Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

....

No měla by být na Nova Cinema, to psali už v únoru, tak doufám že jí uvedou co nejdřív!
  • natali.rose

zkrocená hora

???? ona má jít zkrocená hora??jeeeeeeee... *4* až budete vědět něco vědět určitě to sem napište....sice jsem ji viděla nesčetněkrát *4* , ale miluju jííííí *14*
  • heatcliff

...

No já všechny filmy neviděl, tak jsem ještě rád, aspoň se mám na co těšit...
  • heatcliff

...

Jsem rád, že Heath bude zase v televizi, navíc jsem Pojídače hříchů neviděl, takže už kvůli toho jsem rád. Taky stále čekám, kdy se objeví na Nova Cinema- Zkrocená hora, na jaře totiž psali, že jí hodlají zařadit do jarního vysílacího programu, byla tami fotka, a stále nic, a to už je léto, tak snad se dočkáme, sice už jsem jí viděl nejméně 100krát, ale i tak budu rád, protože to bude v televizi.
    • Re: ...

Já už ho viděl, ale stejně budu koukat... :) Heath je prostě úžasnej... Štve mě, že už sem s nim viděl všechny filmy co natočil... teda jenom ne toho Parnasse, proto se na něj tak těšim... je to divny protoze vetcina filmu mi staci videt tak max. dvakrat ale na filmy s Heathem koukam porad dokolecka :D
      • Re: Re: ...

nojo..já taky.. pořád dokola..
        • petrahladilova

Re: Re: Re: ...

já taky pořáááád dokola a vůbec mě to nevadí.Pro Heathe cokoliv.Já všechny neviděla tak mám co dohánět,ale co mám doma tak se na to dívám pořád...Mám 11 filmů s Heathem a jsem šťastná jak blecha...
  • gallacher

...

to je super ze budou davat pojidace ..uz se na to moc tesim...Shannyn a Heath opet spolu :D....super ja ho miluju a ju mam taky rada..
  • tAk už hO mám taky

tak už ho mám taky ..ten kalendář!!
    tyyjo..se na něj budu dívat každej den xD celej rok..xD *15*
    • lucuska90

Re: tAk už hO mám taky

ahojky,mohla bych se prosím zeptat,kde jsi ho objednala??já jsem si ho objednala na jedné internetové stránce asi před 2 týdnama a pořád nic!mohla bys prosím poradit?? *3* děkuju *3*
      • eve-lyn

Re: Re: tAk už hO mám taky

jj jasně -
        http://www.online-knihy.cz/Heath- Ledger-2010-nastenny-kalendar/d2969 5
  • heatcliff

...

Stačí se jen podívat na slunce na oblacích, a odráží se v něm jeho tvář...
    Jeho svatozář, a hřejivé oči, které se na nás dívají...
    Směji se a vím, že on tu zůstane navždy.

KRÁSNÉ *4*
  • heatcliff

...

A samozřejmě myslím na něj, a na to, že už tu není, a je to opravdu divné, protože když sleduju jeho filmy, tak tam žije, usmívá se, a říkáte si, že vám dává energii, a když film vypnete, najednou si řeknete, proboha, tenhle krásný, mladý a talentovaný Heath už není. A najednou mi nad tím rozum stojí, a prostě to nechápu...Každý den si uvědomuji, že jediné co nám ho může připomínat, a zachovat jeho tvář v naší mysli, jsou jeho fotografie, kterých je spousta, vemte si, že to jediné nám po něm zbylo, ještě jeho filmy, ale fotky, tam je jeho tvář zachycena dokonale, a to je také jediná šance, jak si ho nevymazat, a mít ho v sobě, já na něj stejně nezapomenu, protože ho mám moc rád, a vy všichni jistě také. Myslím i na jeho rodinu, která musí žít dál, a nedokážu si představit jejich neskutečný smutek, také Michelle...Ale Heath by jistě chtěl aby jsme byli štastní, a mysleli na něj radostně, už kvůli něj, on přece miloval život, a my bychom ho neměli zradit...Ale i tak mi to občas nedá, a příjde na mne stesk a lítost, to už bude prostě vždy...

pěkně řečeno
  • heatcliff

...

Zdravím všechny po delší odmlce! Konečně mám net, takže se opět stávám každodenním návštěvníkem. Jinak jsem letmo pročítal vaše příspěvky za dobu, co jsem tu bohužel nebyl, vidím že řešíte Heathovy filmy, to mne těší...Jinak na Pojídače se budu 100% koukat! A co se týče jeho ostatních filmů, pro mne osobně jsou nejlepší tyto: Zkrocená hora, to je prostě Number One!!!, Candy- zahrál to božsky, a navíc mu dramatické role sedí, než kterékoli jiné, a pak bych řekl například Ples příšer, kde sice hraje chvíli, a chudáček se tam zastřelí, ale má tam dost významnou roli, a celý ten film je opravdu dost zajímavý,no a samozřejmě temný rytíř- mistrovsky zahráno...Nedávno jsem si koupil Casanovu, a nadchl mne tam, nikdo jiný by se nehodil na svůdníka historie tak, jako Heath, protože kdo by mu nepadl k nohám, já osobně ano! a co vy? taky, že?!

To teda :)

Mně se také nejvíc líbí Zkrocená hora, ta nemá konkurenci. Pak asi Casanova, v Candy zahrál senzačně, Kletba bratří Grimmů - tam byl moc roztomilej, prostě se mi líbí všechny filmy, kde hraje, protože ho mám moc ráda. Už tím, že v tom filmu hraje Heath, mu dodává zvláštní kouzlo.
  • emo-anne

pojidac hrichu

jee tak tento film jsem jete nevidela nejviic se tesim:) jete ze to davaji 31.7 protože 1.8 už bych se nemohla divat protoze odjizdime na dovolenou....uz se tesim...obvolam kamaradky:D super...mejte se:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit