-
dnesni doba
Dnes je normalni vypadat dobre-mlade *4* -
hruza
Stará krava co si hraje na mladý tele -
-
Re: hruza
Rád bych viděl, jak vypadáš ty a co jsi v životě dokázal/a, další zamindrákovaný nabob, co baští brambůrky u televize. -
-
Re: Re: hruza
to co dokázala ona, tím bych se zas tak moc nechlubila, ale jo plastika taky potřebuje na živobití, a jak trávíš svůj volný čas, nás absolutně nezajímá!!! vondráčena je namyšlená, falešná, předimenzovaná fůrie!!! -
-
Re: Re: Re: hruza
Jak můžeš tvrdite, že je namyšlená a zlá? Pochybuji, že ji znáš. Měla jsem tu čest se s Helenou několikrat setkat a vždy byla milá a ochotná má příjemné vystupování. Že má plastiku? Prosím Tě, kdo ji nemá? Helena má upravené poprsí, malokterá žena nemá. Má upravená víčka, no a, to si nechávají dělat i chlapi a má upravený krk. Ovšem její dokonalou postavu jí asi nevyplastikovali, co? Její všestraný talent asi také ne, co? Takže to jak vypadá nesvádějte pouze na to, že má nějákou plastiku. Eva Pilarová jich má mnohem více.(Paní Eva mi nevadí, je to jen příklad) Stejně jako Hana Zagorová, které to stejně nepomohlo. Ale to je věc názoru.
-
-
-
-
Helena vypadá
líp než v padesáti je krásná a má stále krásný hlas přeji mnoho dalších úspěchů a těším se na další cd jenom se nenechte odradit od toho aby jste nahrávala nějaké usedlé šansony máte stále na to aby jste zpívala taneční pecky tak jako Cher!!!Díky *3* -
-
Re: Helena vypadá
teda chtěl jsem napsat aby jste se nenechala odradit od tanečních hitovek!!!
-
-
Helenka
ste úžasná, veľmi vám fandím a želám všetko dobré *4* -
Překvápko
Jsem mile překvapen pozitivními příspěvky. Po těch útocích v bulváru a po některých vyjádřeních jsem si myslel, že tu budu bojovat za Helenku proti všem. Jsem moc rád, že tomu tak není. Není u nás profesionálnější zpěvačky, zpěvačky, která pro svoje fanoušky obětovala všechno. Zpěv, stepování, tanec, inteligentní vystupování, nejvyšší úroveň obhajovaná tolik let. Není takové umění zazářit a zhasnout. Přeji ještě spoustu krásných písní, životní vitality a radosti pro většinu z nás. -
HELENKA
moc helenku obdivuji je prostě super *4* *4* *4* -
Helena
Moc Vás Helenko obdivuji a držím palce ať vám to s manželem i nadále klape. Uděla jste dobře, že jdete za svým štěstím a plníte si i své sny, které nám přínášejí pohodu v podobě Vašich písní. Jen tak dál, skláním před Vámi. -
Helena forever!
She´s the best star for me. I love her beautiful voice. Helena´s very, very wonderful woman!!! I love Helena! *14* -
Helena
www.helenavondrackova.wbs.cz -
helevondra
písničky pěkné, texty super....lá, lá, lá, lá, lá, jen ty nepříjemnosti v novinách, to ti hodně ubralo na popularitě- lá,lá-lá. Bbude ten slavíček v kleci, nebo nebude.Kde jsou doby s vystupováním s Jiříčkem Kornem, tenkrát si byla jěště přízemní.Taky promiň, ale zvaž co si oblečeš někdy na svá vystoupení, už nepatříš mezi mladice, i když za hřích by to stálo.lá,lá,lá.... PÁ *13* *5*