-
Už ako malý chlapec som miloval pani Vondráčkovú a trvá to stále Pani Helenka je stále famozna excelentná pani Speváčka🙂 zbožňujem ju nielen ako Speváčku ale aj ako srdiečkového človeka bolí ma hlavne to že niektoré ataky voči nej ma bolia Helenka si to rozhodne nezaslúži je úžasne milá má nádherne nežný hlas a jej koncerty to je balzam radosť a Láska ktorou nás Helenka obdarúva🙂
-
Nesmierne si vážím a ctím pani Helenku je mojou najmilšou a najmilovanejšou Speváčkou
-
Pre mňa je Pani Vondráčková srdiečkovo slniečková Pani Speváčka fandím jej od môjich ôsmich rokov a som náramne šťastný že stále úspešne koncertuje zbožňujem ju a nesmierne si ju vážím a ctím
-
Pani Vondráčková je neuveriteľne nadčasová Pani Speváčka s nádherne zamatovým hlasom😍 milujem ju od detstva neviem si predstaviť svoj život bez Helenky
-
Helena Vondráčková nič moc
-
-
Pani Helenka je stále famozna a fantastická Speváčka moc jej fandím🙂😍
-
-
Pani Helenka je mojou milovanou Spevákou moc a moc si ju vážim a hlboko ctím je naozaj výnimočná a vzácna multitalentovaná umelkyňa😍
-
Helenka Vondráčková multitalentovaná excelentná speváčka a úžasná tanečníčka a steparka vznikajúca charizmatická Osobnosť😍😍😍😍😍
-
Obdivujem pani Helenku celý môj život od detstva a som náramne šťastný že je stále aktívna fandím jej a držím je palce 🙂 zbožňujem jej fantastické koncerty prekrásne spieva brilantne tancuje stepuje je absolútnou multitalentovanou Divou🙂
-
Vážená paní Helenko Vondráčková,
(nevím, zda už jste se nezvážila, a jestli (si) Vás pořád ještě můžu vážit, jestli nejsem náhodou OUT!). Jestli dovolíte, napadla mě další BLBINKA, a nejde mi to nesvěřit se Vám: není to tak dlouho, co si celá náš národ posunoval hodiny a hodinky o 1 hodinu kupředu-povinnost používat tzv.letní čas. Nemohla jsem nevzpomenout si na známého "remcala", povoláním pekaře, z Vašeho kraje, který proti tomuto opatření velmi brojil. Když pekař, nelze mi nevzpomenout na oblíbenou píseň v podání Nadi Urbánkové, ve které manželka pekařova si uměla se svým problémem poradit.To byl první krok mých úvah, který vedl k tomu, že jsem si uvědomila TU nespravedlnost: rok má 4 roční období, a časy používáme jen 2. A PAK TO PŔIŠLO: kdyby pekař z Chrudimi používal sluneční hodiny, měl by svúj problém vyřešen!!! Nevím, zda tomuto muži, jehož protesty často zveřejňovala média, nechyběla manželka-ta by si podle vzoru již zmíněné písně VĚDĚLA rady!!! To Vaše manželství se do takovýchto problémů NEMůŽE dostat, možná by si tento vzkaz mohl přečíst Váš manžel, aby-možná zbytečně, možná to už dávno ví-si uvědomil, jakým pokladem-podle historicky doložených zpráv-jsou české ženy, Vás nevyjímaje. Ve zmíněné písni-lehce frivolní-je řešen problém sexu neboli sexiku, v konspiraci nazýván septik, je to jen o čísílko výše, nejde nerozumět-ale tak jako většina písní, i tato, má prostor pro text omezen, moudrost českých manželek je popsána i tam, kde se autor mohl více rozepsat, a ve kterých je obsažen popis toho, čeho byly české ženy v našich dějinách schopny. Kupříkladu Marie Terezie povila 16 potomků-zahanbila mě, já jen 2-ale je historicky doloženo, že tak krásně, jako Vy, nezpívala!!!
Trápí mě ještě další problém:jak vypadalo soužití manželů Mozartových. Mám pocit, že paní Mozartová se vedle svého manžela obtížně u svých dětí prosazovala-soudím podle množství-podle mě úžasných- skladbiček,jejichž autorem je Leopold Mozart,a které věnoval svému synovi. Pokud se mi podaří rozkrýt toto HISTORICKÉ tajemství, s Vaším dovolením Vás o tom poinformuji. Též jsem začala pro velmi uznávanou českou spisovatelku Boženu Němcovou (tajně) používat jméno Barbora Němcová-taky se jedná o tajemství nikde nezdůvodněné.
Pokud mé texty ve Vás vyvolávají touhu mě fyzicky ztrestat, ráda se dostavím, ať už s nebývalou ochotou či neochotně, tam, kde Vám tento čin umožním. (pevně věřím, že to přežiju)
S radostí nad tím, že jsem sdělila další BLBINKY, se s Vámi loučím a přeju Vám oběma manželům Michalovým hezké dny. Teď si jdu na oslavu toho, že jsem tento text sepsala, zahrát SPOKOJENOST od Leopolda Mozarta-důvěrně mu říkám taťka Leopold. Se vzpomínkou v srdci na Vás se loučí Ing. Alena Štočková.
-
Helenka je srdcová záležitosť