-
Beze mě
Ahoj, právě jsem zjistila, že ve čtvrtek 30.7. vychází v deníku AHA DVD "Beze mě: Šest tváří Boba Dylana"!!! Mám obrovskou radost, ještě jsem ten film neviděla. A hned v pátek nato v TV Pojídač. To je vydařený týden! -
-
Re: Beze mě
jupíí
-
-
cant take my eyes of you
ahoj lidi..
tady sem našla stránku,kde si můžete stáhnout písničku cant take my eyes of you z deseti důvodů http://www.muzikafree.com/index.php ?search=heath+ledger&source=All -
-
Re: cant take my eyes of you
dekuju moc *5*
-
-
...
tak já sem viděla většinu ale jednoznacne u me vede Priberh rytire,na druhym miste je Temny rytir i kdyz ho ta role znicila,ale je to fenomenalni hereckej vykon...na tretim miste u me je Zkrocena hora....ale kdyz nad tim ted tak premyslim tak nemuzu posoudit co je u me na jakym miste protoze on do vsech roli dal vsechno a me se libi vsechno...tot muj nazor *1* -
filmy
noo ae po pojidaci hrichu se navstevnost zase zvedne:) noo ja jsem jich videla 11 a jako prvni film s nim jsem videla pribeh rytire...tam sem se do neho totalne zamilovala=D jinak nejvice se mi libila ZKROCENA HORA, NED KELLY, CANDY A TEMNY RYTIR....AE VSECHNY FILMY SOU UZASNE:) miluju ho moc=* -
-
Re: filmy
No já ho poprvé zaregistrovala v e filmu Patriot asi před 5-6ti lety a strašně se mi zalíbil.A ve Zkrocené hoře je opravdu užasný.Je mi to strašně moc líto,že už není mezi námi.Těším se příští týden na jeho film Pojídač hříchu(v pátek na Primě ve 23.55)NEZAPOMENTE!! *3* *14*
-
-
...
No s tím, že je Heath mimo TOP 10 herců, s tím asi nic neuděláme, a možná jsou to herci, ale v tuto chvíli by se mělá brát v úvahu kvalita, a talent- tím pádem, Heath by tam jednoznačně měl být, ale co s tím naděláme, že?! Jinak já jich viděl asi kolem 10, spíše 9- a Zkrocená hora, jak už bylo podotknuto, je prostě NUMBER ONE- JEHO NEJLEPŠÍ FILM, 2. Candy- skvělý film, a skvěle to zahrál, a 3. bych vmáčkl Temného rytíře a Ples příšer, i když Casanova je taky milej film, ale prostě pro mě dva jeho nejlepší jsou- ZKROCENÁ HORA A CANDY. *4* -
-
Re: ...
pro me tez zkrocena hora temny rytir a candy.....ale s nim se mi libej zatim vsechny filmy co jsem videla...zatim =P
-
-
filmy
Pojďme sem všichni napsat, kolik filmů s Heathem už jsme viděli a které tři se komu nejvíc líbily. Já jich viděla 11 a mně osobně se nejvíc líbily: 1. Zkrocená hora (bezkonkurenční), 2. Casanova, 3. Čtyři pírka. Ale líbí se mi všechny a moc se těším příšní týden na Pojídače, protože jsem ho ještě neviděla. -
-
Já jich viděla hrozně málo *9* ....Nemůžu je nikde sehnat..ani na netu nenacházím....No, nic z těch co jsem viděla stoprocentně vítězí Zkrocená hora samozřejmě.. *14*...Čtyři pírka jsou taky super a Temnej rytíř by byl bez Jokera o ničem *1* Fakt úžasně to hrál... *14* ...já nevím...všechny jsou skvělý *1* x* -
-
Re: Re: filmy
Na netu je vse... staci umet hledat... -
-
Re: Re: Re: filmy
Hmm...to je hezký, no. *5*
-
-
-
Prosím Tě,píšeš,že se těšíš příští týden na pojídače hříchu-to mají dávat v televizi,a nebo to vyjde na DVD? *7* *14* -
-
Re: Re: filmy
Pojídač hříchů bude v pátek 31.7. na Primě ve 23.55 hod.
-
-
-
Chápete?
Lidi, měli bysme s tím něco dělat :D Heath už VŮBEC není v herecký TOP 10 *10* ...dobře, ale chápete jak ho mohl předběhnout někdo jako Jesse McCartney nebo Daniel Radclife/NIC proti jejich fanouškům samozřejmě *4* /?...Jinak je docela mazec, že Johnny po něm pojmenoval ostrov, ne? *14* -
sen
Dnes se my zdálo o Heathovy.Ve snu byl jako Joker a cítila jsem že je tady strašně prázdno po Heathovy a všechno my ho připomínalo.třeba jako různý úryvky z filmů hlavně z Temného rytíře.A všem v tom snu chyběl,byl to hrozný pocit..a to uvědomění že už nežije tak bylo hrozný...teda cokoliv ať se mě o Heathovy zdá ale ne tento sen,jako ty pocity že tady není,bylo my pak strašně smutno a hodně jsem na Heathe myslela.
Jinak je pravda že mi chybí moc a moc a budu si rámovat jeho plakát a dám si ho do předsíně na zeď abych ho měla hned na očích až přijdu dom...
tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a pište a užívejte slunečních nádherných dnů...pa a pa.HEATHY-navždy s láskou... *14* -
AŤ TO TU JEDE!
lIDI, sice vím že máme všichni Heatha velmi rádi, ale posledních pár dnů je to tu nějak zalehlé, nemyslýte? Takže se prosím zlepšete, *3* Jinak Petro já být tebou objednám si to znova, a kdo ví, kam se tvůj ,,kus´´ poděl....ale samozřejmě můžeš počkat. Jinak přemýšlel jsem nad tím, že Heath byl nejen skvělým hercem z širokým spektrem talentu, oddat se jakékoli roli, ale také osobností, která nechtěla být jen ,,Bravo´´ hvězdičkou, nebo příliš komerčním úlovkem. Dnes je sice komerce velké impérum, a nic proti ní nemám, ale líbilo se mi, že Heath z té řady vyčníval, snažil se být kvalitním hercem, a to se mu za jeho sice předčasně ukončenou, ale pestrou kariéru povedlo. Je fakt škoda, co škoda, přímo hrůza, že už nežije, ale prostě se stalo... Pročítal jsem také staré příspěvky, třeba i rok, dva, a je to zvláštní rozmezí, kdy třeba je příspěvek z roku 2005, kde ho všichni chválí, a baví se o něm s vědomím že žije...nebo z prosince 2007, tedy měsíc před Heathovou smrtí, napsala uživatelka toto: No, Heath teď sice vypadá strhaně, díky roli Jokera, ale až Temného rytíře dotočí, určitě se dá do kupy, a zas bude fit...
No a za měsíc zemřel- je to opravdu šílené, jak je osud vrtkavý, dnes se o člověku bavíte , a zítra naříkáte z jeho odchodu. No a ty staré diskuze mi přihání pláč, protože mě mrzí, že jsem jich nebyl součástí v době, kdy ještě žil, ale na druhou stranu bych to snášel ještě hůř, kdybych ho měl rád několik let, a pak by zemřel...Je to jako voda, jednou teplá, jednou studená,ale pořád je to voda... stejně z něj budu mít radost vždy! Za to co, pro filmový svět udělal, jakož byl jeho přínosem, i za jeho úspěchy, které ho třeba čekaly po smrti, prostě ho mám rád, a budu mu vždy určitým způsobem fandit. *4* -
-
Re: AŤ TO TU JEDE!
krásně řečeno.Já ho mám ráda už nějakej ten rok a nesla jsem to fakt hrozně a jeste nesu ale proste vim ze heath byl vyjmecnej a jedinecnej a ti co ho maj doopravdy radi na neho nikdy nezpomenou..
-
-
těším se..
Těším se až bude pojídač hříchů,sice sem to viděla už dvakrát ,ale co bych pro Heathe neudělala.Jo a v IN TOUCH je nááááádhernááá fotka Heathe Ledgera.Už ji mám taky vystřiženou a nalepenou v kronice.A včera jsem byla v jednom obchodě a dcera tam vzala leták nebo co to bylo a tam byl Heath jako Wiliam v Příběhu rytíře..To taky mám v kronice tady tohle to... *3* prostě když se daří tak se daří....ještě sem si vzpoměla..v mini tv je taky fotečka...právě na toho pojídače...
Jinak jetě mi pořád nepřišel ten kalendář *9* *9* *9* tak nevím co mám dělat objednat ho znovu a jinde ?Abych neměla 2-mě by to teda nevadilo ale co budu dělat se 2 kusy že?????
Ještě počkám...tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a myslete na Heathe,já na něj taky myslím neustále...tak pa a pište co nepíšete to by se Heathečkovy nelíbilo *13* tak se polepšete... -
-
Re: těším se..
Na ten kalendeář bych ještě počkala!Taky jsem na něj čekala,už jsem si chtěla objednat nový,psala jsem i těm,co jsem si ho objednala,neodpověděli, ale před 2 dny mi přišel!čekala jsem na něj asi 3 měsíce, aniž by mi dali z té internetové adresy vědět! Zkus ještě počkat, třeba ho ještě pošlou!! *3* -
-
Re: Re: těším se..
oprava: čekala jsem na něj 3 týdny ne měsíce!! *1* -
-
Re: Re: Re: těším se..
já sem si ho objednala a do týdnu mi přišel...jinak v tom kalendáři je fakt pěknejj!.. *1*
-
-
-