupa fanoušků, tak já to pochopim ... :)) -
-
Re: ...
Pro Stinky :
No myslím, že jsi hlavně nepochopila o co vlastně na této diskuzi jde *7* Tady se neřeší něčí vztahy, orientace, věk účastníků, míra nebo způsob zamilovanosti do tohoto skvělého herce, jakým Heathy nepochybně byl..
Chodí sem lidé, kteří navzájem sdílí obdiv a lásku k Heathymu *14* a tím si vlastně pomáhají překonat jeho ztrátu*9* a zároveň na něj nezapomentout...!
Někdo to prožívá intenzivněji, někdo méně, někdo to ani nedokáže všechno tak krásně za nás všechny vyjádřit, nejen v poezii, jako Heathcliff..*3*
Proto pokud ti jde o něco jiného-snažit se někoho poťouchle shazovat nebo se pitvat v tom či kterém příspěvku, radši sem nechoď a nekaž to těm ostatním! R.I.P. Heathy *4* -
-
Re: Re: ...
To je napsané moc hezky, také to tak cítím. Mám tuhle diskuzi moc ráda, chodím sem skoro každý den a těším se na nové příspěvky. Stinky asi dělá dobře, když může provokovat, a má radost z rozhořčených reakcí (i to sama naznačovala). Takové lidi je asi lépe ignorovat, to je zklame nejvíc. -
-
Re: Re: Re: ...
Já ráda provokuju? xD Je vidět, že mě neznáš :D A kdepak jsem naznačia, že mám radost z rozhořčených reakcí ?:) Prosim, napiš mi to, protože by mě to FAKT hodně zajímalo :D Já jsem nevěděla, že VYJÁDŘENÍ NÁZORU je PROVOKACE.. Vy jste na mý příspěvky reagovali, tak já reaguju na Vaše :) *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Jo, v pohodě. Vyjádřila jsi svůj názor a hotovo. Už mě nebaví se v tom dál pitvat. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Díky, aspoň někdo :)
-
-
-
-
-
A jako nezdá se ti už něco?není ti to trošku trapné,že tu kopíruješ cizí příspěvky,co tu kdo kdysi psal? radši se di zahrabat! je to jeho věc a je to prostě fanda Heatha a když se ti něco nelíbí,tak sem neloz!TO UŽ JE FAKT UBOHOST!!!!!! *16* *8* *10* -
-
Re: Re: ...
já snad řekla, že se mi to nelíbí, to co psal? NEŘEKLA!!... okey,už to nebudu řešit =)
-
-
Víš, opravdu už nemá cenu o tom dokola mluvit *13* ,prostě co napsal-to napsal.Měl slabou chvilku,chtěl se vypovídat ze svých citů-prostě v tu chvíli to tak cítil-heath je jeho vzor,idol a já se mu nedivím *14* .Já když Heatha vidím ve filmu,tak jsem z něho prostě unešená...a chce se mi i brečet... *9* .Takže už bych to opravdu neřešila,ju? *7* -
Hele nechápu, proč to zase taháš sem do diskuze... už se to tady jendou řešilo a už sem si myslel, že je konečně klid... a ty to zase začneš rozebírat... nerozebírej to tady na diskuzi... má se tu mluvit o Heathoj a né o tom, co psal ''Heathcliff''... TAK TO UŽ KSAKRU NEROZEBÍREJ... *8* že tě pořád baví to sem tahat... *9*
-
-
:)
Ještě jednou : Nikoho neodsuzuju za jeho orientaci. Nemám ráda, když někdo někoho kvůli něčemu odsuzuje. Jen jsem řekla SVŮJ NÁZOR. A že by mě to zajímalo :) A tady jsem okopírovala starý příspěvek od heatcliffa, kde 'vyjádřil', že by s Heathem klidně i chodil. Klidně najdu jiný příspěvky, kde Heatha nazývá životní láskou. Nechci FAKT dělat průvan, jen Heatliff nevěřil, že něco takového kdy napsal. Tak sorry, už Vás nebudu otravovat :) FAKT si to neberte zle. Ale přece jen říkám SVŮJ názor. Tady je ten příspěvek : -
-
Re: :)
No tak už tomu věří, ale jaký má smysl to pořád vytahovat a řešit jestli řekl to či ono. *3* -
Re: :)
// heatcliff
..... - 20.05.2009 21:41 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
Jé, Heath byl krásný, a vypadal většinou pokaždé krásně! Vlasy, ty se mi líbily v 10 důvodech, Příběhu rytíře- tam je neodolatelný, no řekněte sami!...Ten blond kukuč, rtíky, a ty očíčka, které tě spálily jedním pohledem, a padnul jsi mu k nohám Pak se mi líbil i ve Zkrocené hoře, nebo v Candy mu to také slušelo, ale je pravda, že asi nejvíc v tom období Příběhu rytíře, a Patriotovi..I když mě se líbil všude, byl prostě krásný, a jak jste tady zmínili, ty vrásky, když se usmál, no- kdybych měl kdysi tu možnost vidět je na vlastní oči, tak byste mi mohli rovnou zavolat záchranku, protože bych omdlel, a před očima by se mi zjevovali kytky, a andělíčkové Měl prostě nějakou skrytou moc, která člověka pohltila, jak to jen říct, už jsem to tu jednou říkal, stroj touhy, to v sobě měl, prostě vidět jeho oči, odsouhlasíte mu vše....Ježíš, a ta scéna v Příběhu rytíře, kdy Heath leží v posteli, a Shannyn Sosamon, za ním přichází, a on leží, a dívá se na ní, těmi jeho očíčky, vypadá tam přímo božsky! Působí jako malý klučina , a zároveň je neodolatelný! No prostě nemám slov...Má mamka, se mne nedávno ptala na jednu věc, a bavili jsme se o vztazích, a natrefili jsme na téma, jestli mají spolu partneři žít,já nejdřív, jako že to ten vztah dost změní, a už to nemusíé být taková ta, prvotní láska, jenže pak mě dostala jednou věcí: řekla mi: No a ty, kdyby jsi chodil s Heathem, nechtěl by si s ním být každý den? a to mne odrovnalo...protože já jen očima odsekl, na jeho fotku na počítači, a jedním slovem odpověděl: Chtěl!....a vím to jistě, takže teď tomu rozumím, když spolu dva chtějí žít...mít Heatha, chtěl bych s ním být každý den, a mít ho u sebe, a být v jeho přítomnosti...
//
-
-
můj film
Včera jsem pustila kamarádce Zkrocenou horu, vůbec ten film neznala, ani nevěděla o čem je. Když skončil, asi hodinu ještě plakala a říkala, že nikdy v životě neviděla nic tak krásného. Nádherná kamera, příroda, hudba, příběh a hlavně herecké výkony. Byla úplně unešena a já s ní. (Po kolikáté už?) Je to prostě můj nejmilovanější film. -
-
Re: můj film
PŘESNĚ TAK *4*
-