Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eve-lyn

achjoo

jakto,že se tady už nic neřeší.. nikdo sem nic nepíše.. ?..
    • aliss67

Re: achjoo

aj ja si myslím...asi sem začnem písat tie básne...
    • a.n.c.a.

Re: achjoo

no tak pudemresit, ale jeho smrt uz nechame byt
  • a.n.c.a.

?

jo je to pravda, ale taky jsem uronila slzu.rekla bych, ze bycom se meli bavit spis o nem o jeho filmech a e o jeho smrti ne?...
    • aliss67

Re: ?

jasne...prečo nie??
    • eve-lyn

Re: ?

asi jo...ale když je to ,,jenom" rok..
  • Chybí...

Holky, pročítám tady, co čtete. Heath byl talentovaý a nenahraditelný herec. Ano, ve švětě filmů patří na vrchol. Ano, všechny nás ta tragická událost mrzí. Ale uvědomujete si, že truchlíte pro člověka, kterého znáte jen z fotek a filmového plátna? *9*
    • gallacher

Re: Chybí...

no a co jako?....byl to nas nejoblibenejsi herec a porad je a my vime ze to byl uzasnej herec,clovek a tata a nic jinyho vedet nepotrebujeme... *16*
      • Re: Re: Chybí...

Když jste taklhe hotoví ze smrti cizího člověka, tak je mi vás vážně líto (v dobrym), protože když vám zemře někdo blízký, tak se musíte úplně sesypat...
        • Re: Re: Re: Chybí...

souhlasim...myslim ze jeho smrt by se nemala tak prozivat...jako ano byl fakt vybornej ale stejne michael jackson...umrel a co ted?budem vsichni 150 let brecet?nechci tady byt za nejvesti necitlivku ale jako myslim ze kdyz umre nekdo velkej jako napr.heath tak ano mame byt proc smutni ale jako zivot jde dal i bez nej a myslim ze se mi ani zivot nezmeni...je mi lito ze umrel ale proste zit se musi dal... *5*
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: Chybí...

nechapes to a ani to pochopit nemuzes.....Pro nektery tady znamenal a znamena strasne moc a je mi lito ze ho oznacujete za ciziho cloveka...ano neznali jsme ho osobne ale v nasich srdcich to byl nas nejmilovanejsi clovek a taky to tak zustane....
            • Re: Re: Re: Re: Re: Chybí...

Plně s tebou souhlasim...
            • lucuska90

Re: Re: Re: Re: Re: Chybí...

Jo přesně tak, pro některé znamenal hrozně moc! Když si představím, že už nenatočí další skvělé filmíky, tak je mi z toho strašně smutno! on byl nejúžasnější herec! prostě je nezapomenutelný a jeho smrt je pro někoho, jako smrt bližního! Každý to prožívá jinak! Heath FOREVER!!! *14* *4*
    • aliss67

Re: Chybí...

??????
  • petrahladilova

jinde

ten kalendář sem si objednala jinde a v týdnu by měl přijít tak se těšííííííím *1*
  • petrahladilova

Heath

4etla jsem kousek dál,že někteří mluví s Heathem.No já taky s ním mluvím a i mě to pomáhá a nezáleží na tom kolik vám je ať už 16 nebo 30 jako mě.Já ho miluju a přijde mi normální s ním rozmlouvat a nejsem blázen jen mě to uklidňuje a mám tak pocit,že neumřel a je pořád tady.A vlastně se stím tak vyrovnávám stou jeho nemožnou a neuvěřitelně zbytečnou smrtí..
    a ostatní ať si říkají co chtějí mě jde o Heathe ne o nemožný řeči...tak pa a věřte že HEATH LEDGER JE NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak a je to........
    • gallacher

Re: Heath

Mas naprostoou pravdu,taky s nim rozmlouvam a nekdy mam fakt pocit ze je u me...
      • lucuska90

Re: Re: Heath

naprosto s Váma souhlasím...on nám pomáhá!!!
  • petrahladilova

mě nepřišel

a to sem ho měla taky objednanej *9*
    Já jim tam zavolám...nebo pošlu mail.Aby ho vůbec pak měly to by mě naštvalo *8*
    Jinak jak se máte.V Touch byla fotka Matildy a psaly tam že je čím dál víc podobná Heathečkovi.KONEČNĚ mám Temnýho rytíře.... *3* a zadarmo jeden kamoš mi ho stáhl z netu...tak su ráda.Tak se mějte HeathLedgerovsky a já du uklízet děcka jely na koupák tak mám klid.... *15* na ten úklid myslím ne od nich...
  • eve-lyn

fotky

..sou nějaký nový fotky matildy ..?...protože já sem nikde žádný new nemohla najít
  • perth

Kalendář

Hurááá *3* Včera mi taky přišel ten kalendář.. *1* Heathy je na těch fotkách moc pěkně..Nejvíc se mi líbí ta osmá, kde je vidět jen jeho tvář ze tmy..je to jako kdyby se na nás shora díval.. *4* A já vím, že dívá..možná si teď povídá s M.Jacksonem..*7* R.I.P.Heathy..We will always Love You *14*
    • Re: Kalendář

jo, ale musime si priznat, ze jackson je vetsi legenda nez heath ale i tak jsou to oba co neco velkyho dokazali a uz se moc tesim na imaginarium uz konecne po prazdninach!!*3*
      • lina25

Re: Re: Kalendář

Hlavně v obou případech sehrály v obou případech léky. S tím rozdílem že MJ se snažily oživit hned jak upadl do bezvědomí. Byli tam lidi. Stejně to bylo zbytečné. Možná kdyby byli u Heatha tak to mohlo skončit lépe aspoň v jednom případě
    • lina25

Re: Kalendář

Ano, myslím že tyhle dvě legendy by si měli co říct... Tohle byl taky šok
      • Re: Re: Kalendář

to jo..
  • tetka.betka

=D

Heatheček nejlepší, má užasné filmy, je krásný, má herecký talent, Zkrocená hora, je prostě nepřekonatelná, úžasná, skvěla!!Ale i ostatní filym jsou Boží :-* Heatečku, navždy tady s námi zůstaneš, a třeba ten tvůj poklad (Matydla) bude taky herečka a zdědí talent po tobě :-*¨pa
  • gallacher

..

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii dneska mi prisel kalendaaaar.......
    • aliss67

Re: ..

tak to sa máš...ja si ho tiež planujem kúpit...na prázdniny idem do Prahy...tak zajdem do Bontonlandu...a kúpim si ho *4*
    • eve-lyn

Re: ..

..ahojky,chci se zeptat,jestli je možný si ještě nějak ten kalendář objednat? a dyžtak kde.. díky..protože to mám do Prahy dcl dost daleko xD tagže se tam nedostanu abych si ho koupila..tagže bych si ho chtěla objednat..
      • gallacher

Re: Re: ..

ruzne po netu,staci kdyz zadas do vyhledavace na seznamu Kalendar Heath ledger a tam ti naskacou odkazy tak si tam nejakej vyber...
        • Re: Re: Re: ..

dííky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit