-
Re: Re: prstýnek
jj *14* dala jsem se jako správcem takže kdyby něco sprostárny tak smáznu *4* *14* a kdyby tu někdo nadával tak Vzkazík a já to vyřídímmm *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Martina Duff
hele a ty jsi Esme.Cullen-Greene a ty Kajusko4 Hudgens tak co? *15* *14* *14* Nooo každá milujeme někoho(haha) *15* *14* -
Re: :)
máš naprostou pravduu *14* -
Re: prstýnek
jj přesně já jí taky moc Miluji *14* *14* -
prstýnek
Ten zásnubní prstýnek co dostala od Mika je nádjernej taky bych si takový nechala líbit. Stal 1 milion dolarů :-o
Jinak Hilary Miluju
Hilary 4ever *14* -
*15* haha..super *15* *3* -
jj Katuška Hiluška:-) *15* *15* Katuška Hiluška Duff Madenn... *15* -
Re: Re: Re: Re: Martina Duff
*15* haha já jo.. *14* *4* *1* *1* njn...Katuška *15* Hiluška *15* *3* *1* -
Re: Re: Re: Martina Duff
njn mě taky nakazila a to jsem ji v živote nevidela (myslim katusku_love) *14* -
:)
Je hrozně sympatická už od pohledu je to výborná herečka :) Taková v klidu normální holka příde mi ;) . A zpívat taky umí pěkně ;) Je fajn *3* -
Re: Re: Re: Martina Duff
jn já jsem už taková někoho nakazímmm *14* *15* *15* -
Re: Re: Martina Duff
Přidávám se také ju?Vždycky jsem Hil nemusela ale díky Katce(Katuska_love) jsem si jí oblíbila *14* *4* *4* -
Re: Martina Duff
jo přesněě máš naprostou prawdu Hiluška je nejlepší a bude na vždy *14* *14* *14* -
Martina Duff
Tohle je diskuze o nejlepší Hilary a ne o tom na jakém žebříčku je na osobnostech. Pro nás patří mezi ty nejlepší a na nějaký žebříček se vykašlem -
Re: Re: Re: ty woEEEeee
jj *14* -
Re: Re: ty woEEEeee
přesně pro mě je stejně nejlepší 4-EVER!!! -
Re: ty woEEEeee
jj tak jo tak na to kašleme jo HILUŠKA JE NEJLEPŠÍ A JE PROSTĚ NA 1 A JE JEDNIČKAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAA *14* AA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ty woEEEeee
ty woe holky serte na to serne na cely debilni zebricek!!! pro nas je Hilarynka jednicka a vzdycky bude!!! *14* *14* i kdyz me to sere ze neni na 1 -
Re: Re: Re: 9.misto
aj mě sakriš *9* *9* -
Re: Re: 9.misto
Joo to už mě vážně stve *9* *9*