Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Markétka

nej zpěvačka u nás fandím jí její zpěv i vzhled je LUXUS !! *3*
  • pravda

Lidičky ,Helenu jsem kdysi zbožnoval,jel sem do Bratislavi na Zlatou Liru v roce 1969 a moc sem byl zklamán Helenou,čekali jsme u hotelu,zpěváci vycházeli po jedním ven a já veliký zběratel autogramů jsem tam nechyběl:Div se světe Helena stála ve dveřích ,všichni jsme přestali mluvit,udělali sme dlouhý korydor a kde se vzalo tam se objevilo malinké děvčátko a utíkalo Heleně vstříc a drželo květinku,hvězda obešla dítě a kráčela dál ,děvčatko spadlo a mi všichni co jsme tam byly jsme si udělali úsudek v tom se ve dveřích objevila Hanka Zagorová zvedla děvčátko a utišovala ho pak se s ním fotila-tak taková je Helena byl to můj idol ,od té příhody ji nemůžů vidět ani slyšet tak hezké písničky jsem pohřbila i s ní.A střenka jak chce být mladá,jen se zesměšnuje--Tento příběh je pravda.
    • Co je tohle za blbost???Zagorová byla na Lyře poprvé v roce 1970..Tento příběh je pravda.
    • Re: pravda

Tak tomuto neverím!! A keď možno mala zlí deň x) Veď je človek a každý má deň, že má chuť niekoho zabiť xDD Mne sa práve naopak stala s Helčou milá príhoda a nechovala sa ako nejaká celebritka ale bola príjemná žena *4*
    • Re: pravda

A teď bychom rádi slyšely tu o Karkulce... *8*
      • Re: Re: pravda

Jsi jeji družka ? Ty neznáš ani tu pohádku o karkulce,mám dojem ,že si hvězda Helena v přestrojení za Janu,ono to tak bývá,že celebrity si odpisují na diskuzi, *5*
        • ivetka936

Re: Re: Re: pravda

Helena je skvělá a rozhodně si nemyslím, že by měla zapotřebí chodit na nějáké diskuse. Ona se nepotřebuje bránit, budou ji bránit fanoušci.
  • helenka

překrásná staršně se mi líbí jedinečná *14* *14*
  • helena-star.blog.cz

Spousta informací,článků, klipů, bonusů a dalšího na co si vzpomenete http://helena-star.blog.cz/
  • helena

jo je skvělá, ale ten její blb ji ničí a
    mě zaráží, že se tak velká holka, která
    hodně dokázala, proti němu nepostaví.
    Mít svůj názor, to přece i zamilovanost
    pochopí....
    • Re: helena

jo jo m.m. je blb
  • Helena Vondráčková

Helena Je profesionálka.pop music
    showbysnysu.OD roku 1964 Červená řeka,
    prstýnek,pátá,s Vaškem Neckářem
    Hříbě,s Martou Kubišovou
    Hej pane zajíci,S Waldemarem Matuškou
    Kde jsi včera byl a atd.Členka Golden Kids.Helena se drží dlouho na výsluní
    svojí houževnatostí,pílí.
    [Malá křídla tu nejsou]
    Je mi jí líto,ale i tak jí fandím.
    Myslím to upřímně.
    Na rozhlasových vlnách,gramofonové desky
    LP,SP,CD.
    S pozdravem!SÚctou!
  • Prosím o radu

NEvíte někdo jak se jmenuje skladba kde Helena zpívá: Jsi pro mě víc než slunce snad......je mráz a chlad.....než smím ti říct. Je to ve spojitosti s Jurajem Herzem. Děkuju moc!:) *5*
    • hzk5k

Re: Prosím o radu

písnička se jmenuje Ty víš - z filmu Dotek motýla a je na albu Skandál (kolekce HV 15) *3*
  • kjava

JA JU TAK NESNASIM JAK ZE SEBE DELA PORAD KRaSNOU PRITOM JE SKAREDA A STARA JA JA NEIM UPA JU NESNASIM :::: *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • Re: kjava

Nejdřív se nauč česky a pak nám napiš, co jsi t y dokázala. To bude určitě moc zajímavé. A když někoho nesnášíš, tak nevyhledávej o něm informace...

A odkiaľ ty vieš čo si ona myslí? Keď ju tak neznášaš tak nelez tam kde je!!!!

Buď ticho !!!! Ty nádhero jedna zakomplexovaná ...

Chtěla bych vidět tebe, krasavice *9*
  • No, je to hezké gesto nehrát Monu Lisu první, ale každý je ješita.

Měl bych Heleně poděkovat, že nechala Hanku hrát jako první v premiéře Moně Lise, ale nevím. Každý člověk je ješitný, Helena má talent, Hanka je charakternější osobnost. Čert ví proč dala Helena přednost před Hankou. Zdraví souznitel dnu narození Hanky Kamil
    • Re: No, je to hezké gesto nehrát Monu Lisu první, ale každý je ješita.

No časem vyjde vždy pravda na jevo. Po přečtení článku v Rytmu Života jsem byl Helenou Vondráčkovou zklamán. Časopis vyšel předevčírem. Hana měla smlouvu na hraní první premiéry a Helena to v sobě tu ješitnost hodně dusila. Já věděl, že jsou to konkurentky a to focení je jen divadlo pro veřejnost. Myslel jsem si, že Helena je osobnost. Není. Má talent,ale nulový charakter. Bohužel neni to jen můj názor, ale většinový. *16* *16*
      • Re: Re: No, je to hezké gesto nehrát Monu Lisu první, ale každý je ješita.

polib si prdel *10* *10* *10*
      • ivetka936

Re: Re: No, je to hezké gesto nehrát Monu Lisu první, ale každý je ješita.

Jenže bulvár, zůstane jen bulvárem. Jak to opravdu bylo, ví jen ony. S Helenou jsem měla tu čest se několikrát osobně setkat a jak tu někdo píše, že je bezcharakterní, tak se hluboce mýlí.
        • Re: Re: Re: No, je to hezké gesto nehrát Monu Lisu první, ale každý je ješita.

*4* *14*
  • záhada

Jen mi není jasné,proč je tu na fotografii Waldemar,když tam mají být fotografie Heleny *7* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit