Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • natali.rose

již dnes...

tak už dnes nám dávají Patriota,konečně *3* ale budu v kině takže si ho budu muset natočit...úúúž se těším *14*
    • Re: již dnes...

Ano už dnes dávají PATRIOTA,ale bohužel ho neuvidím,protože jdu zítra do práce,taky to mohli dávat od 20 hod.No ale vy všichni,co se budete dívat,tak si to užijte *3* .Myslím si,že po ZKROCENý HOřE je to Heathův nejlepší film (teda alespon pro mě,a neviděla jsem zatím všechny jeho filmy-ale z těch co jsem viděla ) *14*
  • Patriot

Tak dneska se konečně dočkám! Patriot! Viděla jsem ten film už dávno, to jsem toho o Heathovi ještě moc nevěděla, předtím jsem znala jen Příběh rytíře. Ale dnes si to vychutnám s plnou parádou.
    Je strašná škoda, že už nenatočí žádný jiný film. Má takové charisma, že kyž ho vidím, citím mrazení a rozbuší se mi srdce. Určitě, čím by byl starší, tím by podával ještě lepší a lepší výkony. Osud je někdy strašně krutý....
    • Re: Patriot

Chtěla bych napsat, že mám podobné pocity jako danny. Když Heata vidím na plátně, vyzařuje z něj něco, co dost dobře neumím popsat..Svírá se mi žaludek a mám knedlík v krku. Zkrocená hora mi fakt dostala. Asi nejsem normální, ale týden jsem nemohla moc jíst. Patriot byl taky super, byl tam strašně přirozený. Pořád na něj myslím a nejde mi z hlavy ven. Temný rytíř byl taky nádherný a Heat dal do toho úplně všechno. Takže se mějte fajn a jsem ráda, že se z toho můžu alespoň vypsat.
    • Re: Patriot

Máš pravdu s tím,že má Heath obrovské charisma *8* .a i mě se strašně rozbuší srdce když ho vidím ve filmu-nemůžu pak odtrhnout oči od televize.A Heath se dokáže tak roztomile zatvářit,že bych ho "sežrala" *14*
      • petrahladilova

Re: Re: Patriot

jj taky se těším na patriota.A jak říkáš sežrala bych ho-je taaaaaáááák roztomilý *14* .Prostě celej Heatheček *4*
  • petrahladilova

huráááá

děckáááá já už mám ten kalendááááááááář jupíííííí a víte co??? Manžel mi ho koupil k mým včerejším narozeninám .Já byla tak šťstnááá když sem otevřela ten dárek a tam byl ten kalendář.Mimochodem jsou tam moc krásný fotečky uplně nádherný. *15* *14* *3* *14* Já prostě miluju Heathe Ledgera *5* .
    Tak já mažu za dcerou tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a milujte Heathe .......
    jako on miluje nás jsem o tom přesvědčená...tak pa pa lidi...
  • Stále vzpomínám

a moc se těším na jeho poslední film do kina, tak snad v říjnu
    http://film.moviezone.cz/t he-imaginarium-of-doctor-parnassus/ trailery/
    • Re: Stále vzpomínám

je to ten z movie zone, nový a mezinárodní trailer, vypadá to zajímavě, myslím, že ten kdo propadne zrcadlem bude už Depp, v tom oblečku a s culíkem si jsou vážně podobní
      • Re: Re: Stále vzpomínám

Trailer je moc hezký, jen je strašné, že je tam Heath ještě krásný, plný síly a energie, a najednou nic...... A dohrávají to jiní herci. Nebude mi v tom kině dobře, i když film asi bude pěkný.
        • Re: Re: Re: Stále vzpomínám

Heath v ty dobe nebyl plny energie... byl nemocnej chudak, mel myslim chripku nebo tak neco... taky kloudne nespal... *9*
        • Re: Re: Re: Stále vzpomínám

Zkus na to nemyslet a emoce uvolni až na konci filmu, až poběží titulky. Je to moc smutné, ale zkazit si tím jeho poslední minuty ve světě filmu by byla velká škoda.Bude to těžké, ale držím palce atˇsi film užiješ co nejvíce, taky se moc těším. *3*
          • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: Stále vzpomínám

kdo by se netesil.... *3* uz v tom kine chci byt ted hned nemuzu se dockat... jo a kamoska mi z ameriky dovezla knizku a Heathovi mela jsem z toho hroznou radost tak ted musim zacit prekladat a prekladat
        • eve-lyn

Re: Re: Re: Stále vzpomínám

..já se do kina stráášně moc těšim,ale na druhou stranu....chci vidět heatha..ale s tim pocitem,že vidim jeho poslední film..se mi tam nechce *9* ..chtěla bych aby ten film byl s titulkama..chci ho zase slyšet..!
  • eve-lyn

matilda

http://justjared.buzznet.com/2009/0 8/07/michelle-williams-blue-marble- ice-cream/
  • Temný rytíř

je mi moc líto,že jsem nebyla v kině na temnym rytíři *9* -sice je na DVD,ale to je už dabovaný,a to si myslím není už "ono".Chtěla bych slyšet skutečné hlasy-hlavně Heathův *14* *14* *8* ,musí to být "zážitek" *8* ,viděla jsem ukázky,a to jak se tam Heath dábelsky směje *14* -no prostě jednoduše skvělý *5* *14* ,no jo no,co se dá dělat,uvidím to dabovaný,ale už ted se na to moc těším *4* .Stejně tomu nemůžu pořád uvěřit,že tu není *9*
    • l.enik

Re: Temný rytíř

Na DVD by to mělo jít pustit v originále.
      • lucuska90

Re: Re: Temný rytíř

Určitě by to mělo být na DVD v originále, já mám taky dvd česky,ale dala jsem si to v originálu, musíš si to na tom dvd přehrávači nastavit! mělo by to určitě jet v originálu!
    • Re: Temný rytíř

To si to neumíš stáhnout v originále s titulkama?
  • Heath

Ahoj, tak dneska jsem se těšila, že si večer přečtu nové příspěvky, ale ono nic. Ani jeden. Nikdo nemá co říct? Snad je to tím, že jsou prázdniny a dovolené a fůra lidí je pryč. Doufám, že je to jenom přechodné. Moc by mě mrzelo, kdyby už nebylo o čem psát. Je pravda, že moc nového už nebude - v říjnu Imaginárium a to bude asi vše. Ale díky vynálezu DVD, můžu i po deseti nebo patnácti letech stále obdivovat jeho neodolatelný úsměv, jiskru v očích, svůdný pohled, vysokou atletickou postavu a hlavně úžasné herecké výkony... Nikdy na něj nezapomenu!!!
    • Re: Heath

Na něj nejde zapomenout... :)
      Moc mi chybí... *9* Proč zrovna on? Proč?! *9*
      R.I.P. Heath
  • petrahladilova

obálka Bravo?

Něco mi asi uniká,ale co je na tom Bravu?Mám ještě hlasovat???A kde??
    • Re: obálka Bravo?

ee uz ne... byla to jen blbost... skoda...
  • petrahladilova

patriot

DNE 12.8.09 ve středu v 22.45 na nově budou dávat PATRIOTA s naším Heathem Ledgerem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mám z toho velkou radost.Mám to na divku ale stejně se na to podívám.Jůůůůhuuuuuu to se těším..... *15*
    Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a dívejte se... *5*
    • Re: patriot

je mi líto,že to dávají tak pozdě,protože jdu do práce,ale mám to také na DVD,a navíc jsem Patriota viděla asi před půl rokem,ale klído bych se na něj koukla znova *14* *14* .Tak si to hezky užij "HEATHLEDGERKO",a vůbec všichni,co na to budete koukat *3* *4*
    • Re: patriot

Taky se moc těším na středu na Patriota. A zítra bude na Prima Cool Heathův kamarád Jake v Bubliňákovi. Sice to sem nepatří, ale připadá mi, že ti dva díky Zkrocené hoře a jejich kamarádství nějak patří k sobě. Musím si zase pustit Zkrocenou horu, abych je viděla oba pohromadě.
      • natali.rose

Re: Re: patriot

taky si myslím,když čtu nebo se dívám na Jake vždy si na Heatha vzpomenu *4* nejen kvůli Zkrocené hoře, ale i kvůli tomu,že byli opravdu dobří kamarááádi *14* a taky se těším na středu na filmeček.. *14*
      • Re: Re: patriot

To s tebou souhlasím,taky si myslím,že patří k sobě *3* .Když někde vidím fotky Jakea,nebo o něm čtu,tak si vzápětí vzpomenu i na Heatha *14* *4* ,asi to bude díky Zkrocený hoře a jejich přátelství *5* .Dnes mi přišel poštou film Ples příšer,který jsem si objednala na internetu a už se na něj moc těším *14* *15* .Mějte se všichni hezky a přeju hezký léto *4*
  • Heath režisér

http://aktualne.centrum.cz/kultura/ hudba/clanek.phtml?id=644122
    • Re: Heath režisér

tady mi to pise Stránka nenalezena
    • Re: Heath režisér

Tady jde i zvuk:
      http://kultura.idnes.cz/rezi ser-ledger-poslal-ve-videoklipu-vel ryby-na-lov-lidi-podivejte-se-1j2-/ hudba.asp?c=A090805_170830_hudba_ef l
      • honey15

Re: Re: Heath režisér

musíte vymazat mezery :-)
        • Re: Re: Re: Heath režisér

Jo, tak teď jsem to zkusila, ale jde to bez těch tří mezer.
        • Re: Re: Re: Heath režisér

Takhle to jde: http://kultura.idnes.cz/video-podiv ejte-se-na-ukazky-z-posledniho-film u-heatha-ledgera-pbz-/filmvideo.asp ?c=A090611_172255_filmvideo_efl. Je to super!
      • Re: Re: Heath režisér

Cot ot je za nesmyslnej odkaz ???? kdyz ho zadam tak se mi objevi litujeme ale zadana stranka neexistuje...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit