-
???
Počkat , právě jsem dočetl pozorně příspěvek té stinky, a nevím co to tu popletla, já nikdy doslova nepsal, že bych s ním spal, nebo co.....Tohle bych si pamatoval,jako co je moc, to jem příliš, a vrtalo ti hlavou, jestli jsem gay, a i kdyby,tak co? můžeš mi popsat tvou reakci?!
Samozřejmě, že život jde dál, ale tohle je prostě diskuze o Heathovi, a pokud jsem na tvůj vkus řekl něco trapného, a nechutného- pardon, ale vím, že to co jsi tu psala, že bych s ním chtěl spát, to jsem tu nepsal! A i kdybych to někdy chtěl, rozhodně to nebudu vykřikovat na diskuzi plné návštěvníků, takže si uspořádej , to co čteš! A pro všechny,- nikdy jsem tu doslova nepsal, že bych s ním spal- tohle bych tu asi nenapsal!Musela sis toi opravdu dost blbě přečíst, nevím, z čeho jsi to vydedukovala. Ale tohle bych fakt neřekl...A že je má životní láska? To jsem také doslova nepsal- já tu psal o tom, že mě ten člověk ohromě zaujal, že se stal mou inspirací a láskou, jako pro většinu fandů, kteří to tak cítí,- opravdu nejsem hloupý, a vykládej si to komu chceš, ale já to takhle určitě doslova nepsal! Měla bys také pochopit smysl, a tématiku těch vět, a příspěvků, né jen k tomu přijít, ofrknout to, a pak kritizovat, nejdřív polemizuj, ale pravdivě a se zamyšlením, a pak hovoř k dané věci- protože ti kteří tu chodí, jako já, který tu jsem pečený, vařený, snad 7 měsíců, ví, o čem je řeč, a vůbec nebaví mě to rozebírat, když mluvíš o něčem, co není pravda, a bereš vše ze špatného úhlu,.... *10* *13* -
-
Re: ???
Milý Heatcliffe,prosim Tě nic si z toho nedělej a neměj z toho špatnou náladu *3* ,když si někdo bude něco myslet a bude mít svůj názor,tak mu to stejně nevymluvíš-bude si myslet sví,ale to můžeš i Ty,né *7* *4* Znám to z vlastní zkušenosti.Je to přece krásný mít svůj idol a at si každý myslí co chce *10* .Kdyby Heath viděl a četl to,co lidi o něm hezkého píší,tak by byl určitě dojatý *14*
-
-
JSEM ZPĚT- A ODPOVÍDÁM
Jak se tak dívám, za tu dobu, co jsem tu nebyl, se tu probíral můj příspěvek , a má orientace- a lidi, nevím co tu řešíme!
A jestli jsem gay- je to čistě má věc, tohle se nemá řešit- každého to je věc.
A co se týče příspěvku, já tyhle věty neříkám pořád, někdy na mě ale příjde euforie z Heathovy smrti, a proč bych nemohl říct, že se na nás dívá, i kdyby s uvozovkami. Je na tom něco špatného? Samozřejmě, že tohle vyznívá trochu bláznivě, ale taky to třeba není doslova myšleno, jak říkám, je to euforie, tak co to tady řešíte. A děkuji těm, kteří se mě zastali))) -
nove fotky
podivejte se na www.heathledger.com/gallery jsou tam nove fotky matildy a jejiho dedecka kima a taky album kdyz jde matilda s rodinou na prochazku:) -
Imaginárium
V Boskovicích bude Imaginárium v kině někdy na konci listopadu nebo začátkem prosince,napsal mi to vedoucí našeho kina tak se moc těším...i netěším protože pak už není nic --jen vzpomínky -- a naše diskuze a DVD a možná čekání na dalšího oskara za tuto roli nebo za tento film *7* ? Kdo ví...
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY
PS:sem si vzpoměla moje kolegyně v práci mi řekla že se dívala na potriota a Heath se jí tam moc líbil a litovala že je posmrti....Anetko děkuji za projev lítosti..... -
...
omlouvám se,omylem jsem to poslala dvakrát *4* -
patriot..
tento film mě opravdu nadchl,byla jsem příjemně překvapená.Bylo to i hodně kruté,třeba když zavřeli ty měštany do kostela a zapálili ho!Do poslední chvíle jsem doufala,že se osvobodí...Nejhorší však bylo když propíchl Gabriela(Heatha),bylo to strašné,byl to nejnapínavější okamžik v celém filmu
Jinak co se Heatha týče,byl okouzlující,úžasný a krásný,samozřejmě jako vždy *3* -
-
Re: patriot..
Patriot je krásný film, ale je pravda, že až moc krutý. Ale taková asi tenkrát byla doba. Heath na své mládí krásný výkon, musel to být pro něj zážitek, hrát po boku Mela Gibsona. -
Re: patriot..
Patriota jsem viděla od druhý půlky a řvala jsem jak malá holka,hlavně u toho jak probodl Gabriela *9* .Heath a i Mel Gibson podali opravdu fantastický výkon...
-
-
patriot..
tento film mě opravdu nadchl,byla jsem příjemně překvapená.Bylo to i hodně kruté,třeba když zavřeli ty měštany do kostela a zapálili ho!Do poslední chvíle jsem doufala,že se osvobodí...Nejhorší však bylo když propíchl Gabriela(Heatha),bylo to strašné,byl to nejnapínavější okamžik v celém filmu
Jinak co se Heatha týče,byl okouzlující,úžasný a krásný,samozřejmě jako vždy *3* -
patriot
patriot.. no prostě krásný.. heath úžasnej co dodat..nejhorší scéna,jak ho probod!.. áá xD to bylo hnusnýý.. ..ten film už sem
viděla asi 5x ale..prostě pořád mi příde fantastickej.. -
pro: heatcliff
čau...tak jsem tak projížděla starší příspěvky...no a ťukala jsem si na čelo xD nechci tady dělat průvan a ani se nechci do nikoho navážet, ale jen mě zarazilo že heatcliff i jiní tady píšou že Heath na nás shlíží z nebe a má nad hlavou svatozář xD což mi přijde nehorázně ujetý :D a nevim proč tady někteří pořád vzpomínají - '' co by bylo, KDYBY tady Heath byl''... nesmutněte tady pořád.. život jde dál...a nebo heatcliff tady píše že Heath je jeho životní láska :D tak jako to mi hlava taky nebere... a taky tady psal že by s nim chtěl chodit a dokonce i spát... všechno jsem to četla ale je to až někde na 50tých stranách.. mi vrtalo hlavou jestli není gay :D tohle mi teda nepřijde normální xD je mi jasný, že teď se na mě sesype spousta fanoušků xD ale vyjádření názoru snad není nic špatnýho ne??:D -
-
Re: pro: heatcliff
Taky naprosto souhlasim s ostatníma... Jestli je gay tk to je ciste jeho vec... nevim co ti na tom prijde smesnyho... I Heath gaye podporoval a nic proti nim nemel... viz Brokeback Mountain... a zajmalo by me co ti na tom prijde nenormalniho a smesnyho... spis by ses mela Stinky zamyslet nad sebou co tu pises a jestli jsi zcela normalni ty... -
-
Re: Re: pro: heatcliff
A jinak ze mame Heatha moc radi a ze piseme ze na nas shlizi z nebe... co ti na tom prijde ujety? Neni to nahoodu spis pekny? Ze ho mame tolik radi, ze na nej myslime... a nekomu treba pomaha ze si rkne ze tam Heath nekde porad je... A TAKY ZE JE !!!!!!!! Takze nemuzu pochopit co proti tomu mas... -
-
Re: Re: Re: pro: heatcliff
Já ale nikoho neodsuzuju ani neponižuju za jeho orientaci. Já jsem řekla jen SVŮJ NÁZOR.
-
-
-
Za to jestli je někdo gay ten dotyční nemůže, takže tohle bych nějak neřešila. Je mu patnáct a má svého idola, ale jisté výlevy jsou dle mého přehnané, jak píšeš. Už jsem to tu kdysi psala, když mě bylo patnáct, tak zemřel můj idol herec River Phoenix, ale že bych truchlila tímto způsobem, tak to bych si opravdu připadala jako padlá na hlavu. Vyrazilo mi to dech, bylo mi ho hrozně moc líto, vzpomínám dodnes a když ho vidím hrát, je mi to dodnes moc líto, ale více nic. U Heatha mám to samé. Chápu, že někdo nemá kamarády a upne se na fórum, kde jsou lidi s podobnými pocity- je to fajn nebýt alespoň tímto způsobem sám. Takže pokud to má i své klady, tak já to toleruju,ale přiznávám, že si občas taky klepu na hlavu. -
no já si taky ťukám na čelo,ale divím se že ty tady píšeš takový věci.
Heatcliff je fajn kluk a já mám ráda jeho příspěvky a dokonce se s ním někdy ztotožňuju a mám podobný jestli ne stejný názory.
Já Heathe taky mocinky miluju a myslím si že se na nás dívá z nebe ale to neznamená že nejsme normální nebo že to je nenormální.Heath byl a JE!!!!! fajn člověk a že umřel?A co!!! V našich srdcích žije dál a to je pro nás to hlavní a důležitý tak nám to prosím tě nech a dej nám pocit že tu Heath je. Tak pa a hezký zbytek prázdnin....Stinky -
Vyjádřil jsi svůj názor-to ti nikdo nebere,možná Heatcliff je gay,ale to neznamená,že je nenormální.Prostě se snažil vyjádřit svý pocity,třeba se s tím nemá komu svěřit *7* ,a tím že napíše co cítí,tak se mu uleví.No nevím,mě to neva,at si každý píše co chce,a co cítí *4* .Je vidět,jak byl a vlastně pořád je Heath oblíbený,jak ho lidi milujou a nezapomenou-vždyt je to přece hezký,ne? *14* A Heatcliffovi se nedivím,ale naprosto jej chápu.Nemusí mít ale každý stejný názor. *5* -
-
Re: Re: pro: heatcliff
také naprosto souhlasím,vím že to sem možná nepatří...ale nechápu lidi co mají odpor k lidem,kteří jsou jinak orientovaní,vím že to někomu může připadat nechutný nebo nepochopitelný,i když mě osobně to přijde normální a obdivuji ty,kteří se za to nestydí i když ví,že spoustu lidí nemá cit a pochopení, i přesto,že jim nikdy žádny gay ani žádná lesbička nic neudělali.Jestli si myslí své, tak at si to myslí,ale nechovají se jako rasisti a pitomci co si myslí,že jsou borci a každý člověk, který se nějak liší je špatný....každý jsme jiní a tak to má být a tak to bude!!!...zrovna se dívám na televizní noviny, a co vidím??-zatčení pachatelů, kteří vypálili romský dům a životem za to málem zaplatila malá 2-letá holčička!!!sakra lidi už se probertea přestante bezdůvodně dělat unáhlené předsudky zkuste se chovat, jako inteligentní občané tohoto demokratického státu.......tohle je můj názor a za ním si stojím a těm kdo se dostali až na konec komentáře se omlouvám za jeho délku. *4* -
-
Re: Re: Re: pro: heatcliff
Ano, naprosto souhlasím. Já jsem ráda, že tyto stránky existují, lidi se stejnými zájmy si tu můžou podiskutovat, svěřit se se svými pocity a společně se radovat z nových prožítků. Je přece normální, že fanoušci milují své idoly, ať ženy či muže, herce, zpěváky, sportovce ......, protože jsou něčím vyjímeční. Svými výkony, vzhledem, charismatem. A to všechno Heath má. Mně osobně se příspěvky Heatcliffa líbí, jsou citlivé a inteligentní. Každý je jiný a tady se nikdo nikomu za jeho názory nevysmívá. Proto sem chodíme tak rádi. -
-
Re: Re: Re: Re: pro: heatcliff
souhlasím s ostatníma!! *14*
-
-
-
-
o jeee,tak je to snad každého věc, jak na koho shlíží!Heath byl jedinečný a vždycky bude a každý bude vzpomínat, co by bylo dál, kdyby žil! to je taky snad každého názor! Heath zůstane v našich srdcích navždy!a pokud se ti heatlcliffovi příspěvky nelíbili,tak si jich nevšímej!je to jeho věc... *3*
-
-
poslední role
Česká premiéra Imaginária dr. Parnasse je stanovena na 29.10.
to je super!!! už se mooc těšiiimmm -
-
Re: poslední role
to znamena ze premiera jeho posledniho filmu je den po narozeninach matildy....to je zajimavy a taky smutnee:( ae tesim se:)
-