-
Helenka Vondráčková je mojou obľúbenou a milovanou Speváčkou😍 obdivujem ju temer celý môj celý môj život chýbajú mi jej koncerty
-
No jo pané jo, Bože muj je to skutečně ta Helena Vondráčková?, no já tedy skutečně nevím u mě se dnes všechny pěkné naježené lišky nějak ztrácejí někde za obzorem v Hořicích a nevím přesně kde, každopádně zdravím také Helenku z Hořic. Ale naježený hlas u mě už tedy skutečně nemá.
-
Pre mňa je pani Helenka úžasne srdiečkovo-slniečkový človek a výnimočná a nadčasová Pani Speváčka zbožňujem jej ľúbezne nežný hlas🙂 som je fanúšikom a niektoré príspevky a komentáre vôbec nechápem kde sa v ťudoch berie toľko zloby je to smutné
-
Populární asi jak u koho a jak pro koho!! Pro mně však nikoli!!
-
🤮
-
Helenka oslávila svoje narodeniny natočila video k filmu ženská pomsta🙂 je neuveriteľne pracovitá hýri aktivitami neustále na sebe tvrdo pracuje nesmierne si ju vážim a ctím milujem jej precítený lahodný spev a držím jej palce🙂
-
Milá pani Vondráčková s oneskorením Vám z celého srdca prajem mnoho zdravia lásky pohody k Vaším milým narodeninám🙂a nech sa Vám skvele darí v súkromí aj v profesii🙂
-
Helenka Vondráčková je mojou najmilšou pani Speváčkou milujem ju prakticky od mojich ôsmich rokov života🙂 každý jej koncert je naozaj výnimočný atmosféra priam elektrizujúca Helenka je multitalentovaná skvele tancuje stepuje jej ľúbezne nežný hlas hladí dušu hreje srdce🙂
-
Přesně tak Luky a správně, v tom s tebou naprosto uplne souhlasím.
-
Pani.Helena.Vondráčková.je.moja.obľúbená.Speváčka.nesmierne.si.ju.vážim.a.ctím.Jej.hlas.to.je.balzam lahodne.nežný.a.precítený