Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pali

Milá a vážená Pani Vondráčková veľmi si Vás vážím a ctím držím Vám Helenka palce ste úžasná báječná charizmatická Osobnosť a fenomenálna Speváčka navyše ste aj skvelá tanečníčka či stepárka  a vyzeráte báječne🙂 prajem mnoho zdravia lásky a pohody 

• Vážená paní Heleno Vondráčková-Michalová,

v posledním mém textu určeném Vám jsem byla trochu kritická k Vám, dnes si dovolím trochu konstruktivní kritiky k národu, který Vás tak miluje a nenechá Vás odejít z prken, která "znamenají svět(lo)",aniž byste zazpívala Malovaný džbánek. K předním umělcům tohoto národa patří mj. i spisovatel Henryk Sienkiewicz oceněný Nobelovou cenou a jehož historický román Quo vadis snad dodnes je povinná četba českých středoškoláků.Takto postižena jsem byla i já, nevím, zda si obsah tohoto historického románu pamatuji přesně, ale v závěrečné partii této poutavé knihy je popisována scéna, jak první křesťané jsou podél cesty ukřižováni a upáleni, je jich kolem stovky, a jejich souvěřící jdou plačící touto cestou. Já nevím, zda jako mladá žena - studentka jste někdy trampovala a při této příležitosti se pokusila připravit si pokrm na ohníčku. Já ano, a to i v pozdějším věku za účasti mých dvou dítek, tehdy školou povinných, a byla jsem jim pro smích: ono to dá hoooodně práce, než kýžený táboráček vzplane. Na základě této zkušenosti, a to i díky mému zesměšnění, uvažuji, jak se nepřátelskému vojsku podařilo podpálit aspoň 70 křesťanů současně, abych mohla přijmout tuto scénu popisovanou v románu Henryka Sienkiewicze za pravdivě vylíčenou. Spíš to považuji za jeden z prvních pokusů o sci fi. Nemůžu jinak, ale po těchto svých úvahách považuji pana Henryka Sienkiewicze za podvodníka, a to i proto, že po opublikování tohoto románu se mu podařilo obdržet Nobelovu cenu, nevím, jak to dokázal. Trochu mě mrazí v zádech při pomyšlení, zda Vaše vzájemné sympatie s Poláky a především s paní Marilou Rodovič nesouvisí s tímto výše ode mě popsaným jevem, který je takového typu, který jsem v kontaktu s občany Polska zažila nejednou. Ale už předem mě toto mé mrazení mrzí, protože jsem si téměř jistá, ze je zbytečné.

Se sympatiemi k Vám, paní Heleno Vondráčková - Michalová, a s pozdravem Vašemu manželovi zdraví ing. Alena Štočková, od Vás doposud oceněna JEN za blbinky, za což jsem Vám vděčná, ale přeci jen mě to trochu mrzí i mrazí.

• Pali

Pani Alena napísala ste to skvele ja Si pani Helenku nesmierne vážím a ctím som naozaj šťastný že ešte stále tak nádherne spieva je aj náramne krásna veľmi milá a srdečná skláňam sa pred Helenkou a tajne dúfam že ršte vydrží nejaký ten rok moc ma bolia ataky nehorázne nepravdivé to si naša Helenka nezaslúži 🙂 bolí ma to ako jej dlhoročného fanúšika je totiž kúzelná naša srcová Kráľovná🙂

• Pali

Veľmi si  Vás pani Vondráčková vážim hlboko ctím ste pre mňa tou najmilšou Speváčkou😍 ste úžasná obdivujem Vás od mojich detských liet a som nadšený milá Helenka že stále prekrásne spievate🙂

• Luky1987

Helenu Vondráčkovú nemusím 

• Pali

Milá pani Helenka ste pre mňa tou najlepšou Speváčkou na svete🙂 fandím Vám od detstva vtedy som to vnímal ináč než v dnešnej dobe každý Váš úspech na koncertoch či už doma alebo v zahraničí ma hrial pri srdiečku v dnešnej dobe je mnoho závisti zloby vždy ma raní ak Vám Helenka ubližujú alebo šíria o Vás fámy ste pre mňa osobne veľkým vzorom precíznej profesionálky🙂 fandím Vám 55rokov a som hrdý že som Vaším fanúšikom Helenka Váš hlas je balzam ktorý liečí a hojí rany prajem Vám z hlbky svojho srdca nech Vám to milá srdečná Helenka ešte vydrží držím Vám palce 🙂ste senzačné charizmatická srdcová Dáma vzácna ľudská Osobnosť

• Pali

Moja najmilovanejšia pani Vondráčková milujem ju už od mojich ôsmich rokov života a som prenáramne šťastný že stále krásne spieva tancuje stepuje no je báječná a fantastická🙂

• Pali

Helenku Vondráčkovú si vážim po celý môj život už od ôsmich rokov zbožňujem ju a nesmierne ma bolí ak jej zlí ľudia ubližujú 🙂 ako jej fanúšika ma to nevýslovne bolí teším sa na jej koncert 12.11, v Olomoucibude isto fantastická ako vždy je nadčasovou Pani Speváčkou🙂

•      Vážená paní Heleno Vondráčková-Michalová,

dnes výjimečně Vás oslovuji vážená,byť vím,že už patrně zvážená jste, ale mám obavy, že jiný přívlastek,než tento,by patrně i pro Vás nebyl přijatelný.Několikrát jsem Vás oslovila,a to nejrůznějšími způsoby,naposled u příležitosti Vašich 74.narozenin,a to včetně dárku,o kterém si nejsem jistá,zda jste ho přijala příznivě.I o ostatních mých zprávách adresovaných Vám mám pochybnosti, zda jste je přijala pro mě příznivě,považuji je za poněkud "ústnaté",a proto jsem,zřejmě mylně,pojala představu,že se mi dostane od Vás odpovědi,a to jak v případě,že jste je přijala pozitivně či s opačnou Vaší reakcí.

Proto si dovoluji napsat tento komentář,a protože už nečekám Vaši odpověď,dovolím si v něm trochu kritického pohledu na Vás. Není mi např. jasné, jak jste v r. 1965 odmaturovala z francouzského jazyka na dvanáctiletce v Chrudimi,a to tak, jak to popisujete na videu uvedeném na internetu,a proč jste neokomentovala svoji maturitní zkoušku z ruského jazyka,která,jak se možná mylně domnívám,byla v r. 1965 pro maturanty na všeobecně vzdělávacích školách povinná.Dále jsem úplně náhodou zjistila, že lékaři-psychiatři v ČR mají šanci být za svoji práci v oboru,pokud ji vykonávají výjimečným způsobem,oceněni medailí MUDr. Vondráčka;je to lékař, který je již po smrti, ale přinejmenším Váš jmenovec.Proto bych Vás ráda seznámila s mým zážitkem s lékařem-psychiatrem,který v r. 1986 pracoval na stejné klinice,jako výše zmíněný Váš jmenovec(podle mého názoru je poněkud kuriózní,a není jediný tohoto druhu i s jinými lékaři/lékařkami-psychiatry)Jako účastnice psychoterapeutické skupiny jsem byla svými spolupacienty seznámena s tím, jak se projevuje vážné psychotické onemocnění, tzv. paranoidní syndrom.Pacientům s tímto onemocním se zjevovali příslušníci policie "jak houby po dešti" o hlavu větší než oni/ony a fyzicky je ohrožovali. Já jsem zhruba po 6 týdnech léčení náhle měla stejné obtíže, ale místo policajtů se mi "jako houby po dešti" zjevovali psychologové.Lékař-psychiatr,na kterého jsem se obrátila s důvěrou,že mi od těchto projevů pomůže,reagoval na mé sdělení o mých potížích VELMI kuriózním způsobem;"Policajt jako psycholog,začíná to na "P", je to paranoidní syndrom!!!",a už mi psal recept na léky stejné,jako užívali mí spolupacienti,kteří měli potíže s viděním policajtů.

Na rozloučenou s Vámi, paní Vondráčková-Michalová,jsem si troufla Vás seznámit s tímto mým zážitkem,protože se domnívám,že Vaše rodné příjmení je špiněno těmi,kteří jsou následníci lékaře-Vašeho jmenovce, a ordinují takovýmto-podle mě-zrůdným způsobem,nehodným titulu MUDr.(Snad Vás po tomto mém sdělení neuráží moje legrácka s Vaším rodným příjmením, mám na mysli podobu Vašeho jména; von Dr. Áčková).

S úctou k Vám Ing. Alena Štočková, matka 2 dnes dospělých dětí;Vaši lítost nad tím, že jste neporodila ani jedno dítko považuji za zbytečnou, za současného stavu zdravotnictví v ČR porodit dítko je VELKÉ dobrodružství!!!!!

• Pali

Vždy ma zabolí akonáhle sa pani Helenke ubližuje🙂 je totiž neskutočná ozajstná hviezda excelentná Speváčka a charizmatická Dáma🙂 udržať sa na popscéne 55rokov klobúk dolu

• Pali

Moja najmilšia pani Speváčka Helenku milujem od mojich ôsmich rokv vtedy vystupovala spolu s Vaškom Neckárem u nás v Amfiku odvtedy je pre mňa tou najlepšou a najmilšou Speváčkou🙂🙂🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší