Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

Helena Vondráčková tak akorát🤮

• Pali

Helena Vondráčková aj dnes ukazuje svoje nesmierne kvality je senzačná ja ju naozaj mám nesmierne rád jej hlas je balzam na všetko 😍🙂🙂😍 milujem Pani HELENKU Vondráčkovú vždy jej budem fandiť jej koncerty sú dych berúce fantastické ako aj Helenka sama je jedinečná báječná a má svoje vysoké kvality.: vždy si ju budem vážiť a ctiť🙂😉😍

• Pali

Pani Helenka Vondráčková mám Vás veľmi rád a nesmierne sa teším na Vaše koncerty moc mi chýbali teraz si ich rád užijem a teším sa na Vás moc a moc ste pre mňa Absolútna Jednička😍 top Speváčka a to nielen doma v CR ale aj v Europe či v celom svete ste bezkonkurenčná a Vaša najnovšia pesnička Dívčí žena no famozne Dakujem Vám za Vaše neskonalé umenie hlboko sa pred Vami skláňam a držím Vám milá Helenka palce😍 

• Luky1987

Helena Vondráčková to jej škriekanie sa nedá počúvať ani naživo🤮

• Pali

Helenka Vondráčková je mojou najmilšou Speváčkou jej hlas je balzamom na srdce aj na dušu veľmi si ju vážim a ctím🙂držím jej palce nech nám ešte tak krásne spieva ako doteraz pesnička Dívčí žena tak to je nádhera🙂

• MartinDyntar

Paní Helenko chce se mi ted bez komentáře toto🤮🤮🤮 pálí mě z té vaší ,,popoviny" nějak žáha🤮🤮🤮 a mám z poslechu naší populární hudby asi neskutečně krásného alzheimera😯 a mám konečně raději nekonečně pořádně naježené lišky😯 a to není myslím si už u vás asi populární😯 proto odcházím tu ve vší tichosti dustojně za naježenými liškami😯 Krásný nový rok a méně hudební popoviny ze které nám všem už hodně bohužel je🤮🤮🤮 vám přeji😯, ale mužete zkusit nazpívat někdy třeba i krásný popový duet s mainstreamově nepohodlným a s ,,nepopulárním" Tomášem Ortelem😯🙂 to by jsme všichni myslím si uvítali, víte on to narozdíl od vás nedělá v hudbě jen pro peníze😯😉 váš neváš nikým už tolik naštěstí neovlinitelný a už nezmanipulovatelný lišák Martin Dyntar😇

• Pali

Veľavážená Pani Helenka Vondráčková veľmi si Vás vážim a mám Vás nadovšetko rád ste naozaj obdivuhodná a príjemná Speváčka držím Vám palce a nesmierne ma bolí že Vám niektorí ľudia ubližujú to ma bolí lebo Vy si zaslúžite našu lásku obdiv som nadšený že stále prekrásne spievate pesničk Dívčí žena ma nesmierne potešil krásne si ju zaspievala Vaším nádherne zamatovým hlasom🙂 nádhera akú dokáže vykúzliť len Vy ste naozaj báječná🙂

• Luky1987

Helena Vondráčková🤮🤮🤮🤮

• Pali

Milujem pani Vondráčkovú už temer 55rokov som jej verným fanúšikom a bolí ma ako ju niektorí kritizujú no neviem za čo Helenka je totiž excelentná a brilantná pani Speváčka

• MartinDyntar

Paní Helena Vondráčková asi takto raději už ponechám sám tady raději bez komentáře😯😯😯☹☹☹😠😠😠🤮🤮🤮🤮😐😯😬🤮🤮🤮🤮😠☹😐😯

• Luky1987

Helena Vondráčková nič moc aj ako speváčka. Ja ju nepočúvam 

• Pali

Najmilšia pani Helenka v tomto predvianočnom čase Vám prajem mnoho zdravia mnoho lásky🙂 nech ste šťastná zdravá nech sa Vám ešte dlho darí tak krásne spievať tancovať a stepovať🙂 moc Vám držím palce ste pre mňa tou najlepšou speváčkou pod slnkom Vy sama ste milé hrejivé Slniečko rozdávate lásku radosť ste jedinečná ušľachtilá a nenahraditeľná🙂ľúbim vaše koncerty milujem Vaše jedinečné a brilantné koncerty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit