Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
905 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bojkot

Všichni charakterní lidé by měli tuhle zpěvačku bojkotovat *16*
    • Re: Bojkot

Souhlasím s tebou, měli bychom ji bojkotovat, což se děje, ale rádia ji neustále hrají, nechápu proč, jak ji slyším, tak vypínám, už mám toho jejího hlasu dost.

Souhlasím, tahle tzv. zpěvačka by neměla dále vystupovat, je výsměchem všem zpěvačkám s velkým Z, zpívá na playback, stále zpívá písně z doby totality, její rozhovory nemají ani hlavu ani patu, ať si vezme mm a jede někam, kde o ni budou stát, tuhle plastiku opravdu nemusím.
      • Re: Re:bojkot

hele ty chytrej zřejmě si nenavštívil její koncert vid? vždy na koncertě zpívá živě..co se týče vystoupení v televizi tam zpívá na playback každý, pokud to není někde řečeno že to bude live... zatím co Helča se vystoupení naživo nebrání, za to někteří ano..
      • Bojkot

To je tedy síla. Shánět o někom informace, lézt na jeho stránky, abych napsal, že mě opravdu nezajímá a že bychom ji mělibojkotovat, to může udělat fakt....myslitel!

Přesně!!
      • Re: Re: Bojkot

Tak co děláš na její diskusi, chytrolíle?
        • To není její diskuse, ale diskuse o ní... *6*
      • hzk5k

Re: Re: Bojkot

kam by Helenka jezdila? *5* má spoustu fanoušků a obdivovatelů *14* *14* *14* pokud se ti nelíbí, tak proč lezeš na její stránky *16*
        A nechápu proč by měla přestat zpívat starší písničky. Na rozdíl od "hitů" některých rádobyumělců mají hlavu a patu a jejich texty jsou o něčem!

Tak začni Pavlíku. Myslím, že se bez lidí s těmito a podobnými názory docela dobře obejde.
  • Helena má období kdy je vnitřně neštˇastná.

Helena má období kdy je vnitřně se sebou nespokojená. Kamil
    • Re: Helena má období kdy je vnitřně neštˇastná.

Zato Ty, Kamile, máš evidentně období, kdy si myslíš, že hlásáš moudra.
  • jaký má žaludek?

M.Kubišová byla odstavená,a tato dáma fungovala dále.Jakými cestičkami si to vyšlapávala?No a teď pokračuje ve své tzv.karieře za pomoci svého manžela.On je to jediné,co ji v poslední době opravdu upřímě přeji!!! *5*
    • felicita

Re: jaký má žaludek?

POSTELEMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
      • Re: Re: jaký má žaludek?

Co to je ?
        • Re: Re: Re: jaký má žaludek?

sex !!!!!!
  • oopss

ta jaký dostala odškodnění?

od státu žádala 14 milionů,a v tv řikali že jí přiznali 900 kč!! *1* *15*
    Patří jí to,i když si nezaslouží ani halíř!!!!!!!!!! *15* *15*
    • Re: ta jaký dostala odškodnění?

Kdo chce psa bít... Je vidět, jak paní Helena leží novinářům v žaludku. Nedají jí pokoj, neustále na něco poukazují, nejraději by jí nasadili psí hlavu. Lidi, věřte novinářům, obzvlášť bulváru a máme tady třetí světovou! Kdyby se každý staral o svý hrbatý děcka, nemusela by tu být tak nejapná dikuse. *3*
      • Re: Re: ta jaký dostala odškodnění?

jak to myslis nejapna obyc.diskuze ne a jestli se ti tu nelíbí tak sem nechod ne logika.... *13*
    • paraela

Re: ta jaký dostala odškodnění?

je to tak!!! *15*
  • Zklamala

Mě paní Vondráčková mě zklamala jako člověk. Za dobrou zpěvačku mluví především její hudba, její výkony ale také její vystupování. A za paní Vondráčkovou stále častěji mluví její soudní spory. A i to že se nedokáže dohodnout s vlastní rodinou svědčí o tom, že není vždy chyba jen na těch druhých, ale měla by se zamyslet také sama nad sebou.
    • Re: Zklamala

Takovéhle mentorování je nanic. Rodina jejího bratra není její rodina. A jak tak koukám, ani není o co stát.Její rodina je manžel a třeba jeho děti.Nebo i sestra, s kterou má celý život pěkný vztah. Ti, kteří ji mají rádi. Na Jiřího Vondráčka žádný dobrý názor nemám. A vůbec je to jen taková fráze : kdo se nedohodne s vlastní rodinou... Mnohdy jsou daleko lepší vztahy mezi přáteli. Ty si totiž můžeme vybrat.
      • Re: Re: Zklamala

muzes sem psat neco privetivejsiho pls
  • JÁ NEVÍM ALE ZAJÍMÁ JEŠTĚ NĚKOHO..

..TA HELENA V? *1* Ona se prý soudit nepřestane,protože jinak by se o ní přestalo psát a to se přece nesmí stát!! *15*
    • Re: JÁ NEVÍM ALE ZAJÍMÁ JEŠTĚ NĚKOHO..

Budeš se divit, ale zajímá. Mne zajímá, líbí se mi, vzpomínám na její krásné písničky, těším se na ty nové a představ si, její věk mi opravdu nevadí. Každý jednou zestárne, jenomže v mládí si to člověk nepřipouští. O to víc je pak překvapen, když mu mladší uvolní v tramvaji místo. Pokud někoho paní Helena zklamala, pak to byli její potencionální pozůstalí. S nástupem pana Michala, bohužel, nejspíš přišli o dědictví. Teprve pak začal hon na Helenu. Moc jí přeji pevné nervy a nenechat se odradit nějakými křiklouny. *3*
      • Pavol

aj mňa pani Helenka zaujíma je fantastická ako Speváčka aj ako báječná ľudská osobnosť veľmi si ju vážim a ctím

• Re:: JÁ NEVÍM ALE ZAJÍMÁ JEŠTĚ NĚKOHO..

Nesouhlasím s výrazem "potencionální pozůstalí". Nejenom "potencionalní pozůstalí". Hlavně fanoušci, kterým vadí Michal Martin - všude vlezlý a se všemi se soudící. Když byl na scéne Helmut (první manžel), tak nikto nemluvil o skandálech Heleny, a nikto nevytahoval "potencionální pozůstalé". Tak kde je problém? V Helene, která nechá Martina, aby kolem ní dělal skandály a kauzy. Kdyby ji měl rád, tak "drží hubu a krok", a nedělá jí ostudu. A ty bys nemluvila jenom o potencionálních pozůstalích.
      • Re: Re: JÁ NEVÍM ALE ZAJÍMÁ JEŠTĚ NĚKOHO..

Mám ji taky pořád ráda,a vždy ji ráda vidím, i když to v současné době není zrovna v módě.
        Vážím si jí za to , co za celý život dokázala a v boji s hloupostí, sprosťáctvím a nesolidností jí držím palce a přeji hodně síly. A za to, jak se k ní chová rodina jejího bratra, která ovlivnila i starého otce, je mi jí líto.Rozhodně si to nezaslouží.

no vážení, myslím, že včera karel gott řekl jednu velkou pravdu a to že helča je královna popu. Nikdo lepší tady není lucka jí nesahá ani po kotníky v zahr. jí nikdo nezná jen proto, že na to nemá. To, že je helča již starší ročník na věco nic nemění. Nikdo tady lepší není a nebyl než karel gott, helena vondráčková a valdemar matuška. *3*

Helena je u nás vážně jednička, hvězda první kategorie.Ten pořad na Primě byl fajn. Jsem ráda, že tolik lidí z jejího okolí,( a je to vidět třeba i z knížek) tedy ti, kteří ji znají, ji hodnotí tak, jaká opravdu je. Talentovaná,pracovitá, všestranná a taky hodná. Těch kvalit a úspěchů je moc. Tak zákonitě vzbuzuje tolik emocí, bohužel i negativních.
        • Re: Re: Re: JÁ NEVÍM ALE ZAJÍMÁ JEŠTĚ NĚKOHO..

Nikdy 1 nebyla, jen teď si na ni hraje. Pan manžel jí škodí, kde může. No, proti gustu žádný dišputát. Ale, od doby, kdy se po kolikáté vdala, její renomé díky jejich vystupování a konfliktech šlo rapidně dolů. Takže, Heluš, jen tak dále, stejně na Vás chodí jen lidi, kteří chtějí vidět Vaše umělecké plastiky.
          • Re: Re: Re: Re: JÁ NEVÍM ALE ZAJÍMÁ JEŠTĚ NĚKOHO..

Ona je jednička pořád. Nevím o lepší a úspěšnější.A v zahraničí boduje jako jediná.
          • lilianna

Re: Re: Re: Re: JÁ NEVÍM ALE ZAJÍMÁ JEŠTĚ NĚKOHO..

*15* *15* *15* *15* *15* Lidem, jako jsi Ty, milá Hano, se rozumný člověk musí jen smát *15* *15* *15* Je vidět, že O H.V. nevíš ani ň, nevíš ani kolikrát byla vdaná, ale hlavně že se vyjadřuješ... *15* *15* *15* A myslim, že nejsem jediná, kdo se Ti teď momentálně vysmívá...Tak se příště radši zamysli, než někde něco veřejně plácneš o čemsi, o čem nevíš ani ťuk, nebo mlč, uděláš jen dobře *15*
            • Jen jediné tu je k smíchu, vaše zachraňování a obhajování nezachranitelného a neobhajitelného... Morální úpadek HV je naprosto zřetelný, stačí se jen občas přichytnout reality a prozřeš také...
          • Re: Re: Re: Re: JÁ NEVÍM ALE ZAJÍMÁ JEŠTĚ NĚKOHO..

ty mas ale prehled.....hmmmmmmm
        • jaksitaksi

Re: Re: Re: JÁ NEVÍM ALE ZAJÍMÁ JEŠTĚ NĚKOHO..

no škoda jen že jí vlastní rodina nehodnotí moc kladně!!!!! A v poslední době chce vondráčková jen prachy a to po každým kdo se jí jen připlete do cesty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

No, asi zajímá, když třeba vám to stálo za to najít si její stránky a vtipně se tu prezentovat. A soudí se plným právem. Jen u nás s jakousi pokroucenou logikou špinit, zveřejňovat naprosté smyšlenky a lhát ( a taky nedodržovat dohody )je bráno jako úplně normální,morální a na druhé straně se snažit novináře trochu vychovat , donutit k férovějšímu přístupu je strašné a odsouzeníhodné. *14*

Kdo chce vychovávat někoho o morálce ? trestaný pětkrát ženatý MM a jeho harém ?? to snad nemyslíte vážně !! Bulvár je sice špína, ale o situaci v Řiti píše často pravdu a každý rozumný člověk si udělá obrázek i bez bůlváru co je to za nenažrané sudičské prasata viz soudní spor z vysoce morální Kubišovou !!

Tak za prvé Michal není trestaný, pleteš si pojmy ,a s tou Kubišovou - ano, bylo jí 18 let zakázáno zpívat. Ale to opravdu neznamená, že už nadoživotí jí bude propůjčen kredit světice. Bez chyb a omylů. Tak to prostě není. Když někdo opakovaně je nespolehlivý, nedodrží slovo, dokonce lže, není a nemůže to být v pořádku. Až vychladneš, přečti si , jak to postupně všechno bylo.Navíc Marta měla možnost zaplatit 300 tis. dluh, který evidenteně měla a způsobila, ale odmítla, ať je klidně soud... Co si o tom myslet???
      • daky

Re: Re: JÁ NEVÍM ALE ZAJÍMÁ JEŠTĚ NĚKOHO..

myslím,že už je většině lidí ukradená,a kdyby se o ní nepsalo,tak už si na ní nikdo ani nevzpomene!!!! *15*

a to by ses divil/a kolik si jich vzpomene....

Většině lidí ? NO, možná, ale proč zrovna ty chodíš na její stránky?
  • pomoc

Nemáte prosím písničku Doufám, že víš, jsem zoufala a nemůžu jí nikde najít...
    • Re: pomoc

kup si.... *13*
      • Re: Re: pomoc

já,ty,on,ona,ono,my,vy,oni,ony,ona ,KUP SI. *3* *13* *9* *4*
    • Re: pomoc

já jí mám, jestli chceš, tak ti jí pošlu *3*
    • hzk5k

Re: pomoc

kup si CD Zastav se a poslouchej, tam ji najdeš na 100% *3* *1*
  • kajuska.b

helena

Helena je $uperrrrrrrr *4*
    • Re: helena

JÁ JÍ MILOVALA JAKO MALÁ HOLKA ,BOHUŽEL SE MI ZHNUSILA ,JESTLI NESUNDÁ TY RŮŽOVÉ BREJLE TAK SI NA NI NIKDO ANI NEVZPOMENE *8*
  • wwww

Tak včera byl MM v televizi u Šípa

Samozřejmě se prezentoval jako pan dokonalý-5 manželství? No a! Přesto musím říct,že to Šíp zvládl odmoderovat mnohem lépe než Kraus! *15*
  • Jaryn

Koukám,jak je tady zase každej chytrej *3*
    • wwww

Re: Jaryn

Tak třeba ty ne,no! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit