Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bravo obalka

Tak na to hlasovani s tema obalkama uz prdte... ja sem si myslel, ze kdyz vyhraje ta s Heathem, ze ji pak doopravdy daj na titulku... ale nedaj... je to jen nesmysl... skoda...
    • Re: bravo obalka

Jé a já jsem se tak snažila, ještě dnes ráno se mi podařilo dostat čtyři Heathy na začátek, ale těm ostatním to rychle přibývá, za chvíli budou mít všichni pětku. No ale když to není k ničemu, tak už na to kašlu. Škoda.
  • bravo obalky

Lidi!!! Nako jste vsichni zapomeli pridavat hlasy obalkam s Heathem na Bravo.cz ... Uz Heathove nejsou vubec na titulni strance :( *9* nezapomente, ze hlasy dou pridavat kazdej den... tk pls honem honem pridat Heathovi a tem ostatnim samozrejme ubrat... *1* Heathove to musej vyhrat... tady jsou kdyztak odkazy:

http://www.bravo.cz/cislo-15/ vlastni-obalka/67078-patrikpumr/por adi

http://www.bravo.cz/cislo-15 /vlastni-obalka/66940-twist/poradi

http://www.bravo.cz/cislo-15/vla stni-obalka/67085-del-mar/poradi

http://www.bravo.cz/cislo-15/vlast ni-obalka/66834-heatcliff/poradi

http://www.bravo.cz/cislo-15/vlastn i-obalka/67087-darling/poradi

http://www.bravo.cz/cislo-15/vlastn i-obalka/67100-10pppppppppp/poradi
    • Re: bravo obalky

Doprcic... nechapu jakto, ale kdyz chci jit na ten odkaz tak se ta obalka s Heathem nezobrazi :( *9* takze hlasy pudou pridavat jedine, kdyz pudete na www.bravo.cz tam najdete ty obalky a Heathy najdete... musime je ale dostat do vedeni... !!!
  • foto

Ahoj všichni,mám také moc ráda tohoto
    herce,nevím jestli to tady už bylo,ale
    jedna holčina na Lide.cz má s Heathem
    fotku/její profil Laffora/.Tak doufám,že
    jsem Vás trochu potěšila. *14*
    • Re: foto

Já chci taky s Heathem fotku *9*
      si ani neumite predstavit jak ji zavidim... mno i kdyz asi umite...
  • heatcliff

Tak kde to vázne?

No lidi, jako aby tu za den přišli dva lidé- ostuda, jestli na Heatha zapomínáte, tak je to škoda...Jinak Heathovi přibívá fanoušků, to jsem rád, je opravdu hezké, že i když je chudáček po smrti, lidé ho mají rádi, a myslí na něj, je to ta největší přízeň, musíme Heathův život oslavovat, musíme být šťastní, za to co dokázal, a my na něj musíme být pišní, a jeho práci, s úctou a respektem chválit, a obdivovat, zaslouží si to! I když mě štve, a drásá mě, že už nežije, to bude asi pořád, vždy si na něj vzpomenu... *9* *4* *9*
    • Re: Tak kde to vázne?

Ze na Heatha zapomínáme? *13* Ne ne ,nezapomínáme *13* ,na něj totiž není možný zapomenout-tak velký to byl herec!Ted jsem četla,že 31.7. mělo vyjít DVD I´m not there *7* ,to jsem prošvihla *9* ,no snad ho ještě někde seženu *14* *14*
      • a.n.c.a.

Re: Re: Tak kde to vázne?

ja jsem to taky prosvihla =( a jeste jsem to nevidela... ale co rozhodne se na to podivam nekdy jindy sice dyl nez vy ale rozhodne to uvidim
      • eve-lyn

včera sem byla v tescu a ještě ho tam měli (to DVD )..tak ho snad ještě seženeš *3*
        • Re: Re: Re: Tak kde to vázne?

Díky,mrknu tam *9*
      • eve-lyn

včera sem byla v tescu a ještě ho tam měli (to DVD )..tak ho snad ještě seženeš *3*
  • Bravo

Kde jste všichni? To jste usnuli, nebo co? V obálkách Brava už se mezi naše Heathy dostal jeden vetřelec, ještě se mi ho podařilo sestřelit, ale co bude dál? Takhle to prohrajeme. Moc se mi líbí ty obálky, které teď vedou, a to Darling a PatrikPumr. Jsou super.
    • Re: Bravo

Vsechny obalky s Heathem uz vyrazili naky kkti :( musime rychle vsichni zacit pridavat hlasy...
  • heatcliff

POJÍDAČ

No samozřejmě Heath byl perfektní, jako vždy, ale film moc silnou stránku neměl, díky těm podsvětným scénám, temnotě, a vyžírání hříchů...tyhle scény působily nahraně, a chvílemi, jako tucotvý horor 90.let...Tohle mi ten film kazilo, jen tohle. A Heath byl božský- 100% Myslím, že neexistuje film, kde by to nezahrál dobře, nikdy nic nezakzil.
    • xxpetulqa

Re: POJÍDAČ

Tak nějak souhlasím s tvým názorem. Dokoukala jsem to hlavně kvůli neěmu :D. A tam byl fakt dokonalej *14*
    • Re: POJÍDAČ

Máš pravdu-Heath byl v tom filmu skvělej a moc krásnej *14* *14* i když ten film nebyl nejhorší,tak má Heath i lepší filmy,ale jsem ráda,že jsem viděla další jeho filmeček *3* .Strašně ráda bych viděla i Candy a Casanovu,nebo třeba Ples příšer.Snad to budou dávat v televizi,anebo to vyjde ne DVD *8* *14* .Mám ho také strašně moc moc ráda *14* a chybí mi ... *9* *9*
      • Re: Re: POJÍDAČ

Ples příšer už na DVD vyšel, u nás ho mají v Levných knihách za 29 Kč. Jinak na adrese: DVD-city.cz se nechá objednat na dobírku Candy za 95 Kč, Legendy z Dogtownu za 178 Kč, Casanovu teď mají přes tři sta, ale já jsem si ho tam objednala za 178 Kč. Časem se tam zase objeví levnější.
  • emo-anne

pojidac

me se ten film hrozne libil:) a heath tam byl nejnadhernejsii:)
  • Pojídač

Já jsem také vydržela do konce. Děj mě moc nezaujal, ale to mi vůbec nevadilo, protože jsem ho ani moc nevnímala díky Heathovi. Souhlasím, že se Zkrocenou horou se srovnávat nedá. Ale stejně jsem ráda, že jsem viděla další Heathův film.
  • heatcliff

...

Tak i když mě bral pocit, že bych chtěl spát, řekl jsem si že vydržím, a dokázal jsem to. Pojídač hříchů, ač kritiky odsouzený film, který byl propadákem, je zajímavý, Heath byl samozřejmě výborný, a dokázal opět spojit šarm, a dovednost hraní. Na ten film bych se podíval ještě jednou, ale asi jsem zastáncem toho názoru, že patří mezi jeho slabší filmy...
    Co mi na tom filmu vadilo, byly některé scény toho pojídání hříchů, bylo to až moc fantasy, a smyšlené,to jediné...
    Ale jinak film v pohodě, stejně Zkrocená hora nemá konkurenci! Ta bude vždy jeho nejlepším filmem!
  • emo-anne

pojidac hrichu

paaani .....10 minut pred filmem a jsem hrozne nervozniii!!!fakt hrozneee:)ae nejvic se tesim:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit