-
Helena je dobrá
ale Marta Kubišová byla v době, kdy ji zakázali na vrcholu a byla lepší zpěvačka (v Golden Kids byla Helena brána jako spíš tanečnice a až druhá zpěvačka), Kubiška se mi taky víc líbila a především byla neuvěřitelně silná osobnost, Helena spíš taková princezna bez názoru, proto taky mohla dál zpívat -
-
Re: Helena je dobrá
Marta uz nezazpiva slusne ani HORI. Helena je na rozdil od ni v zahranici prirovnavana k Barbre Streisand. Nejspis pro to, ze zpivat umi!!! A to, ze na rozdil od Marty umi i jazyky a tancovat a hrat na nekolik hudebnich nastroju je jenom plus. -
-
Re: Re: Helena je dobrá
Helenu mám ráda,ale paní Martě Kubišové nesahá ani po kotníky.Tyto ženy s nedají ani srovnat. Marta - užasná žena a osobnost,Helena - loutka .
-
-
-
Jdi domů ....!
Vždycky když vidím tu starou ..., tak si říkám, že by bylo nejlepší se už naučit spávat v rakvi, nezaclánět svojim plastickým tělem, a nechat prostor pro mladé a talentované zpěvačky na úrovni Demokratické republiky!!!
To proč mohla zpívat v minulém režimu, bych řekla, že každý rozumný člověk s normálními mozkovými buňkami ví až moc dobře. Je mi z ní šoufl *9* !!! -
-
Re: Jdi domů ....!
jdi se s tím to zahrabat!!!!!!!!!!!!! *10* -
A ty jsi nekda videla nejaky slusny mlady zpevacky? Prosim te, dej nam vedet, ktery to jsou, protoze ja o zadnych nevim. A uz vubec ne o takovych, ktere by Helene sahaly aspon po kotniky. Helena zpiva, protoze tu neni nikdo, kdo by ji nahradil. Kdyby to tak nebylo, tak by byla sama nucena prestat zpivat. -
Dado ty jsi jen velmi zlá nebo zlý? určitě nepohledná nespokojená hyena! Jakým talentovaným mladým zpěvačkám má dát Helena prostor? snad si nemyslela třeba její neteř bez hlasu! nebo snad nějakou rychlokvašku ze superstár?Helena zpívá dnes i v minulosti jen proto že je naše největší hvězda to je vše !!!
-
-
Vondráčková by se se svým manželem měla všem omluvit, za posledních několik let na své kolegy nakydala tolik špíny, až to hezké není. Na omluvu není nikdy pozdě, paní Heleno, vždycky se dá začít znova, musí se ale chtít. Když už máte s někým problémy, tak to prosím vás neřešte přes bulvár, akorát si kazíte pověst a fanoušků ubývá. Jste snad dost stará na to, abyste tohle pochopila.
-
Helenka i Martin
JSOU SUPER! *14* -
-
Tondo,buď jsi velký vtipálek nebo Tvoje IQ stačí maximálně na rozlišování světla a tmy!!!
-
-
*16*
-
Helena Vondráčková je o ničom aj ako speváčka🤮
-
Re Pavol : Kterou pomocni osobitnou jsi to presne "absolvoval" ?
P.S. Ja vim, dnes to jsou zvlastni skoly *1* *1* *1* -
tak judr. od vondráčkové má konečně potvrzeno, že hv je ojetej mercedes a patří do důchodu, super.
-
helena
no hovorte si co chcete kazdy vie len kritizovat ohovarat a nadavat no pre mna je Helena obrovska inteligentna a ludska osobnost proste velky clovek. -
-
Re: helena
souhlas, diky -
Re: helena
Helena už dávno není velký člověk...je jen směšnou loutkou jejího povedeného manžela.Hodně mě zklamala že dopustila aby začal MM vyhrožovat dokonce i M.Kubišové soudem.Hned jsem šel vrátit lístky do lucerny ptal jsem se paní v tiketpru jestli lidé vracejí lístky a řekla že hodně!!!Lucernu asi nakonec vyprodá ale nás skalních fanoušků kteří jí potporovali tak těch hodně ubude a bude to znát hlavně v různých anketách atd...Už přestávám věřit že se HV vzpamatuje a nakopne MM tam kam měla už dávno!!!
-
-
Mala by ísť už fakt do dôchodku. Jej spev už je fakt falošný