-
Holky,já jsem to sem taky chtěla napsat ale vím,že by na to někdo reagoval dost negativně a je mi to líto opravdu protože to myslím fakt upřímně:-( mrzí mě že jsem tu způsobila takový hadky a opravdu to chci napravit ale když to někdo nechápe tak to nemá cenu:-( přeju taky VŠEM!!!!!!!!!!! krásný Vanoce a štastný Nový rok aby se vám vyplnily všechna vaše přání a byly jste s lidma kteří vás mají rádi...
-
všem::opravdu
Newím jestli se to hodí, ale všem přeju VESELÉ VÁNOCE A ŠťASTNÝ NOWÝ ROK 2006, MNOHO DÁRKŮ POD STROMKEM A HODNĚ ÚSPĚCHŮ!!!!!!!!!A to přeju fakt všem -
...ale jako fakt, ted´ je tady bez ní takovej klid....,no já si počkám až zas doleze....:o))))))))))))))))))))))))))))
-
aha:o)))
-
Jo Klárko a neřikalas tak náhodou, že už sem psat nebudeš!!!!!!!!
-
No já bych taky řekla že Klára = Lindsay2 Předtim ju tady urážela a najednou sou z nich velký kamošky....................... pravá Klára by se takhle nikdy neponížila, nevzdala by to..............
-
ne neboj fakt jsem to já...:-( ty jo já se musela chovat fakt děsně když teď mi nikdo nevěří že jsem to já:-( no škoda že zuž se sem asi fakt nedostanu protože jsem to chtěla napravit ps: ale napsala neboj,i já si umim připustit svoje chyby:-)
-
myslím, že tohle pravá Klára nepíše, myslím, že je to holka, která byla tady přihlášená jako Lindsay2, ale newim proč, už sem nechodí...jak znam klaru tohle by nenapsala!!!
-
udělala jsem co jsem mohla a chtěla omluvila jsem se tu a to mi stačí:-( chtěla jsem se tu normálně bavit ale netušila jsem že i tady jsou tak zlý lidi:-( tak holkám jako jordie a lindsay2 přeju vše nej holky ať se vám splní všechna vaše přání a vše vychází podle vašich představ:-) a nenechte si od nikoho nutit jejich názory a zůstante sami sebou já už jsem nepřídu proto jsem se chtěla ještě s vámi rozloučit tak se mějte krásně:-)hodně štěstí...
-
a 17 mi je a jestli sis nevšimla tak jsem nikde nepsala že mám vystudovanou vejšku psala jsem,že jsem na právnické škole a to jsem ve tře´táku:-)