-
...
A jinak připravuju nový web o Heathovi, vše je v plném proudu, *4* Jinak se nám také blíží říjen, a sním premiéra posledního filmu...Těším se, ale zároveň to budou hodně emoční pocity, až ten film skončí, - z toho kina se mi bude těžko odcházet *9* ale jednou to přijít musí. -
...
Tak píšu, píšu, ještě než začne Pojídač hříchů, mimochodem všichni pak k obrazovkám! *4* Stále se mi promítá hlavou, to že Heath už není, a myslím i na MIchelle, jak asi na něj myslí, a že to pro ni musí být těžké, když si třeba vzpomene na dobu před 4 roky, kdy porodila, a s Heathm řešila propagace ohledně Zkrocené hory...A je mi jí hrozně líto, a Matildy....
Je to prostě šílený, že zrovna on nežije. V Beze mě, mě opět okouzlil, vypadá tam roztomile a svůdně, a při jeho scéně v kavárně, lidé, kteří viděli, ví jaká část filmu- tak v té scéně je neodolatelný, během jeho replik si říkám- bože,bože nejradši bych ho políbil na monitor! *14* *4* Jeho mluvení, pohyby obličeje, a mrkání jeho krásnýma očičkama, no být ledem, který potopil Titanik, tak jen taju!
On měl neuvěřitelné charisma, to ani nemusí promluvit, a číší z něj krása, a touha, která vás okamžitě spálí, a leckdy dostihne, ani o tom nevíte...
No závidím těm, kteří měli možnost ho vidět na vlastní oči, a sáhnout si na něj, jak já jim závidím, a mrzí mě, že mě už se to stát nikdy nemůže, kdyby žil, byla by malá naděje, mohl bych jet do USA na nějakou premiéru, a vidět jej, prostě vždy by se něco našlo, ale teď vím jistě, že tenhle sen se mi nikdy nesplní, protože Heath se nevrátí, zbývájí ným jen ty sny v noci, ve kterých třeba žije, a pak když se probudíte, cítíte k němu ještě více, a myslíte na něj...já to tak mám. Jak jsem jednou zmínil, snad je jeho dlaň v noci u mě, a hladí mě, nebo aspoň jeho slzy padají do mých snů...
Mám ho moc rád, a moc bych si přál, aby to věděla jeho rodina, že má Heath tolik fanoušků, a lidí, kteří na něj myslí- a pro mě jeho smrt nic neskončila, pro mě tu je, jsou tu jeho oči, úsměv, síla kouzla...I když to neslyší- Mám tě rád Heathe. -
Nezapomeňte!
Tak dneska pět minut před půlnocí všichni u TV Prima na Heathovu památku!
A teď jsu zase přidávat a ubírat na těch správných místech. Kdy to vlastně končí? -
beze me
tak a mam ho! :) byli jsme s mamkou nakoupit a stavila sem se do trafiky a koupila si ten filmiik:) mam kalendar i filmik za 1 den:) jsem nejstastnejsi:) kalendar mi koupil kamarad predcasne k mym narozeninam:) jsem mu moc vdecnaa:-* -
Dylan
Tak jsem zrovna dokoukala film Beze mě ... Je to moc zvláštní film, divným způsobem vyprávěný život Boba Dylana. Ale mně osobně se líbil. A Heath tam byl jako obyčejně okouzlující. Úplně mně bušilo srdce, když jsem si ho pouštěla. -
-
Re: Dylan
no já ho dneska konečně sehnala!..tak si ho du pustiitt!
-
-
filmiik
nemela sem zatim prilezitost nekam pro film zajet jsem z vesnice:( sice sem dneska byla v olomouci ae nemela sem moc casu litala sem po doktorech...ale doufám ze dneska zajedeme nekam do obchodu nebo do trafiky a budou to mit...ae mam kalendaar KONECNEEE!!!! -
...
Tak to já měl štěstí, hned v první trafice ho měli! Akorád, prodává tam číňan, a tomu když jsem řekl název, nerozuměl, takže jsem mu musel ukázat. *4* Ale mám ho... -
Beze mě
Ráno jsem vyrazila do trafiky pro DVD Beze mě, ale neměli ho. Stejně tak i jinde. Objezdila jsem celou Plzeň a nakonec jsem ho sehnala až v trafice v Tescu. Měli jedno jediné. Asi tam čekalo na mě. Už se těším, až si ho pustím. Pak napíšu. A co vy, sehnali jste ho? -
-
Re: Beze mě
jojo u nas taky meli jenom jedno,ale ukoristila jsem ho ja *1* ....taky se tesim az si to pustim,uaaaaa ňamiiii Heathy a Christian -
-
Re: Re: Beze mě
noo .. *9* já ho dneska nesehnala!..zkusim to ještě zejtra...
-
-
-
patriot
jee omlouvam se moooc.....nejak mi to posledni dobou nemyslii....moc se omlouvam...ae 12. nejsem doma:(:(:'( vracime se az v nociii:( chjooo mozna to nahrajeme:) uz sem to sice videla ae je to nadherny film:) -
........
vždycky byl a pořád bude můj oblíbený herec *9* nikdy na něj nezapomenu *9*