-
HB !!! :-***
Vše neeeej Hilary, jseš prostě úžasná, jedna z nejlepších hereček na světě,... Miluju filmy s tebou,... *14* Takže vše nej k tvým 23. narozeninám, a hodně štěstí a zdraví .... *14* *14* -
happy birthday
všechno nejlepší:) -
12. v pořadí
Škoda že je na 12. místě ale i tak ji miluju *14* *14* *14* *14* *14* -
sprava:)
Boze Hil ja ta milujem si super a tvoje filmi vsetky mam aspon dufam *1* si proste super a si moja naj naj naj naj herecka :) MTWR *14* :) :) :)uzasna a pekna:) -
dnes...
12 do tuctu Hil tam hraje nádherný film *14* -
-
Re: dnes...
Wow *4* *14* já ho mám na DVD *14* -
-
Re: Re: dnes...
Miluji Hil *14*
-
-
-
vdana
pááni nemužu uverit že hil je vdana hroozne moc jim to preju at jim to vydrži užasne a hrozne se tešim na fotky doufam že nejake budou.ted by to chtelo male hilarče!! *1* *1* *1* -
-
Re: vdana
nějaké fotky už jsou, vlastně celkem dost ale jsou nekvalitní ... ve čtvrtek ale výjde nové vydání časopisu OK! (v USA) a tam budou fotky oficiální, protože tento časopis na ně má práva :) Jinak taky tomu pořád neumím uvěřit :D A ta svatba byla přímo pohádková! :)) -
-
Re: Re: vdana
jj je super že je vdaná.. ♥ *14* moc jim to přeju *14* ♥ -
-
Re: Re: Re: vdana
j *14* -
-
Re: Re: Re: Re: vdana
Jééééé *14* Gratuluji novomanželům *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vdana
yes *14*
-
-
-
-
-
-
Hil a Mike jsou novomanželéé
Ať jím to vydrží co nejdýl *14* -
war inc
Holky je film war inc pristupnej???Díky za odpoved.. *7* -
-
Re: war inc
Jo, já jsem ho už viděla a Hilary je tam super akorát ten film za moc nestojí, ale jak říkám Hilary je tam nejlepší.. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: war inc
mno já ten film taky moc nemusim,neni špatnej ale ňákej dobrej taky ne.. já sem se na něj koukala jen kvůli Hil.. ale hilary je tam stejně nejlepšíí *14* *14*
-
-
-
gossip girl
ona hrála i v gossip girl ve 3 serii *1* *1* *5* -
xDD
moje srgra (20) si myslela ,ze Hannah Montana je Hillary Duff xD *1* *1* -
-
Re: xDD
To si myslela i moje mamka!! *1* *1* -
-
Re: Re: xDD