-
Vždy ma zabolí akonáhle sa pani Helenke ubližuje🙂 je totiž neskutočná ozajstná hviezda excelentná Speváčka a charizmatická Dáma🙂 udržať sa na popscéne 55rokov klobúk dolu
-
Moja najmilšia pani Speváčka Helenku milujem od mojich ôsmich rokv vtedy vystupovala spolu s Vaškom Neckárem u nás v Amfiku odvtedy je pre mňa tou najlepšou a najmilšou Speváčkou🙂🙂🙂
-
Už ako malý chlapec som miloval pani Vondráčkovú a trvá to stále Pani Helenka je stále famozna excelentná pani Speváčka🙂 zbožňujem ju nielen ako Speváčku ale aj ako srdiečkového človeka bolí ma hlavne to že niektoré ataky voči nej ma bolia Helenka si to rozhodne nezaslúži je úžasne milá má nádherne nežný hlas a jej koncerty to je balzam radosť a Láska ktorou nás Helenka obdarúva🙂
-
Nesmierne si vážím a ctím pani Helenku je mojou najmilšou a najmilovanejšou Speváčkou
-
Pre mňa je Pani Vondráčková srdiečkovo slniečková Pani Speváčka fandím jej od môjich ôsmich rokov a som náramne šťastný že stále úspešne koncertuje zbožňujem ju a nesmierne si ju vážím a ctím
-
Pani Vondráčková je neuveriteľne nadčasová Pani Speváčka s nádherne zamatovým hlasom😍 milujem ju od detstva neviem si predstaviť svoj život bez Helenky
-
Helena Vondráčková nič moc
-
-
Pani Helenka je stále famozna a fantastická Speváčka moc jej fandím🙂😍
-
-
Pani Helenka je mojou milovanou Spevákou moc a moc si ju vážim a hlboko ctím je naozaj výnimočná a vzácna multitalentovaná umelkyňa😍
-
Helenka Vondráčková multitalentovaná excelentná speváčka a úžasná tanečníčka a steparka vznikajúca charizmatická Osobnosť😍😍😍😍😍
-
Obdivujem pani Helenku celý môj život od detstva a som náramne šťastný že je stále aktívna fandím jej a držím je palce 🙂 zbožňujem jej fantastické koncerty prekrásne spieva brilantne tancuje stepuje je absolútnou multitalentovanou Divou🙂