-
Helena
www.helenavondrackova.wbs.cz -
p. Vondráčkové je mi líto, už nepatří mezi nejlepší a to proto, že má hlavu plnou jen soudů a jak vymoci co nejvíce peněz. Zná jen soudy a soudy HANBA. *12*
-
Další ostuda pro Vondráčkovou tentokrát ovšem mimořádná.Zatkli nevlastního syna Vondráčkové hrozí mu 10 let vězení! Nepoučitelná Heleno jak se říká jablko nepadá daleko od stromu
*7* -
Martin Michal je mi velmi nepříjemný a nesympatický už od začátku a je smutný, že HV ho ve všem ještě podporuje, to on z ní udělal takovýhleho člověka, vždyť ona taková vůbec nebyla. Je to velice smutné, jak jeden člověk může druhému naprosto zničit celoživotní kariéru....velice smutné.
-
Helena Vondráčková, Michal David a Karel Gott🤮🤮🤮🤮
-
Je trapné, že HV se nechává zvěčňovat v tisku, že jí někdo sahá na zadek, ale zřejmě potřebuje dostat lidi na koncert a každá reklama je dobrá. HV vy jste hluboce klesla, k tomu není co dodat.
-
pro Kikush77: Helena bývala dobrá zpěvačka,ale už není. Není to tím,že by už neuměla zpívat,ale díky těm nechutným soudům už na ní není nikdo zvědavý a já se ani nedivím. Na její koncert bych nešla už jen z toho důvodu,jaká je a co je schopná pro peníze všechno udělat. A prosím tě Lucku Vondráčkovou nech na pokoji,je pravda, že nemá takový hlasový rozsah jako Helena,ale je milá, sympatická, nemá žádné nechutné skandály, je prostě v pohodě. A toho já si cením víc než počet nasbíraných Slavíků a počet vyprodaných koncertů.
-
-
Plne súhlasím s Pájou a chcela by som sa opýtať Kikuš, Kiki, či Kristíny, čo dokázala v živote ona, keď si dovolí tak kritizovať Lucku. Porovnávať dôchodkyňu Helenu s omnoho mladšou neterou, ktorá má inú profesiu, je prinajmenšom trápne. Lucia je doktorka filozofie, herečka a popri tom "aj" spieva. Spev nie je jej hlavná profesia. Helena by jej vekom mohla byť matkou a celý život len spieva. Mrzí Ťa, že Lucka je šikovná? Že niečo dokázala a zaujala ľudí? Alebo si potrebuješ len kopnúť, lebo sa volá Vondráčková a nie sú okolo nej škandály, ako okolo tety Heleny? Tiež Ťa prosím ako Pája -daj Lucke pokoj!
-
-
Přesně tak.
-
-
-
"Stará vondráčková se úplně pomátla, vona se furt vystavuje s tím svým manžílkem a pořád si myslí, že ji lidi mají rádi. Ona vůbec netuší, že ji tři čtvrtě národa nebere, že se jim zprotivila a furt bude lézt do tisku a bude a bude, jen když bude v aha nebo v blesku a bude se o ní psát, že se jí lidi smějí, to prostě nedokáže pochopit. No, kdo nemá z hůry dáno, v apatice nekoupí." Raději to dávám do uvozovek, co kdyby.
-
Helena Vondráčková byla jedna ze zpěvaček, kterou jsem do doby, než totálně zblbla díky Martinu Michalovi velice uznával. Má hlasový rozsah, dobré texty a melodie snadno zapamatovatelné. Doopravdy byla dříč na popové scéně. Dnes, pokud ji vidím, nebo slyším prostřednictvím mediálních sdělovačů - televize, rádio - tak to vypínám a počkám si pět minut, abych ji neslyšel. To Vám paní Vondráčková doopravdy stálo za to poštvat si proti sobě takovou spoustu lidí Vašimi soudy se vším a s každým. Naoperovat si ve Vašich letech implantáty a zblbnout kvůli orgasmu s chlapem, který je pouhopouhý parazit na Vašem úspěchu - tomu mladší generace říká totální úlet.....to Vám nestálo za to!
-
-
Myslím, že je to spíš o tom, že Helenka neumí stárnout... Michal na tom nese svůj díl, protože jeho hloupost nezná mezí a díky ní není nikoho, kdo by Helence otevřel oči...
-
-
hruza
Stará krava co si hraje na mladý tele -
-
Re: hruza
Rád bych viděl, jak vypadáš ty a co jsi v životě dokázal/a, další zamindrákovaný nabob, co baští brambůrky u televize. -
-
Re: Re: hruza
to co dokázala ona, tím bych se zas tak moc nechlubila, ale jo plastika taky potřebuje na živobití, a jak trávíš svůj volný čas, nás absolutně nezajímá!!! vondráčena je namyšlená, falešná, předimenzovaná fůrie!!! -
-
Re: Re: Re: hruza
Jak můžeš tvrdite, že je namyšlená a zlá? Pochybuji, že ji znáš. Měla jsem tu čest se s Helenou několikrat setkat a vždy byla milá a ochotná má příjemné vystupování. Že má plastiku? Prosím Tě, kdo ji nemá? Helena má upravené poprsí, malokterá žena nemá. Má upravená víčka, no a, to si nechávají dělat i chlapi a má upravený krk. Ovšem její dokonalou postavu jí asi nevyplastikovali, co? Její všestraný talent asi také ne, co? Takže to jak vypadá nesvádějte pouze na to, že má nějákou plastiku. Eva Pilarová jich má mnohem více.(Paní Eva mi nevadí, je to jen příklad) Stejně jako Hana Zagorová, které to stejně nepomohlo. Ale to je věc názoru.
-
-
-