-
Od Polky, kera fandi Helenie
Zajmavy pohled polskeho novinare na Helenu v dnesni MF Dnes (10.01)
Když se podívám na Helenu Vondráčkovou, vidím upřímnost a odvahu.
Jistě se pamatujete, jak se o ní v českém tisku rozpoutala diskuse, zda skutečně podepsala antichartu. Diskusi ukončila ona sama. Sdělila médiím, že jakýkoli protest v té době znamenal sebevraždu a že kdyby byla v době anticharty doma a komunisté s tím za ní přišli, byla by jim to podepsala. Obdivuhodné přiznání, které ohromilo mne i čtenáře u nás. Mimochodem: když píšu o hrdinství Kubišové, neznamená to, že odsuzuji Vondráčkovou. Jako reportér se snažím postavy svých textů pochopit. *3* -
Helena?
Ahoj všem, chtěla jsem se jen podívat, jak vypadají jiná fóra našich celebrit,... já sama fandím jiné zpěvačce, ale Helenu mám taky ráda. Jenže na stránky "té mé" chodí občas neuvěřitelní ubožáci, nechápu, proč někdo ztrácí čas, aby psal hnusný věci lide, které nemá rád... No, jak tak koukám, tady to je v pohodě :-) Už vám někdy přišel výhružný mail, protože fandíte Heleně? No, mě bohužel ano...stejně jako jiným lidem... tak si říkám, kdo to asi dělá... No, nic. Mějte se krásně a podporujte H... Pa *3* -
Tennis
Helenko,snad ty prispevky ctes. Jestli ano tak ti chceme prat hodne zdravi a stesti v Novem Roce.
Bohuzel Petr Vitek je nejak skoupi na tvoji mail a presto ze je momentalne v Praze tak nam ji neposlal. Dekujem se zpozdenim za tenisovy turnaj a tesime se opet na tenis v tomto roce az proijedeme.Stana &Michael sydney -
Helenka byla na václaváku MEGA STAR
Byla fakt za velkou hvězdu nikdo se jí nemohl rovnat a to ve všech směrech jinak oblečení měla FANTASTICKE NADHERA *14* *3* *14* -
krásná Helena o Silvetra
Díky za vystoupenií o Silvu a následující pořad o Nový rok. -
krasne Vianoce
MJoja najmilsia Helenka Vas vianocny koncert v Kosiciach bol uzasny neskutocne Vas milujem a zboznujem prajem krasne vianoce *14* -
ooo
jj je good píchal bych jí i její dceru -
-
To by ale musela tu dceru mít *12*
-
-
Milovaná Heleno
přejeme ti hodně štěstí ve slavíkovi správně by si měla být první protože jsi tady bezkonkurenčně největší nejvšestranější a nejzářivější hvězda a věříme že to ještě dlouho tak zustane *14* *3* *14* -
Podpořte Helenu
Helenu mám ráda už odmalička a nemám ráda když ji závistivci hnusným způsobem pomluvají. Každý má jiný vkus, já vím, ale pořád se to nemusí dít tak hnusně. Takže dnes vyšel titilek Helena Vondráčková je zatraceně sexy. Samozřejmě jsou tam o ní hnusné hlášky. Takže prosím, kdo jí máte rád, tak ji podpořte. *1* -
Špatný Názor
Ahojky, Byla Jsem na jejím koncertě v lucerně a změnila jsem na ní názor. Chodím na zpěv a tam musím její písně zpívat:-) Donedávna se mi to hnusilo protože jsem si myslela že je to Nafiflená Babka. Opak je Pravdou nádherně zpívá a je moc vtipná a v pohodě. Musí si ještě odnést zlatého slavíka:-)