Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
905 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JÁ JI TAK NENÁVIDÍM!!

To co udělala Neckářovi a Kubišové je ten nejhorší hyenismus!!! Vondráčková má stamiliony a po Kubišové která je finančně na dně chce 1,3 milionu! Pro Vondráčkovou je tahle částka směšná ale Kubišová ji nemá!! *8*
    • Pali

Helenka len chcela ešte raz koncertovať s Vaškom a Martou všetko zbabral práve Milan Hein ten zapríčinil e ku koncertu Golden kids neprišlo smutné čo dokáže urobiť takýto vraj manažer a Helenka nakoniec musela koncert urobiť sama no a ked si chcela Marta zarobiť mohla sa bez svojho pricipála asopoň trošku nabaliť ☹

• Re: JÁ JI TAK NENÁVIDÍM!!

A proč by vlastně měla být Kubišová na dně ? Má důchod jako každý jiný, zpívá už 20 let a dostala odškodnění za roky , kdy nemohla zpívat podle příjmů Heleny. Tak proč ji pořád brát v ochranu za starou křivdu. A spoléhat na nedotknutelnost z důvodů zákazu před čtyřiceti lety mi přijde dětinské.
      • lilianna

Re: Re: JÁ JI TAK NENÁVIDÍM!!

HURÁÁÁ!!! Díky bohu! Konečně člověk s rozumným pohledem na věc, který evidentně ví o čem mluví!!! Děkuju *3*
    • hzk5k

Re: JÁ JI TAK NENÁVIDÍM!!

Snad nebude Helenka doplácet na to, že Kubišová nemá na zaplacení *16* To je její problém. Má si nejdříve rozmyslet, co chce *16* Každý slušný člověk se na nečem domluví a také to dodrží!!! *8* Jak je vidět, tak mezi slušné lidi Kubišová nepatří *13*
      • Re: Re: JÁ JI TAK NENÁVIDÍM!!

Nevím jak znáš Kubišovou a Vondráčkovou, ale než se objevil MM tak se nic takového neobjevovalo. Helena i Marta byly v pohodě. *3*
        • Pali

Súhllasím s Vami máte čistú pravdu

• wwww

Re: Re: JÁ JI TAK NENÁVIDÍM!!

Kubišová nic nepodepsala! A ani se jí nedivím,protože ona narozdíl od HV nehodlá křepčit na jevišti až do 86 let! *1* *15*
        • Re: Re: Re: JÁ JI TAK NENÁVIDÍM!!

Je mi líto, Kubišové si nevážím. Domluvili se, i detaily, jako seznam písní a oblečení, foto na plakáty... Po několika m ě s í c í ch , ne hodinách, začala měnit požadavky a neodpovídat na kontakty, následně mlžit a zkreslovat skutečnosti. Je to zbabělá a nesolidní osoba. Nebo bez rozumu. A na tom žádný soud ani žádné nekritické zbožňování za zákaz činnosti nic nezmění. Napadat za Martino špatné chování Helenu je hloupé.
          • Re: Re: Re: Re: JÁ JI TAK NENÁVIDÍM!!

Souhlasím! Jsem šťastná, že se tu najde alespoň pár rozumných lidí...Jeden takový se vyrovná pěti odpůrcům, kteří zde hází na HV špínu a argumentují nepodloženými informacemi. Vám všem DĚKUJI za to, že jste schopni sem napsat a narozdíl od těch chytráčků kultivovaně...S HV jsem se setkala, je to člověk, kterého si nesmírně vážím a v poslední době už jsem měla pocit, že jsem snad jedna z posledních, kdo za ní hodlá bojovat...(alespoň v řadě internetových diskuzí a mezi několika lidmi v mém okolí).
            • Pali

Absolútne s Vami pani Helena súhlasím lepšie by som to nenapísal

• lilianna

Re: Re: Re: JÁ JI TAK NENÁVIDÍM!!

NO, tak to asi hodlá, když původně s tím koncertem souhlasila... njn, holt mladá generace už jí tu její bolístku nechce pofoukat, protože dneska už málokoho zajímá, jestli směl před čtyřiceti lety někdo zpívat nebo ne, tak ze sebe potřebuje dělat chudinku jinak. HV vidíte jako věčnou bojovnici u soudu?! Fajn...a v tom případě - Kubišová vám nepřipadá jako VĚČNÁ CHUDINKA, co při každém rozhovoru vytahuje situaci před čtyřiceti lety?! *13* Proboha, zamyslete se nad tím! HV nemáte rádi jen proto, že na svůj věk vypadá luxusně, je to fajn baba a většina z vás, co na ní házíte špínu, jí nesahá ani po kotníky!
          • Pali

Presne tak ako  sa spieva v pesničke Casy se mení Helenku si veľmi vážim a ctím je absolútna profesionálka a milá veľmi príjemná pohodová Dáma🙂

• Re: Re: Re: Re: JÁ JI TAK NENÁVIDÍM!!

Tak to je každému myslícímu člověku jasné, že se Kubišová zachovala otřesným způsobem. Nezbývá, než se nad ty hysterické a prostoduché reakce povznést. Ono to časem odezní ,zatímco to, co je kvalitní a na úrovni, zůstává.A ač nepřeju Martě Kubišové nic zlého,mnohokrát mě napadlo, kde by asi byla, i kdyby jí komunisti v sedmdesátém nezakázali zpívat. O deset, dvacet let později by už stejnš byla dávno na chvostu . Nemá totiž tu neskutečnou sílu,šmrnc, energii ,vytrvalost...Ač se to Heleniným odpůrcům nelíbí, a používají v "diskuzi" i rány pod pás i vyložené lži, HV je opravdu vyjímečná a zůstane navěky zapsaná v dějinách české populární hudby.
            • hzk5k

Re: Re: Re: Re: Re: JÁ JI TAK NENÁVIDÍM!!

nádherně napsané, naprosto s tebou souhlsím!!! *3*
        • Re: Re: Re: JÁ JI TAK NENÁVIDÍM!!

..Pořád s tím podpisem... Snad se dohodli, ne? A měli už domluvené i detaily, seznam písní, oblečení , termíny...Taky se za tím účelem nafotili... Nechala je prostě ve štychu ! A hlavně : nechme právníkům, jestli je možné prostě z účetnictví odmáznout výdaje ,vynaložené na konkrétní turné.
      • Re: Re: JÁ JI TAK NENÁVIDÍM!!

Já si myslím, že Heleně ani nejde o peníze.Ty novinové články, proti kterým se MM soudí jsou opravdu otřesné lži. Vadily by každému. Z peněz za odškodnění nezbohatne, dává je na charitu.A tenhle poslední soud proti Kubišové rozjel určitě MM. Bral to jako obchodní věc- podraz společníka( což je fakt). Možná nedomyslel, jakou to rozpoutá bouři- Kubišová bude už navždy brána jako ikona .A Helena - úspěšná, půvabná, bohatá... To prostě mnoho lidí neunese.
        • Pali

Helenka je jedna úžasná nadčasová a excelentná Pani Speváčka milujem ju od detstva a veľmi ma bolí ak sa Pani Vondráčkovej ubližuje je to svetová Speváčka mali sme si ju ctiť a vážiť bolí ma aj to ako si niektorí neprajníci rýpu do milej Helenky vždy jej budem fandiť a podporovať ju pre mňa je naozaj výnimočná a vzácna ľudská Osobnosť🙂🙂🙂 a len tak medzi nami Helenke až tak o peniaze nejde nikdy ju neprestanem milovať🙂🙂🙂 Helenka Vondráčková je moja SRDCOVKA

• ostuda

Žalovat dámu Martu Kubišovou kvůli tomu, že té ostudě Vondráčkové nevydělá dost peněz to je drzost nejvyššího kalibru. Obvzlváště u osobnosti, která by se měla umět ovládat a umět chovat.
    Paní Vondráčková, váš hudební styl, pojetí, chování, vystupování a jednání si nezadá s dámou, jakou je i Marta Kubišová. Už nemáte na hudební scéně co dělat, jste minulost a nyní po tom vašem soudním šou ... minulost na kterou se musí zapomenout!
  • Helena Vondráčková

Včera odvysílali TV.Nova pohádku
    "Šíleně smutná princezna" natočená
    v roce 1968.Krásné melodie Jana
    Hammera a texty Ivo Fischera.
    Helčo není to škoda?
    Co je teď mezi Vámi?
    Nechci ani na to myslet!
    Byla bych hrozně ráda,kdyby Jste se
    udobřili!Láska a Mír!
    Se srdečným pozdravem. *14*
  • Vstupenky na Helenin vánoční koncert

Mám na prodej 2 vstupenky na vánoční galakoncert Heleny Vondráčkové 19. 12. tohoto roku v Lucerně v Praze od 19:00 hod., místa jsou na parketu před podiem vlevo v 7. řadě čísla 6 a 7. Cenu sdělím až případným zájemcům. Neváhejte, bude to jedinečný zážitek. Volejte tel: 737 555 351 P.Pelikán nebo mail: pav.pelikan@seznam.cz *4*
  • Helena Vondráčková

Mám velkou prosbu a vím,že se také trápíš.Co máš něco kvůli bulvárům?
    Od toho všeho jsou média.Buď ráda,že mají o Tebe ještě zájem.Vím,že
    člověk chce mít i soukromí,ale z
    z druhé stránky patříš ještě mezi
    Top 10 Českého slavíka i že je Ti
    62.let.Mezi Martou a Vaškem fakticky
    Tě moc prosím aby všechny sváry
    pominuly.Udobřete se!Nemá to cenu
    vůbec více rozpytlávat Ještě třetí
    stání.Působí to na psychiku ve všech
    směrech dosti špatně!
    Se srdečným pozdravem.
    • Re: Helena Vondráčková

Mám naprosto stejný názor. Helčo, Marto, Vašku, zapomeňte na hloupé spory, Vaše přátelství je přece cennější než nějaké peníze. Udobřete se, všem se uleví. A třeba ke společnému vystoupení ještě někdy dojde, snad se ho ještě dočkáme
  • olvido

Čím starší...

Nejsem proti Heleně nějak zaujátá a nikomu nenutím svůj názor ani proti fanouškům nic nemám, ale Helena mi přijde hrozně falešná. To jak se chová k lidem a svojí rodině :-(... měla by se nad sebou zamyslet *9* Jednou se jí to všechno vrátí... *9*
    • Re: Čím starší...

Ale ano. J s i zaujatá. A dost. Jak, prosím, se chová Helena k rodině? Co že to udělala?
    • Re: Čím starší...

Máš pravdu nevěřil jsem vlastním očím když jsem se dozvěděl že žaluje už i Kubišovou.To pořádně přehnala a doufám že se jí to nepovede a že jednou toho bude pořádně LITOVAT !!! Fuuj Vondráčková !!! Hanba !!!
  • Kde je chyba?

Nelíbí se mi, jak tady někteří závistivci či hlupáci urážejí tuto ženu, která několik desetiletí rozdávala radost svými písněmi i vzledem. Komu se nelíbí, ať se na ni nedívá. A co se týká Kubišové, přečtěte si ještě nedávné rozhovory, kde Marta říká, jak se jejich trio chystá znovu společně vystupovat na chystaném turné. Nevím, proč od toho ustoupila, a udivuje mě, že nyní v bulváru zveřejnila informaci o nějakém dávném úletu Vondráčkové s Waldou Matuškem. To je trapné.
    • Re: Kde je chyba?

A vystupování paní Vondráčkové se Vám trapné nezdá. To že se není schopna domluvit ani s vlastní rodinou také o něčem svědčí. Není chyba vždy jen u těch druhých. Zatěžovat soudy takovým množstvím žalob mi také nepřijde zcela běžné a v pořádku. Pak se nedivím že jsou soudy zahlceny a nemají čas řešit důležitější kauzy. Nepopírám její kvality jako zpěvačky, ale nelíbí se mi její chování jako člověka. Neumí stárnout s grácií. třeba paní Rotrová-dáma také v letech, velice sympatická, příjemná, má mnohem mladšího partnera a přesto nemusí plnit stránky bulváru ap. Zkuste se nad tím zamyslet i z jiné strany..
      • Re: Re: Kde je chyba?

Populární fráze _ neumí stárnout s grácií.. No, Vondráčkové jsou vyčítány plastické úpravy - naprosto nesmyslně, má je dnes kdekdo, často zmiňované zpěvačky rovněž, a některé i více, s horším výsledkem. Oblékání? K jejímu naturelu a repertoáru by se usedlé oblečení ani nehodilo,navíc by jí nedovolovalo pohyb a tanec.Kde je napsáno, že žena v letech má zpívat jen zasněné šansony a stát jak prkno na místě? Helena právě sklízí z velké části obdiv za svůj náboj, temperament, pozitivní energii, kterou rozdává.Tak o co jde? A že se nedohodne s vlastní rodinou? Prosím vás, co to říkáte? V tomto konkrétním případě by to pro Helenu znamenalo pouze se rozvést, když už si dovolila bez jejich schválení se vdát. Neblázněte.
        • Re: Re: Re: Kde je chyba?

Dano, to pro tebe není jiné řešení možné?
          A proč "pouze se rozvést?" Helena taky
          může normálně promluvit s manželem, ať se chová slušně k její rodině, a taky k lidem, kterí pro ní něco znamenají a znamenali. To není řešení? Ty taky neblázni.
  • Helena Vondráčková

Dělej jak chceš,ale to Tě prostě ničí
    o tom jsem bezpochybně přesvědčená.
    Každý má svůj názor.Vím je to Tvůj muž
    jestli tak se trochu vyzná v právech
    když si myslí,že každý soudní spor
    vyhraje,tak to se ovšem mýlí. *13*
  • Helena Vondráčková

Milá Heleno.
    Ty potřebuješ manažéra,protože Tvůj muž
    tomu vůbec nerozumí.Dělá samé keksy.
    A Ty to necháš tak daleko dopustit!
    Vždyť Tě proklatě ždímá.Co Ty ztoho
    vůbec máš? To je hrůza utrpení.
    Nenech na sebe házet špínu!
    Rozhlédni se pořádně aby sis byla jistá!
    Nenávist či jiné věci se k Tobě vůbec nehodí.Rodina je přednější i Tvé
    přátelé.Se srdečným pozdravem.
  • helena

Helena se bojí stárnout proto je z ní taková karikatura podívejte se třeba na Marii Rottrovou nebo Hanku Zagorovou ty se stárnout nebojí proto jsou krásné a elegantní
    • Re: helena

kamka a spol.
      Když se vám nelíbí nebo připadá stará, prostě si jí nevšímejte. Máte přece plno jiných - mladých, krásných a perfektně zpívajících zpěvaček na naší scéně....!
      • Re: Re: helena

O tom to není. I zpěvačka jejího věku může nabídnout fanouškům dobrou hudbu. Mě ale zklamala jako člověk. Vadí mi třeba množství soudních sporů které rozpoutala. Myslím že je dost kauz kterým se mají soudy věnovat a ne řešit spory Vondráčková - kde kdo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit