-
pojídač...
tak to se těším už aby to bylo.Sice jsem to vifěla několikrát ale je to tak krásnej dilm,že se bufu fívat zas.Tak pa a mějte se HEATHLEDGEROVSKY.... *3* -
-
Re: pojídač...
mne sa to tak páči,ked píšeš HEATH LEDGEROVSKÝ... *4* -
Re: pojídač...
sory za ty chyby ale měla jsem přehozený klavesy na klávesnici.Tam kde je f má být d a obráceně...
-
-
Heath
přiznám se, že jsem sem taky chtěla něco napsat, najednou ale nemám slov...tak nějak si furt asi neuvědomuju, že už nebude v novym filmu, že už nikdy neuvidíme jeho nádherně šibalskej úsměv. Mám kamaráda, který hrál v příběhu rytíře a říkal že měl tu možnost s Heathem mluvit, řikal mi že byl tak překvapenej jeho skromností a že je to prostě normální chlap, se kterym se dá hodně dobře popovídat, hrozně mu to závidim, že s nim mohl mluvit, ale o to těžší potom musí být se s ním rozloučit. Jeho filmy miluju, měl krásnou tvář a omračující úsměv. A jeho role Jokera, byla jsem nadšená, měla jsem z něho fakt děsivej pocit:-) Všem nám bude navždycky chybět. -
-
Re: Heath
Co bych za to dal s nim mluvit... vidět ho... proc musel zemrit... *9* ten zivot je tak nespravedlivej... stve me ze nemam ani nic na pamatku treba jeho autogram... proc se s tim nemuzu smirit, ze uz tu neni a ani nebude... tak rad bych to zmnenil... *9* ani si lidi neumite predstavit jak strasne zavidim tomu tvimu kamaradoj... mno i kdyz asi umite...
este sem se chtel zeptat nevite nekdo, kdokoliv kde bych mohl sehnat jeho autogram... ? prosím... stejská sem i po nem jako po nikom jinym... *9* tak strasne moc bych chtel vratit cas... *9*
-
-
Pojídač hříchů
Ahoj, v pátek 31.7. ve 23.55 hod. bude na Primě Pojídač hříchů, v TV mini je i Heathova malá fotka z tohoto filmu. Tak se dívejte! -
-
Re: Pojídač hříchů
Supr :) už sem to viděl asi 100x ale stejně se budu dívat... :) Heath byl uplně úžasnej herec... Jenom je škoda že asi nikdo z lidí tady neměl možnost ho poznat i jako člověka, všichni ho tady bohužel známe jenom z filmů, fotek atd.... Když se nad tim zamyslim tak to je strašný, my tady kuli němu truchlíme a teoreticky jsme ho ani neznali... :( Neznal sem ho a stejně ho mám rád... Proč musel zemřít... *9* *9* *9* Byl tak mladej, celej život před sebou... chudák Matilda, bude vyrůstat bet úžasnýho taťky... Už je to přez rok... myslel jsem že se s tim smířim... ale asi nesmířim, nikdy.... *9* *9* *9* *9* *9* R.I.P. Heath, Farewell -
-
Re: Re: Pojídač hříchů
Já jsem to ještě neviděla, ale moc se těším. Mám Heatha také moc ráda. Napadlo mě, že by nebylo špatné, kdybychom všichni jeho fanoušci, co sem pravidelně chodíme, koukali na ten film. Pomyslně bychom se tak sešli ve stejnou dobu u stejného filmu a mohli bychom tím tak trochu uctít společně Heathovu památku.
-
-
-
Zpěvák???
Hele tady je uvedený že Heath byl Povolání: Herec, zpěvák
jako věděl sem že byl herec... a ten nejlepší...:-) ale že byl zpěvák sem fakt netušil... vy ste ho někdo viděli někde někdy zpívat??? Ja ho viděl zpívat tak maximálně v 10 důvodů proč tě nenávidím... ale to je asi tak všechno... -
-
Re: Zpěvák???
no mozna je to i kvuli filmu I'm not there: 6 tváří boba dylana kde hrál boba dylana....a tam hrál na kytaru aji zpival...ae jinak jako koncerty nemival nebo tak...skoda nee?:) -
-
Re: Re: Zpěvák???
Škoda no... Já bych na jeho koncert šel i kdyby zpíval uplně příšerně... *1*
Pořád se nemůžu smířit s tim, že už nežije *9* *9* *9* R.I.P. Heath
-
-
-
kletba bratří grimů
nedávno jsem ten film viděla, je to taková hororová pohádka, ale bylo to super...doporučuju *14* -
-
Re: kletba bratří grimů
jj,je to hezkej film..trošku strašidelnej a fakt pohádkovej,ale hezkejj
-
-
pro Heathe
Srdce bolí,duše chce plakat,nad jeho
životem začlo se smrákat.
A pak se to stalo-osud nám ho vzal
a nikdo,nikdo se nezeptal-
bude vám chybět,může si ho smrt vzít
snad mělo to takhle být.
Přesto nám chybí,smutno je nám a chceme
ho zpět to aby hezký a krásný
byl zase tento svět.
Bez Heathe to ono není,stýskáme si od
úsvitu po setmění...
Heathy-navždy budeš v našich srdcích....
milujeme tě...a nezapomeneme... -
-
Re: pro Heathe
TAK TO JE KRÁSNE... *4* -
Re: pro Heathe
heffkýý
-
-
...
Dnes jsem se dívala na Temného rytíře a ačkoliv jsem to viděla už několikrát,nikdy jsem si nevšimla,že v jedné scéně je tam Joker nenamalovaný.Bylo úžasný vidět jeho nádherný obličej.A zjistila jsem že byla chyba aby dostal Heath jen Oskara za vedlejší roli,hraje úplně dokonale a zasloužil by si víc.Za hlavní roli určitě!!!!!!!!!!!!!! *3* A jak se máte jinak,určitě ste si koupily Neda Kellyho-já už ho mám dýl ale myslela jsem na vás že budete mít jistě radost.Tak se lidi koukejte na filmy s Heathem a mějte se jak jinak než HEATHLEDGEROVSKY.Tak ahoj a nezapomeňte Heath je náš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! -
ned kelly
dneska v noci jsme se s kamoskou divali zase na ned kellyho....super:) -
-
Re: ned kelly
jojo..toe krásnej film.. tedka si z netu stahuju akorád příběh rytíře,casanova,a temnýho rytíře *1* -
-
Re: Re: ned kelly
casanova je jeste lepsi :)
-
-
Re: ned kelly
jojo..toe krásnej film.. tedka si z netu stahuju akorád příběh rytíře,casanova,a temnýho rytíře *1*
-
-
casanova
k narozeninam od kamosek jsem dostala Casanovu, moc me ten film prekvapil, uzasne jsem se u nej bavila, doporucuju uz jenom kvuli tomu, ze Casanova je Heath -
-
Re: casanova
mnoo já si včera pučila kletbu bretří grimmů a zkrocenou horu.. dneska temnýho rytíře..tak se večer kouknu *14*
-
-
kalendar
a kde ze si ten kalendar objednavate?? -
-
Re: kalendar
ževraj ho majú v Bontonlande...plný regál -
-
Re: Re: kalendar
já jsem si ho obejdnala na netu asi před týdnem a ještě mi nedošel, tak jsem zvědavá, jestli mi vůbec dojde!! *16*
-
-